Мафията празнувала при оставката на Борисов

Даже кражбите на коли в София скочили с 20%, отчете Цветанов
6 мар 2013 09:53,
413
Мафията празнувала при оставката на Борисов
Къщата, пред която беше отвлечена дъщерята на Брендо. Снимка: Булфото

„Имаме конкретна информация, че определени представители на организираната престъпност са празнували в деня, в който кабинетът на ГЕРБ подаде оставка“. Това заяви пред bTV вътрешният министър в оставка Цветан Цветанов.

„През последните 20 дни се заформя един възход на някои организирани престъпни групи“, отбеляза той. 

По думите му само за София през последните 25 дни имало 20% завишаване на кражбите на автомобили.

Цветанов не пожела да коментира кои точно представители на организираната престъпност са празнували при оставката на Бойко Борисов. На въпрос защо тези престъпници не са в затвора, а на купон, Цветанов заяви буквално: "Сами разбирате, че не всяко криминално лице, а техни родствени връзки са в затвора и това е поводът за празнуването".

Цветанов коментира и вчерашното отвличане на дъщерята на Евелин Банев-Брендо.

„Към настоящия момент нямаме никаква комуникация, която да е направена към системата. Обръщам се към всички, които имат някаква информация, да я споделят в специализираните звена на МВР”, призова той. 

„Полагайки усилия, ще можем да стигнем до хората, които направиха това престъпление. Най-важното е детето да се върне живо и здраво. Всяка една жертва при подобно престъпление е застрашена”, добави министърът в оставка. 

Той поясни, че разследването на престъпленията на Брендо в Италия продължава. На 8 март предстои второ заседание по делото на групата на Евелин Банев-Брендо. Той е в Италия в момента, уточни още вицепремиерът в оставка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


413
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-добре си беше през социализма. Тогава нямаше мафия.Също нямаше и чалга, и повсеместна простотия. Имаше добро здравеопазване и социална справедливост.
186
0
 
8
 
! Отговори
Петър преди 11 години
Абе народа требе да продължиме с протестите докато всички политици не подадат оставки! После требе да си въведеме народни съвети които да управляват. Дародните съвети си избират комисари и комисарите арестуват богатите, взимат им имуществото и го раздават на бедните за да живеят и бедните добре. А не както досега либералните извращения на Дянков и на Борисов. Протести до пълната оставка на всички политици и въвеждане на народни съвети!
185
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЯВНО ЗА ГЕРБ МАФИЯ СА ТЕЗИ КОИТО НЕ ГИ ПОДКРЕПЯТ !!!*** !
184
8
 
6
 
! Отговори
1 преди 11 години
В *** превърнахте точно вие т.нар. "протестиращи" страната, абсолютно неграмотни, дрогирани, пияни и продажни ***! Повечето от вас са неудачници, които са толкова комплексирани и жалки, че единствената "сцена" за изява е улицата! Дезинформирани и неадекватни, дори не сте чели повечето Конституцията, да не говорим за това, че нямате обща цел, нямате и алтернатива, голяма част от вас въобще не гласуват по избори, но иначе подскачате за промени и имате искания, че и от името на народа! Жалка картинка, едно прасе има повече интелект от вас! *** НА РУСИЯ!
183
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко защо се крие уж в Болница ,криесе за да не истърве пак някояа издънка както всеки ден го правише като министър но сега народът за да несе огневи по думите му решиха по този начин и пуснаха Цв,Цв пред медиите подготовка пак за избори впрочем целият герб да се наказва да не участват слдващите избори за наказание
182
7
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Искам да припомня на всички, които имат къса памет, как по времето на управлението на тройната коалиция наглите се вихреха! Сега, след преврата на БСП, отново изплуваха и започнаха да безчинстват! Това ли искате?!
181
0
 
4
 
! Отговори
Alo преди 11 години
Ало Dnes, ще предавате ли директно от Варна изявлението на кмета.Или смятате да затвърдите позицията си на казионна медия.Каквото и да правите ние ще научим истината.
180
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Ханс Грюбер.....ти си беден не аз,ти си нещастен не аз,ти си талибанин не аз ти си комунист не аз ти си *** не аз,ти слушаш чалга не аз,ти ядеш кебабчета не аз,ти играеш хоро пред парламента с бира в ръка не аз,и ти ми говориш на мене да мия тавата?
179
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дали има увеличение на кражбите или просто сте отчели реалните кражби,които преди криехте?И как така са се увеличили като ГЕРБ още са на власт а ЦЦ си е министър?Тоест проблема е в самия него.
178
0
 
7
 
! Отговори
detelina преди 11 години
До АнонименНе желая да контактувам с-РОДООТСТЪПНИК!!!!Защото, всеки си спасява сам ***,затова сме на този хал!!!Никой, не мисли за другия-само завист и злоба витаят!!!
177
1
 
7
 
! Отговори
чужденец преди 11 години
вие най много разбирате от политика и от футбол за това и политиците и футбола ви е такъв
176
1
 
9
 
! Отговори
до Детелина преди 11 години
Не забравяй,че половината българи в България имат близки зад граница.Не гони ,туй що не можеш.А и те помагат на роднините си в България и не са само простаци,както може би смяташ.Българите и тук и там са БЪЛГАРИ.
175
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Рабира се. Празнуваха основно деятелите на "СИЛА", БСП и ДПС. Кой друг има изгода от дестабилизиране на държавата.
174
2
 
3
 
! Отговори
Ханс Грюбер преди 11 години
До чужденецПочивката свърши, запрятай ръкави че тия загорели тави няма да се измият сами. П.П. След като свършиш с тавите грабвай стирката че имаме разстройство в клузета :)
173
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Bg-народ си е ---*** !За това и кражбите са се увеличили !Тук опираме не кой е на власт ,а СЪЗНАНИЕТО НА НАРОДА ***!
172
2
 
5
 
! Отговори
Леонсио преди 11 години
А, Цецо гръмна шампанското.
171
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АВЕ МОЕ ДА СИ В ОСТАВКА АМА ОЩЕ СИ МИНИСТЪР И ТИ УПРАВЛЯВАШ СИСТЕМАТА МНА МЕВЕРЕТО, КЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА, ЧЕ НЕ СЕ СПРАВЯШ, КВО СЕ ОПИТВАШ ГЛУПОСТИ ДА МИ ГОВОРИШ, ДО 13 МАРТ ТИ СИ МИНИСТЪР, ТИА ГЛУПОСТИ ГИ ГОВОРИ
170
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 171 Отзад ли ти идва оргазъма, сигурно ДПС-то са наблизо, затова?
169
3
 
4
 
! Отговори
чужденец преди 11 години
До до чужденец........еми вие си ги избирате политиците,сега берете плодовете на Гоце,Царя и Станишев,какво мрънкаш нали ти си ги избрал,ниве ви предупреждавахме на времето *** нали вие всичо разбирате,даже и от футбол
168
1
 
3
 
! Отговори
анон преди 11 години
"Мафията" в България е "захранвана" от "европата" и САЩ, като войната всъщност е между образователните школи - искат да съсипят нашето образование, да ни направят просто "юзъри" на техните ***. Заради това мафията овладя еврофондовете и играе "дилър на работни места", като дава тр. договор на хората скъсали с българската школа или слабообразовани - геноцид да българския инженер. Раздадените пари от еврофондове по българската сметка трябва да се ревизират, защото не са харчени за България.