БСП видя подставено лице на Цветанов в Обществения съвет

Има и представители на монополите, алармира Станишев
Обновена: 1 мар 2013 22:01 | 1 мар 2013 21:56,
253
БСП видя подставено лице на Цветанов в Обществения съвет
Сергей Станишев Снимка: архив, БТА

Подставено лице на Цветан Цветанов е внедрено в Обществения съвет при президента. За това предупреди лидерът на БСП Сергей Станишев на извънреден брифинг.

Той обърна внимание на медиите, че снощи, очевидно под натиска на Цветанов, в списъка на съвета е дописан Иван Павлов от синдиката на служителите на МВР.

По време на предишното правителство той беше начело на протестите, а в момента активно работи, за да няма протести срещу Цветан Цветанов. Станишев изтъкна, че Павлов е личен и верен човек на вътрешния министър в оставка. Според лидера на БСП целта, с която е внедрен Павлов, е той да блокира работата на друг представител на полицейски синдикат Валентин Попов. 

„В парламента днес вече предупредих за опасностите от този състав на Обществения съвет, който трябва да работи в помощ на служебното правителство”, напомни Станишев. По думите му в съвета има представители именно на монополите, верни на досегашното управление лица, които и до този момент са давали съвети на управлението на Борисов.

Още по темата
„Посланието, което отправя българският президент с този състав на Обществения съвет, е подигравка с исканията на протестиращите”, каза лидерът на БСП.

Станишев напомни, че едно от основните искания на хората е премахване на монополите и прекратяване на политиката, която поставя пазара над хората. „Този подход може само да дискредитира Обществения съвет”, добави Станишев.

Соцлидерът напомни, че с писмо вече е предупредил президента за опасностите пред бъдещето служебно правителство и пред България, ако се приложат подобни предложения. „В този Обществен съвет трябва да бъдат представени българските граждани и техните искания, очаквания и надежди”, категоричен беше лидерът на БСП.

Той изрази силното си притеснение от случващото се. „Подобни действия подкопават самата идея за Обществен съвет, който да помага на служебното правителство. С тези решения президентът не показва да е на висотата на своите отговорности”, каза още председателят на социалистите. Станишев призова президентът да е част от отговорния диалог и решенията, с които да се постигне съгласие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
0
 
1
 
! Отговори
211 преди 11 години
до 220-аз съм пример за ***, който се мъчи да промени страната към по-добро, вместо да имигрира. И как по - точно се бориш, че нещо не става ясно??? Пред компа с драскане на коментари, като се опитваш да обедиш и другите хора да не гласуват?
202
5
 
2
 
! Отговори
Самоковски преди 11 години
Много съм загрижен за бъдещето на Боко. С новия парламент , ако иска да не си загуби имунитета (знае се за какво), ще стане един втори Доган - депутат без депутатстване.За неговите приближени не ги мислете - кой ще бъде раиран, кой ще отиде на по-дълъг престой в чужбина, кой ще пасе овци.
201
2
 
4
 
! Отговори
До комунките преди 11 години
Дообре край на дебата! То е ясно, че аз ще отговарям! Гоцката ви беше удобен, Плевнелиев не! Искате да разкарате него, защото той е единственото нещо което до този момент ви пречи за "чисти и прозрачни избори"! Страх ви е и пълните хорските глави с бръмбари! Да, ама не! Пътници сте, признайте!
200
0
 
0
 
! Отговори
buntar преди 11 години
до 220-аз съм пример за ***, който се мъчи да промени страната към по-добро, вместо да имигрира.
199
1
 
1
 
! Отговори
211 преди 11 години
до 215- ами гласувай си тогава.... за "светлото" бъдеще на България. Очевидно трябва да си стягам куфарите и да бегам от ***, както отдавна направиха много от умните хора. То се е видяло, че няма оправия. Пък ти си стой тука и си гласувай. Така като те гледам хем си си тука, хем не гласуваш. Така че пример за какво си ти?
198
2
 
3
 
! Отговори
До комунките преди 11 години
Как пък бай ви Гоце 8год. не беше лице на бкп-то , пък Плевнелиев сега не бил Президент, а гербаджия???? Слушам комунарки, обяснете?Офф, позитани, мн е скучно с вас!!!!Човек ви задавам въпроси, а никой не ще да отговаря! Просто ми е интересна позицията ви, няма да ви се подигравам после! Защо така мълчите??? Справки ли правите сега?Давам последен шанс на всички другари да защитят позицията си и после ще отговоря аз вместо тях !!! Защо Гоцката беше партийно независим, а Плевнята не?? Айдии?
197
2
 
0
 
! Отговори
Buntar преди 11 години
до 215- ами гласувай си тогава.... за "светлото" бъдеще на България. Очевидно трябва да си стягам куфарите и да бегам от ***, както отдавна направиха много от умните хора. То се е видяло, че няма оправия. Пък ти си стой тука и си гласувай. Как 23 години вие, които гласувате не съумяхте да издигнете една истинска партия без масони, комунисти и агенти на ДС, да се излъчи интелектуалният елит на страната и нещата да се оправят вместо да гласувате за тези бандити.Не доумявам....
196
3
 
3
 
! Отговори
ЗороМастър преди 11 години
Когато Бойкото каза, че и магаре да сложи и него ще изберем, бях възмутен. Сега като го гледам тоя мънкащ сусурляк си мисля, че ни прецакаха като не сложиха магаре за президент.
195
0
 
6
 
! Отговори
211 преди 11 години
Докога ще позвалявате на бсп и дпс да си се самоизбират???
194
1
 
3
 
! Отговори
211 преди 11 години
Ами знаеш ли, че фронтиера, бившата жена на Доган и Любимата моника йосифова на Станишев работят в ЧЕЗ. Информирай се първо. Да знам! И това трябва да ме спре да гласувам ли???
193
1
 
0
 
! Отговори
Buntar преди 11 години
до 211- не си много наясно как стоят нещата с ДПС- Знаеш ли кой е Николай Вълканов- напиши в гугъла николай вълканов и доган и чети. А Бойко, който толкова е против доган даде мините точно на Вълканов- дясната ръка на Доган.Да не говорим, че преди Бойко е охранявал доган- просто чети, че мястотот тук е ограничено и не мога да пиша много. Ами знаеш ли, че фронтиера, бившата жена на Доган и Любимата моника йосифова на Станишев работят в ЧЕЗ. Информирай се първо.
192
1
 
3
 
! Отговори
До комунките преди 11 години
А вие там хулиганин и бунтар голема революция правите като не гласувате! Няма що! И кво се хвалите един друг, че не гласувате, пък иначе държавата била такава, била онакава! Мълчете вие с празните бюлетини, щото нямате позиция така или иначе!
191
1
 
2
 
! Отговори
До комунките преди 11 години
Как пък бай ви Гоце 8год. не беше лице на бкп-то , пък Плевнелиев сега не бил Президент, а гербаджия???? Слушам комунарки, обяснете?Офф, позитани, мн е скучно с вас!!!!Човек ви задавам въпроси, а никой не ще да отговаря! Просто ми е интересна позицията ви, няма да ви се подигравам после! Защо така мълчите??? Справки ли правите сега?
190
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 205- умните хора в България не гласуват, ако си умен и ти го направиДа бе брате, голямо бунтарство правиш като не гласуваш няма що!!! Умните не били гласували? А кой гласуват, *** и турците ли? И после пак ще ми мрънкате що имало турчаги в парламента, а правите ли си сметка, че ако всички българи се дигнем да гласуваме на 12ти май, независимо за кой, само да е бг партия, дпс няма да се докопат до парламента? Не мн ясно, после се чудите откъде ви е дошло!
189
1
 
0
 
! Отговори
xyliganin преди 11 години
До buntar bratle da ti kaja li ot koga ne sam glasyval ot 2000g ne sam v balgaria ot togava no mislq za moeto semeistvo razbirash li moitq e ispqta za tqx jiveq za decata v kakva darjava she izrastnat toma mislq i nqma da glasyvam za takiva boklyci koito ne prestanaxa da kradat balgaria moje da se opravi i to za edin den no neznam koi den she e
188
2
 
1
 
! Отговори
До комунките преди 11 години
Как пък бай ви Гоце 8год. не беше лице на бкп-то , пък Плевнелиев сега не бил Президент, а гербаджия???? Слушам комунарки, обяснете?
187
0
 
1
 
! Отговори
buntar преди 11 години
до 205- умните хора в България не гласуват, ако си умен и ти го направи. Вече видяхме "здравомислещият" електорат до къде ни докара. За това сме в това положение- от много "умен" електорат.
186
2
 
3
 
! Отговори
Шаолин преди 11 години
Наистина има подставено лице, Плевнелиев се казва. Не знам само дали "лице" е точната дума...
185
0
 
1
 
! Отговори
xyliganin преди 11 години
До buntar bratle govorq seriozno da badat premaxnati pone tiq pomiqri neznam malak sam i ne razbiram ot takiva no mrazq kogato nqkoi mami darjavata a imenno nas xorata ,danaci i neznam si kvi pari vsi4ko e za texniq djob bace
184
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бсп все ги виждат уж нещата. 1ви видяли, 1ви разбрали, абе с 1 дума през цялото време знаели!!! Станико, ше гласувам за Боко!!! Разплети си червените слипки от яд!