БСП видя подставено лице на Цветанов в Обществения съвет

Има и представители на монополите, алармира Станишев
Обновена: 1 мар 2013 22:01 | 1 мар 2013 21:56,
253
БСП видя подставено лице на Цветанов в Обществения съвет
Сергей Станишев Снимка: архив, БТА

Подставено лице на Цветан Цветанов е внедрено в Обществения съвет при президента. За това предупреди лидерът на БСП Сергей Станишев на извънреден брифинг.

Той обърна внимание на медиите, че снощи, очевидно под натиска на Цветанов, в списъка на съвета е дописан Иван Павлов от синдиката на служителите на МВР.

По време на предишното правителство той беше начело на протестите, а в момента активно работи, за да няма протести срещу Цветан Цветанов. Станишев изтъкна, че Павлов е личен и верен човек на вътрешния министър в оставка. Според лидера на БСП целта, с която е внедрен Павлов, е той да блокира работата на друг представител на полицейски синдикат Валентин Попов. 

„В парламента днес вече предупредих за опасностите от този състав на Обществения съвет, който трябва да работи в помощ на служебното правителство”, напомни Станишев. По думите му в съвета има представители именно на монополите, верни на досегашното управление лица, които и до този момент са давали съвети на управлението на Борисов.

Още по темата
„Посланието, което отправя българският президент с този състав на Обществения съвет, е подигравка с исканията на протестиращите”, каза лидерът на БСП.

Станишев напомни, че едно от основните искания на хората е премахване на монополите и прекратяване на политиката, която поставя пазара над хората. „Този подход може само да дискредитира Обществения съвет”, добави Станишев.

Соцлидерът напомни, че с писмо вече е предупредил президента за опасностите пред бъдещето служебно правителство и пред България, ако се приложат подобни предложения. „В този Обществен съвет трябва да бъдат представени българските граждани и техните искания, очаквания и надежди”, категоричен беше лидерът на БСП.

Той изрази силното си притеснение от случващото се. „Подобни действия подкопават самата идея за Обществен съвет, който да помага на служебното правителство. С тези решения президентът не показва да е на висотата на своите отговорности”, каза още председателят на социалистите. Станишев призова президентът да е част от отговорния диалог и решенията, с които да се постигне съгласие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
какво значи видя, като то си е подставено, вижте му биографията милиционерска
182
0
 
1
 
! Отговори
xyliganin преди 11 години
eto vi edno klip4e da si pripomnite kvo e bilo xora https://youtube/watch?feature=player_embedded&v=R8yO9Dcif48#! ne mi se govori bratle sram me e da jiveq v taka darjava
181
0
 
2
 
! Отговори
buntar преди 11 години
До xylidanin-съгласен съм с теб, но има 2 проблема- първият е, че по време на война печелят спекулантите- сиреч, същите тези монополи, които и сега ни грабят, ще ни оберат още повече.Затова,ако се проведе гражданска война трябва населението първо да се подсигури с продоволствени стоки, без спекуланти, за останалите стоки също. И второ- няма оръжие. Никой няма да ни даде оръжие за сините ни очи, а ние сме смазани и нямаме пари за него.ВМЗ-тата са нашето спасение, но там както се вижда са овце.
180
0
 
1
 
! Отговори
buntar преди 11 години
до 199- за Русия тъй си е, ама ние като не можем да строим атомни реактори какво да правим.А и ядреното гориво за реакторите идва от Русия. Русия просто е пионер в атомната енергетика, ане като сме *** ще сме зависими. От Русия внасяме 70% от въглищата и почти целия природен газ и нефт. Русия преди 2 години забрани износа на горива от страната, но наложи само експортни мита за износа на суров нефт, който захранва лукойл.
179
0
 
1
 
! Отговори
xyliganin преди 11 години
i poneje nqma red tuka i nqma da ima ako ne se vdignem ,edna grajdanska voina i krai blagariq v evrosaiyza nova istypana i 4ista tova e to ne mi se govori sram me e 4e jiveq v darjva palna s moshenici bokluci mafia na vsqka pateka i korympirani i pro4ie i pro4ie za tova nqma red v balgaria
178
0
 
3
 
! Отговори
Познават си стила преди 11 години
Сценаристите на червения преход винаги са разработвали техните алтернативни "проекти" и активни мероприятия на базата на постоянен ситуационен анализ. Народът за тях е един фон и стадо овце за доене и стригане. Ето и сега, докарват ни чрез монополите на руската енергийна мафия до просешка тояга, подтикват ни да недоволстваме, вкарват в протестите провокатори и след това насочват кормилото на исканията в желана от тях посока чрез подставени "водачи на протеста" от активисткия им контингент !
177
1
 
1
 
! Отговори
xyliganin преди 11 години
vsi4kite praseta sabrani na edno mqsto :D abe kak samo v nashta darjava li e taka kak pak samo tuka nqma red a v drygite darjavi ima opraviq znachi sistemata ni xalifaks e razvalena i prasetata sa oprasixa :D vashta mama i boklyci izgonixa xorata da rabotqt drygade poiqri mrasni davi pikaq v ystite na vas i na prezidenta
176
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Току що безмозъщните гербери ме убедиха на 12 май да гласувам за бсп.Само и само да видя как бойко тиквуча най некадъртия премиер на България губи изборите на 12 май.Чудно ми къде сте се скрият герберите от шока и ужаса които сте изживеят тогава
175
2
 
5
 
! Отговори
Владимир преди 11 години
Да изритаме наглите комунисти от следващия парламент! Само тогава България я чакат по добри времена.
174
1
 
2
 
! Отговори
Притеснен преди 11 години
Имам чувството че тоя е някакъв МАЗОХИСТ. Кеф му е да го псуват ли,някакъв вид сърбеж ли има?Станишев, кажи си какъв ти е проблема че да те начеше някой и да спрат да те дават че детето ми не може да спи .
173
1
 
3
 
! Отговори
buntar преди 11 години
да, знам кой го каза-Боко тиквата с прякор Буда.Каза го вчера горкият....
172
2
 
5
 
! Отговори
за 189 преди 11 години
Аз съм убеден, че и със сметките на тока става някаква завера. Не може в най-тежкото време в зимата да направят 38-45 дни отчетен период, вместо на по 5, на по 10, на 15 дни да го правят.Познай чие е това изказване и след това коментирай на кого му се привиждат постоянно световни конспирации срещу него.
171
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
РАЗСТРЕЛ ЗА СЕДНИШЕВ !!!
170
3
 
1
 
! Отговори
Тод преди 11 години
***, вземете парата от престъпна дейност и дайте на народа, достатъчно са, вярвайте ми.Вкарайте бандюгите за 120 г. В панделата, да няма отмъщение. Нали и това обещахте, БСП и Герб си замълчаха за това, отново под масата си прибраха големи суми а ние мръзнем по протести, *** народ сме.
169
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тук е пълно с болни мозъци!!!И тоя Станишев,ами той е за психиатрия,милия.Във всяко нещо вижда световната конспирация.Няма толкова слаба душичка.Методите ,които използва са много жалки за него самия-изклщчително слаб човек!!!
168
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"БСП видя подставено лице на Цветанов в Обществения съвет "АЗ ПЪК ВИДЯХ серГЕЙ И ВИГЕНИН ГОЛИ В ЕДНА ХОТЕЛСКА СТАЯ
167
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
с тези фалшиви ПРОТЕСТИ е много лесно сега да нахлуе 120 000 Турска Армия и да завземе България , и без тва нема Правителство
166
2
 
4
 
! Отговори
FBI преди 11 години
ПРОТЕСТИТЕ не вършат работа , ПРОБЛЕМА в България са ОЛИГАРСИТЕ , не са много , 10 на брой известни на цяла България
165
4
 
10
 
! Отговори
ПЕШКО преди 11 години
В ОБЩЕСТВЕНИЯ СЪВЕТ ТРЯБВАШЕ ДА ВЛЯЗАТ МОРАЛНО ЧИСТИТЕ ОВЧАРОВ, ПЕТКОВ,МАСЛАРОВА.ТОВА СА ЕКСПЕРТИТЕ НА БСП.
164
2
 
3
 
! Отговори
Внимание!!! преди 11 години
Цветанов е заповядал да се подслушват всички неформални лидери на протестите!!Освен това е организирал групи да саботират в неделя всички лозунги и скандирания, насочени директно срещу него, Бойко и Кумецо.!!!