ГЕРБ срещу БСП - разликата е в километрите!

Лили Павлова: Не ми харесва да мерим, но цифрите говорят сами
Обновена: 12 мар 2013 15:48 | 12 мар 2013 15:48,
115
ГЕРБ срещу БСП - разликата е в километрите!
Лиляна Павлова Снимка: БТА

Не харесвам това да си мерим километрите с предишните управляващи, но нека днес за последно да спрем спекулациите, отсече регионалният министър в оставка Лиляна Павлова на отчета на работата си на поста. 

Според сметките на Павлова за периода юли 2005- юли 2009 година по време на управлението на предишното правителство са построени точно 826,4 км нови пътища. От юли 2009 година до днешна дата при ГЕРБ са построени 1609 км.   „Цифрите и резултатите сами говорят по себе си”, категорична беше Павлова. 

„Ако им дадем и 19 км от магистрала „Люлин”, цифрите пак са различни”, каза тя. Лиляна Павлова посочи, че 159 км остават задача на следващите правителства. Тя пожела на всички следващи управляващи да построят толкова нови пътища, колкото правителството на ГЕРБ. 

Не смятам, че аз трябва да си поставям оценка на работата си, нека хората сами оценят работата на регионалното министерство, посочи Павлова.

На въпрос как би коментирала варианта Екатерина Захариева да наследи нейния пост, Павлова беше категорична: „Ако Екатерина Захариева е посочената от президента Росен Плевнелиев за служебен министър на регионалното развитие и благоустройството, аз ще съм най-щастливият министър, който си тръгва”.

Тя изрази надежда за приемственост от страна на служебния кабинет.  За някои неща не ни стигна времето, призна министърът в оставка. По думите й постигнатото дотук може да бъде добро начало, което в духа на приемственост да бъде продължено от служебния кабинет и довършено от следващото правителство. 

Лиляна Павлова каза, че има два закона, за които съжалява, че не са минали в това Народно събрание - този за водите, с  който се поставя началото на пълна реформа на управлението на водния сектор и се регулира управлението на язовирите. Вторият закон е този за кадастъра и имотния регистър. С промените в него се облекчават процесите и има свободен достъп до кадастралните карти, отбеляза Павлова. 

Тя изрази надежда проектозаконите да бъдат разгледани от следващия парламент. Следващият програмен период усилията не трябва да са насочени само в изграждане на пречиствателни станции, първи приоритет за всички българи е достъпът до питейна вода, защото има все още области, които са на воден режим, заяви министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
1
 
3
 
! Отговори
nqkakyv преди 11 години
Narode Troinata koaliciq prodade na rusiq jelezata i mashinite ot nai-golemite ni predpriqtiq i zatova nqma kremikovci nqma panayot volov !!! ne moje Borisov da opravi tezi porazii za 1 mandat !!! AZ LICHNO SHTE MU GLASUVAM DOVERIE !!!
105
0
 
2
 
! Отговори
ЙОВО УШЕВ преди 11 години
ДО 111-ЧЕТИ ПОВНИМАТЕЛНО,МОЯТ ЕПИТЕТ БЕШЕ:ВЪЗПЪЛНИЧКАТА!
104
1
 
1
 
! Отговори
Ана Мария преди 11 години
Ужасс, така ли се говори за жена бе? Мн сте деградирали всичките! Дебела била, еем тя не е манекенка жената пък в статията никъде не пише, че претендира да е слаба?! Коментарите ви са грозни и неадекватни!
103
1
 
2
 
! Отговори
ЙОВО УШЕВ преди 11 години
ВЪЗПЪЛНИЧКАТА *** МОНА ЛИЗА,СИ ОТИВА.
102
5
 
9
 
! Отговори
бостаня преди 11 години
Лиле-е, пак лъжеш...Магистралите, моме...това викаше Боко на лягане и на ставане...По- малко км сте направили от три*ъзата...поне един път си признайте.
101
3
 
7
 
! Отговори
герб ашколсум преди 11 години
пък и сте колко повече охранени
100
3
 
10
 
! Отговори
смях преди 11 години
Паниката която е обзела низшите слоеве на тикварската администрация обаче е уникална! Един приятел работи в една гербаджийска фирма, която прави ремонти по разни административни сгради и там видял уникални изпълнения. Няколко лаптопа, плюс стационарните компове и две тикварки на някаква синекурна длъжност цъкат по разни форуми плюсчета и минуси с такова темпо, че моя човек вика че приличали на машинописки от съдебна палата, рестартират машините с бясно темпо, голям майтап и жалка картинка....
99
0
 
6
 
! Отговори
ов4еду6ен преди 11 години
цирка с пълна сила , къде ще строиш фабрики и заводи на зелената поляна ли? то да не е хотел ресторант да го изпраскаш на първа морска линия и да чакаш кмета да ти оправи пътища , вик , ток , и др. другия пък само частни предприемачи да строяли , никой частик няма да инвестира в инфраструктура щото е скъпо и има ниска възвращаемост , те затова дори и чуждите инвеститори искат да има предварително изградена инфраструктура .
98
0
 
9
 
! Отговори
шофьор преди 11 години
Предлагам на всеки участък от магистралите, построени лично от БББ да му се издигне паметник с олтар на който признателните шофьори като мен да принасят дарове и да пеят псалми за възхвала на името Му!
97
4
 
4
 
! Отговори
hahahahha преди 11 години
ей плъх я потичай малко по тия пътища дето ги правиш
96
1
 
2
 
! Отговори
Чоко и Боко преди 11 години
Станишев, кой беше котаракът - Чоко или Боко ?
95
2
 
10
 
! Отговори
paco преди 11 години
Голямо самочуствие, голяма работа!Все те какво били направили, колко било повече от другите и т.н.Ако им дадем и 19 км от магистрала Люлин - какво ще им даваш пиги?Да не са твои или на герберите тези км.Не разбрахте, че хората не ви слушат глупостите вече и не ви харесват!
94
7
 
16
 
! Отговори
драган преди 11 години
разликата е в килограмите виж се ква *** си *** проста!
93
5
 
3
 
! Отговори
перо преди 11 години
Майна,нещо говорите на различни езици с ония Борисов.Той каза: Ние стоим парк , а човекът е безработен и искаме да му се радва"Помислих , че ме е дошъл умът в главата. Ама май-не.При времето на социалистите пенсията ми пеше 260 лв. Когато си отидоха , тя вече беше над 400лв.А инфлацията беше два пъти по ниска.Та ......Асфалта ли да ви ручаме , бе майна?Чакам да дойде Кунева на вкаст , та а изнесе , че от европейските фондове сме получили толова средства , колкото сме внесли.Тримата ли или
92
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Другаре още ли армията не ви е подхванала за тероризъм и да ви приключи окончателно ?
91
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази е включила и улиците на София.Много е лакома.
90
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
то беше ясно ,че магистрала Тракия ще бъде пусната преди изборите дори и да не е готова.Герб заради тази магистрала фалираха държавата сега остава и друг да резне лентата аиде стига
89
5
 
7
 
! Отговори
ГЕРБ vs БСП преди 11 години
И ние сме крадливи *** ама те са още по крадливи
88
9
 
23
 
! Отговори
1 преди 11 години
До АнонименБойко неизлечимо заразява всеки от своите хора със най-лояите си качества - лъжи и самохвалство
87
4
 
7
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Ами да ги бяхте приели тези, че и още поне 10 закона дето отлежават в НС. Що не ги придвижихте пък сега се правите че "съжалявате". То ако имаше желание да ги бяхте приели, а не да се борите кой колко да получи под масата....