СДС: Добавките Костов, Кунева и Станишев са виновни за тока

Кабаиванов ще преговаря за коалиция с десните партии, но без ДСБ
17 фев 2013 17:34,
203
СДС: Добавките Костов, Кунева и Станишев са виновни за тока
Снимка: Bulphoto

Настояваме да се потърси отговорност на предишните правителства за кражбите в енергетиката. Това оповести в Пловдив лидерът на СДС Емил Кабаиванов, цитиран от кореспондента на Dnes.bg.

Кабаиванов обвини правителствата на Иван Костов, Симеон Сакскобургготски и Сергей Станишев за високите сметки за ток в момента.

Той изключи вариант за национализация на енергийните дружества и обяви, че подкрепят протестите, като призова те да не се политизират.

„Добавката Костов, добавката Кунева и добавката Станишев са виновни за сегашните сметки, които плащаме”, каза още лидерът на СДС.

Той смята, че ако по времето на Царя дружествата са разпродадени за жълти стотинки, при евентуална национализация те ще се купят на три пъти по-високи цени.

По думите му сегашното правителство е виновно, че три години не е намерило механизъм, с който да вземе мерки срещу високи сметки.

Националният съвет на СДС е получил мандат да преговаря с партии от център-дясно за явяване на парламентарните избори. На национална конференция в Пловдив Съюзът на демократичните сили е взел решение да подпише споразумение с всички партии от Синята коалиция без ДСБ и със съюз „Единство”, в който влизат трима независими депутати.

В края на месец март от партията ще оповестят в какъв формат ще се явят на изборите през лятото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
2
 
6
 
! Отговори
ГЛАДЕН ПРОКУРОР преди 11 години
До бивш партизанин-ДСЦЪРВУЛ ТАКЪВ ЛЪЖЕШ КАТО *** КОСТОВ ПЪРВИЯ КОЙТО ПРЕДЛАГА ДА БЪДАТ СПРЯНИ БЛОКОВЕТЕ НА АЕЦ БЕЗ НИКОЙ ОТ ЕВРЕЙСКИЯ СЪЮЗ ДА МУ ГО ИСКА БЕШЕ СДС *** САШКО ЙОРДАНОВ СЛЕД ТОВА ДВЕТЕ ЮДЕЙКИ Н.МИХАЙЛОВА-СЪЩО ОТ СДС И МНОГОПАРТИИНАТА МАДАМ - YES -ПРЪМОВА - ПОСЛЕДНАТА ЛЮБОВНИЦА НА БАРОЗО ДОВЪРШИХА АЕЦа Р.ОВЧ И *** ОПРАВИХА ОСТАНАЛОТОКОМУНИСТИ,ЦИОНИСТИ,ФАШИСТИ = ГРОБ = МВР-ДС
152
1
 
2
 
! Отговори
realist преди 11 години
Kak moje da ima hora izlagani , wiarwa6ti na drugarkata pramova...tia e po kowarna i ot boko tikwata..., dano ne wleze w parlamenta 4e togawa 6te mu jadem glawata ....
151
7
 
5
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
До: номер 161Прав си, за съжаление. Този народ (народ ли?) не е дорасъл за демокрация.А причината е, че сме били 45 години неофициална съветска република - народите от бившия СССР не са дорасли за демокрация. И затова се прекланят пред един тиранин - Путин.
150
2
 
11
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Бойко Борисов това ли му подшушна на Емил Кабаиванов да рецитира?Че Иван Костов е виновен?Ми то ние си го знаем, Костов е винаги виновен за всичко, нъл' тъй ;-)
149
2
 
7
 
! Отговори
ф-1 преди 11 години
"Избирането" нз този "човек" за лидер на СДС беше отмъщението на Б.Борисов /БКП/ към демокрацията.Целта на упражнението беше дясното да се контролира от една червена псевдодясна партия.Човек като чете коментарите стига до убеждение, че този народ не е дорасъл за демокрация.
148
8
 
3
 
! Отговори
СС преди 11 години
Браво Каба,една трезва преценка!!!
147
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не е виновен Тиквата Виновни са зеленчукопроизводителите Сигнализирахте за неуместен коментар
146
1
 
6
 
! Отговори
Нулата каза... преди 11 години
А бе СеДеСарчо, не виждаш ли че партийката ти е едва един файтон хора, кой те брои за нещо. Стига си дрънкал глупости. Всички управлявали политически сили са виновни за оскотяването на Българите. Всички де се мазнеха на новия голям "брат". Всите сте предатели на собствения си народ. Гадове.
145
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести народът е на улицата, това вече не са протести, а народна революция, вече не се протестира срещу цената на тока, а срещу цялостното управление на страната, връщане назад няма Честито народе добре че се събуди Волене с тебе сме натискай
144
1
 
7
 
! Отговори
krassimir.noushev преди 11 години
Кабаиванов нещо взе да претендира да разбира и от енергетика. Та взе да коментира добавките. За Костов ясно, подписа референдума за закриването на малките блокове на Козлодуй. Но точно дясното СДС ли е против приватизацията на ЕРП-та? И ако бяха останали държавни по добри ли щяха да бъдат? То че нямат електорат, ясно, но и резбата ли почнаха да обръщат? За Станишев също е ясно - цялата енергийна мафия е червена. А за Добрев какво да му се сърдим, не разбира човека, нещо май министерството сбърка
143
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов е наркотрафикант, той и генерал Атанансов лично пазят Капитан Андреево и рекетират митничарите, Танов е с писмени изказвания за митничари, дали пари на ген. Атанасов и Костов, долу ДСБПартията на ВИС2
142
2
 
8
 
! Отговори
небрежар преди 11 години
Абе, тоя луд ли е или си вялва ? ***, и 0.01 % няма да вземете. Изчезни, макар че ти никога не си бил на сцената ...
141
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много беличен порост човек , мисли хората за овце.
140
1
 
13
 
! Отговори
Костова преди 11 години
Този дебел пъпчив и небръснат кръчмар много трябва да се мъчи с кого да се прегърне за изборите. Странно ,как се вижда в бъдещето?? СДС вече изобщо не е СДС.
139
2
 
12
 
! Отговори
Ъ? преди 11 години
Кога стане гербер, кога ти почерня дупето?
138
0
 
6
 
! Отговори
Забраван преди 11 години
Не купувайте бензин от ЛУКОЙЛ. Е няма да накривим калпака на Валентин Златев, ама на шефовете на бензиностанциите ще им се стъжни живота, а може и друго да се случи !
137
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СДС и Кабаивянов-заслужихте си го....Поздрава... youtube/watch?v=uA32Ixr2z4w Честито!
136
3
 
5
 
! Отговори
безработица преди 11 години
И тия и ония ВСИЧИ СА МЪСКАРИ !!!
135
6
 
13
 
! Отговори
ГОЙ - АНТИОЛИГАРХ преди 11 години
*** ТАКЪВ ЛЪЖЕШ КАТО *** КОСТОВПЪРВИЯ КОЙТО ПРЕДЛАГА ДА БЪДАТ СПРЯНИ БЛОКОВЕТЕ НА АЕЦ БЕЗ НИКОЙ ОТ ЕВРЕЙСКИЯ СЪЮЗ ДА МУ ГО ИСКА БЕШЕ СДС *** САШКО ЙОРДАНОВСЛЕД ТОВА ДВЕТЕ ЮДЕЙКИ Н.МИХАЙЛОВА-СЪЩО ОТ СДС И МНОГОПАРТИИНАТА МАДАМ - YES -ПРЪМОВА - ПОСЛЕДНАТА ЛЮБОВНИЦА НА БАРОЗО ДОВЪРШИХА АЕЦа
134
2
 
19
 
! Отговори
Смях преди 11 години
Тези от СДС са големи нещастници. Единственото правителство, което са имали е с премиер Иван Костов, а те се спукват да го оплюват. КОМПЛЕКСАРИ !А няма да имат повече шанс за премиер !