Царя призова политиците към отговорност и патриотизъм

Да уважим мотивите за оставката на кабинета, казва Сакскобургготски
Обновена: 22 фев 2013 15:02 | 22 фев 2013 14:55, Елка Василева
393
Царя призова политиците към отговорност и патриотизъм
Симеон Сакскобургготски. Снимка: архив, Булфото

Призовавам в настоящия момент всички политически сили да проявят отговорност и патриотизъм, да обединят усилията си, за да бъде запазена стабилността в държавата до демократичното избиране на ново правителство, което да реши проблемите, довели до сегашната ситуация. Това се казва в становище на Симеон Сакскобургготски, публикувано на сайта му.

Симеон Сакскобургготски посочва, че гражданските протести, макар и не особено желани, са част от нормално функциониращата демокрация. „Достатъчно е да погледнем множеството демонстрации в Гърция, Испания, Словения и други европейски държави“, се казва в становището.

Обичайна демократична практика e и решението на правителството да подаде оставка, посочва още Симеон Сакскобургготски. Той изразява предположение, че „за този акт управляващите имат достатъчно основателни и добре анализирани мотиви, които трябва да приемем и уважим“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
263
5
 
3
 
! Отговори
Факт преди 11 години
БСП и ДПС - винаги заедно, винаги!
262
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А помните ли когато се кле на Кеворк , че никакви претенции няма към България и само топли чувства и умиление , а после газ до дупка на разсипия държавата - малко му бе краденето ,че и земи които са исконни български взе тоя *** нещастен ! Плод на векове кръвосмешателство - е това е резултата , алкохолизирана пропаднала мишка , правеща се на интелектуалец - не съм чувал , вероятно е прецедент Цар да става Министър Председател - ама за няколко жълтици дребната душа и майка си ще продаде !!!
261
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
О, ама то Мадридския мошеник бил още жив и скапаняка даже започна акъл да дава .Назначете го него за министър председател, та да ни оправи за 80 дни ...На този местото му е при неговия колега, Цар Киро фон Катуница !
260
16
 
4
 
! Отговори
Сержант преди 11 години
От всичките зли най малкото е ГЕРБ за това те са моят избор
259
4
 
2
 
! Отговори
аз преди 11 години
предател! В затвора ще те вкараме да работиш...
258
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Леле,всички *** чакат да стане някой карамбол и да наискочат от дупките.Крадеца -горския Симо ментата призовава за отговорност и патриотизъм-тоя по наглост изпревари съработниците си Доган и Станишев.Прави впечатление обаче липсата от екран на Р.ОВч.-сигурно е в Москва,както и липсата на Доган,Етем и Масларова.Жалко че баш царя-Киро пък е в пандиза.Абе кой все още не е изпълзял? Ми-не *** гледай умно българиноооо-абе къде е Жорж бе,нова реклама ли записва?А Жоро *** къде е? Има още ***!
257
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така наречения цар одавна не е фактор в тази страна затова неговото мнение не ни интересува.Този,който дойде в страната с единственото намерение да прибере колкото се може повече имоти,голяма част от които не му принадлежат и дори искаше да съди страната в Стразбург/не знам дали го е направил/няма право да изразява позиция.Защото щеше да ни оправи за 800 дни,а оправи само себе си,а нас по другия начин.
256
4
 
7
 
! Отговори
dark elite преди 11 години
G-n Coburgotski, ne Vi li xva6ta sram kato 4etete komentarite. Qvno ne, Vie ste debeloo4en i nagal kradez.
255
4
 
6
 
! Отговори
maricon преди 11 години
simeoncho skrii se i ne komentirai kogato si merim onaja rabota ti ne si podlagai dypeto
254
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ei *** pa ti iz4ezni ot balgaria 4e i imeto ti ne e balgarsko MAR6 OT NA6TA ZEMY TI ZA 800 dni 6te6e da ni opravi6 opravi se sebesi kato vze vi4ko i izreza gorite TI SI GOLEMA HIENA
253
6
 
8
 
! Отговори
ЛУМПЕН преди 11 години
До Отдавна да еМОЛЯ ДА НЕ СЕ УПОТРЕБЯВА ТИТЛАТА ЦАР КЪМ АГЕНТ ПРОВОКОТОРА НА КГБ -ОТ68г.И НА МВР-ДС-ОТ69г.ФАШИСТА,ЮДЕЙ-ЦИОНИСТ САСККОБУРГОТСКИТОЙ НИКОГА НЕ Е ПОМАЗВАН ОТ БЪЛГАРСКИ ПАТРИАРХТОЙ Е *** ПРИНЦ,НО ПОНЕЖЕ ТОГАВА КОПЕ.....ТАТА МУ ЩЕ СА НИКОЙ СЕ САМОТИТУЛУВА ЦАРБОРИС Е ФАШИСТ,КУРИЕР М-У ХИТЛЕР И ДУЧЕТОИМОТИТЕ ВЪРНАТИ НА СИМЕОН СА ОТНЕТИ ОТ Н.С.ПО НАРЕЖДАНЕ НА АНТИХИТЛЕРИСТКАТА КОАЛИЦИЯВРЪЩАЙКИ ГИ НИЕ РЕАБИЛИТИРАХМЕ ФАШИСТ-ЦИОНИСТЦИОНИЗМА Е ЗАБРАНЕН С РЕЗ.НА ООН 3379/75г.
252
5
 
13
 
! Отговори
ууууууууууууууууу преди 11 години
Кобургите са проклятието на България
251
2
 
8
 
! Отговори
Геро преди 11 години
Най после се появи и такъв коментар. Българина друже може да буйства единствено на едро,ей така срещу някой си. На местна почва обаче несмеят да гъкнат.Кой смее например да гъкне срещу местната мутра в община Вълчи дол собственик на почти цялата земеделска земя./примерът е произволен ,но се отнася за цялата страна/
250
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
крадец
249
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
nai golemia kradez, i lajez ,
248
6
 
14
 
! Отговори
как може преди 11 години
Как само се измъкват ,отиват в чужбина и оттам с цялата си наглост дават акъл.
247
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мадритския крадец, със сестра си разсипаха държавата и дадоха път на Борисов да прави същото
246
6
 
13
 
! Отговори
Отдавна да е преди 11 години
ЦАРЯ В ПАНДЕЛАТА
245
6
 
12
 
! Отговори
Дедо, преди 11 години
наглеждай Хасанчо докато можеш, ходи редовно на църква и се моли на Бог да бъде поне малко милостив, като тръгне да те съди за греховете ти! Не се обаждай повече, и теб те видяхме колко струваш.
244
7
 
4
 
! Отговори
България умира! преди 11 години
Никой нормален няма и да поиска да става премиер, при тези безумия и откровени простотии дето се искат от така наречените протестиращи дето хал хабер си нямат от управление на държава ама искат ли искат да получат и те властта! Тежко и горко на географската територия наричана все още България