СДС: Добавките Костов, Кунева и Станишев са виновни за тока

Кабаиванов ще преговаря за коалиция с десните партии, но без ДСБ
17 фев 2013 17:34,
203
СДС: Добавките Костов, Кунева и Станишев са виновни за тока
Снимка: Bulphoto

Настояваме да се потърси отговорност на предишните правителства за кражбите в енергетиката. Това оповести в Пловдив лидерът на СДС Емил Кабаиванов, цитиран от кореспондента на Dnes.bg.

Кабаиванов обвини правителствата на Иван Костов, Симеон Сакскобургготски и Сергей Станишев за високите сметки за ток в момента.

Той изключи вариант за национализация на енергийните дружества и обяви, че подкрепят протестите, като призова те да не се политизират.

„Добавката Костов, добавката Кунева и добавката Станишев са виновни за сегашните сметки, които плащаме”, каза още лидерът на СДС.

Той смята, че ако по времето на Царя дружествата са разпродадени за жълти стотинки, при евентуална национализация те ще се купят на три пъти по-високи цени.

По думите му сегашното правителство е виновно, че три години не е намерило механизъм, с който да вземе мерки срещу високи сметки.

Националният съвет на СДС е получил мандат да преговаря с партии от център-дясно за явяване на парламентарните избори. На национална конференция в Пловдив Съюзът на демократичните сили е взел решение да подпише споразумение с всички партии от Синята коалиция без ДСБ и със съюз „Единство”, в който влизат трима независими депутати.

В края на месец март от партията ще оповестят в какъв формат ще се явят на изборите през лятото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Последно СБОГОМ седесари !!! Вашият последен валс приключва , защото на следващите избори няма да красите с лицемерието си парламента !!!
132
1
 
10
 
! Отговори
Математик преди 11 години
...Той смята, че ако по времето на Царя дружествата са разпродадени за жълти стотинки, при евентуална национализация те ще се купят на три пъти по-високи цени...АЛО КАБАТА, 3 пъти жълти стотинки е пак жълти стотинки !!!Не ставаш, за лекар, не ставаш за нищо.
131
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
136, Tikwata kyde go zabrawi, gerberche?
130
10
 
5
 
! Отговори
СДС: Костов е БСП преди 11 години
43-*** души от ДСБ са на заплата, 1 пост - 50 ст., да ви е честито читатели, дано ДСБ се продъне в земята, ДСБ - разруха и мафия, ДСБ - марката на ВИС-2.СДС марката на България пред света, това е истината
129
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СДС са прави, нищо не е загробил Кабаиванов, ами драскачите на Костов и Веско Методиев за 50 ст. на пост изтрещяват, няма да има Синя коалиция, всички партии се връщат в СДС, всички хора изтрезняха и вече са в СДС, клубовете са пълни с хора, снимки бол, има групи в нета на СДС, идеално е при тях..СДС искат Костов, Милко Ковачев, Доган, Станишев и Кунева с Румен ОВЧ в затвора, дано ги вкарат, народен съд, с прокурор от Брюксел, Костов в затвора
128
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Със поразиите които нанесе на страната , Костов отдавна трябваше да е във затвора , а не да дава акъли във Парламента.
127
1
 
9
 
! Отговори
chicago преди 11 години
Каба като си рекъл тоз,тоз и тоз виновни дай ги на прокурор да ги осъдят.Само едно ще ти река,че хората на такива глашатаи на истината не вярват вече.Мина времето дето можеше да впечатлиш някого по тв с някаква папка,хората искат дела.
126
3
 
17
 
! Отговори
мунчо преди 11 години
КАБАГАЙДОВ , Мутро слугинска, ти загроби СДС
125
2
 
16
 
! Отговори
дядо преди 11 години
този пишман политик втори път се ог*зва на герб,и така и не разбра че както със съдията така и сега онези в парламента му се смеят но не го вземат на сериозно.
124
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кабасвински, ти си Фидоската на остатъците от СДС! Такива *** останахте там (един файтон хора), че чак ми се гади от вас!
123
0
 
7
 
! Отговори
Житан преди 11 години
ЛУКОЙЛ ,все тая дали ще ме прочетеш ,но знай че ти си следващия..............................................................................................................................................................................................................................................................а след теб са приятелите ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
122
2
 
14
 
! Отговори
мижо преди 11 години
По-*** и проста лукова каба глава,ако щеш и каба гайда,СДС не е имало никога! Това е супер за *** и герберастите!
121
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 127Братко десни и ние левите сме на твоя хал. Така че дай да се обединим; не съм комунист но смятам че в България си трябва умерена национализация ако и след тия мерки контролът не подейства. Като е държавен кожодера поне ще влиза нещо в бюджета за пенсии и социални разходи а сега е за чешки пенсии. Лукойл също да се одържави ще е супер. Само така БГ ще вдигне стандарта на живота.
120
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БРАТЯ И СЕСТРИ ЗАЩО ЗБРАВИХТЕ ЛУКОЙЛ ,защо не протестирате и срещу него - те дори не са платили и лев данък в ХАЗНАТА ...Долу КОМУНИСТИТЕ и техните слуги , както и агенти на Москва . .
119
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СДС много пропадна. Радвах се като махнаха тая костова *** Мартин удолното, но сега новото ръководство вместо да води незовисима политика се превръща в Кабагербудобното. В името на властта на всяка цена се докарват с *** газ към коалиция с герб за да имат трима депутати. Жалко много жалко. Обосновано предположение.
118
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а СДС добавка няма ли- много е лошо да го играеш чиста проба лакей нещо подобно на Яне. След изборите Яне пръв ще ръгне с нож ГЕРБ и пак ще се намерят хора да гласуват за такива фурнаджии. ГЕРБ се убиха сами като се заиграха с медиите и с такива пропаднали политици. Жалко за България очаквах повече от тях и даже гласувах но залудо.
117
2
 
18
 
! Отговори
АЛИТУ преди 11 години
А, ТОЯ БРАДЯСАЛ *** ОТ КОЯ *** ИЗЛЕЗЕ
116
7
 
9
 
! Отговори
СИН преди 11 години
Ако ДС-то/бсп... небеше довел испанския плъх да излъже хората през 2001г и сините бяха спечелили още 1 мандат-положението щеше да е друго...България щеше да е истински свободна демократична европейска държава...*)))
115
1
 
24
 
! Отговори
ДЕМОКРАТ преди 11 години
КАБАГРОБАРОВ ТИ СИ ПУДЕЛА НА ТИКВУНЯ. ЯВНО СЕ СЪРЕВНОВАВАШ С ЯНЕ ЯНЕВ В ПОДЛИЗУРСТВОТО СИ КЪМ ДОНОСНИКА БУДА. В СРАВНЕНИЕ С КОСТОВ СИ ЛИЛИПУТ.
114
2
 
18
 
! Отговори
самата ИСТИНА е: преди 11 години
Костов създаде ДСБ, защото в СДС вече безвъзвратно бяха взели превес деструктивните сили и всички структури бяха овладяни от кариеристи и апаратчици.