ГЕРБ си създава изкуствено опозиция, използва Стоичков

Протестиращи се разграничиха от студентите в зала "Арена Армеец"
Обновена: 23 мар 2013 16:47 | 23 мар 2013 14:15,
468
ГЕРБ си създава изкуствено опозиция,  използва Стоичков
Представители на 35 университета се събраха на 20 март на протест пред езерото "Ариана". Снимка: БТА

Свидетели сме на безпрецедентен опит на разбиване на протестиращите групи. Създава се шизофренна ситуация със срещата в зала "Арена Армеец" в София с участието на студенти, при която ГЕРБ си създава изкуствено опозиция, като използва името на футболната легенда Христо Стоичков.

Това заяви на пресконференция Антон Димитров, член на Граждански форум "Промяна", който каза, че от 10 февруари насам участва в протестите на "Орлов мост" и в палатковите лагери, предаде БТА.

Тук сме хората, които за пръв път вдигнаха гласа си, от Благоевград и Варна, студенти които бяха от самото начало на "Орлов мост", без да са организирани от каквато и да е формация, били са през цялото време на моста и на всички протести в страната. Не сме настроени срещу Стоичков, дълбоко го уважаваме, но той се обявява за приятел с Бойко Борисов, приятел е и на Емил Димитров, бивш депутат от ГЕРБ. Значи някой спонсорира всичко това, като целта е студентството да бъде разединено, коментира Димитров.

Още по темата
 Той посочи, че искат да "съберат автентичните хора, които първи са запалили искрата на бунта и са надигнали глас срещу изстъпленията на олигархията, хората, които са протестирали срещу статуквото, монополите, банките и лихвите, проблемите в здравеопазването".

Не сме съгласни хора от бившия парламент да се опитват да ни разединят, каза Антон Димитров. В отговор на
журналистически въпрос той посочи, че ще работят единствено с партия, която припознае за свои исканията на протестиращите, а не политическа формация, която да наложи някаква идеология.

Нашата цел не е да влизаме в партийни листи, а граждански контрол. Нямаме намерение да участваме в никакви партии, оставаме на улиците, отвън и ще следим какво се случва чрез обществени съвети, заяви Людмила Манова от Благоевград, пострадала и арестувана при протестите. По думите й масово в страната се организират срещи, на които се разделят студентите, като целта е да се раздават мандати.

Димитър Тодоров, студент първа година в Технически университет в София, съобщи, че имат информация, че на срещата в зала "Армеец" ще участва група от 60-тина студенти, които обявили, че представляват протестиращите на "Орлов мост", а реално не са присъствали нито веднъж там.

Кирил Светлозаров, студент трета година право в УНСС, заяви че участието на студентите на тази среща не е организирано от студентските съвети на университетите. Това е второто събитие, за втора седмица, организирано от депутата от ГЕРБ Емил Димитров, известен като Емо Фаса или Емо Ротманса, допълни той.

Според Маргарита Атанасова, участник в протестите във Варна, в народното недоволство са внедрени хора, "които гонят собствени интереси, такива, които дължат пари или са замесени в групировки като ТИМ".

По-рано днес от РЗС обявиха, че олигарси се опитват да трансферират Стоичков в политиката.

Днес студенти от цялата страна, членуващи в Националното представителство на студентските съвети, се събират на Национална среща под надслов „Бъдещето на България”. Заедно с представители на неправителствени организации и Христо Стоичков, който прие да бъде лице на искания, ще бъдат обсъдени стъпките занапред.

Преди два дни от националното представителство на студентските съвети поканиха Стоичков за свое лице. От своя страна легендарният футболист се съгласи да се срещне отново със студентите, за да изслуша тяхната идея и да даде окончателния си отговор, но постави условие пред тях - да бъдат честни и да не петнят името му.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


468
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
347
8
 
47
 
! Отговори
Веселба преди 11 години
Колкото и невъзможно да е, цялата работа става все по-смешна с всеки изминал ден.
346
12
 
52
 
! Отговори
АТАКА-ПОБЕДА преди 11 години
УЖАСЪТ НА КУКЛОВОДИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА ОТ ЩАТСКОТО И ИЗРАЕЛСКОТО ПОСОЛСТВО СА В ШОК ,АТАКА Е ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА ,ТОВА В МОМЕНТА КРИЯТ ОТ ВАС ПЛАТЕНИТЕ МЕДИИ И СОЦИОЛОЗИ ,ПРЕДИ УСПЯХА С МУТРАТА БОЙКО СЕГА СЪЩИТЕ СЕ МЪЧАТ ПАК ДА УСПЕЯТ ДА СПРАТ УСТРЕМА НА АТАКА С ТОВА ПОСМЕШИЩЕ СТОИЧКОВ , ЗАТОВА БЕШЕ ТОЗИ РЕЗИЛ ВЧЕРА В ЗАЛА АРМЕЕЦ ,С ТЕЗИ(СТУДЕТТИ) -ЧЕРНИ *** ДОКАРАНИ С АВТОБУСИТЕ ПЛАТЕНИ ОТ КМЕТОВЕТЕ НА ГЕРБ. гербави смешни сте,жалки сте !
345
14
 
63
 
! Отговори
tuzarya преди 11 години
На парламентарните избори да покажем среден пръст на ГЕРБ, агентите от Държавна сигурност, ветропоказателя Стоичков и други ***!
344
8
 
75
 
! Отговори
ГУНДИ преди 11 години
ИЦО,ИЦО,ИЦО....колкото велик беше на терена толкова велик *** си в живота...ти се продаде боклуко,за пореден път се продаде и този път и театралния ти гняв не помогна за да излезеш от помията в която сам се хвърли...ти надмина себе си...*** стана ице -*** на бойко стана,пуделче жалко....и теб те облъчиха,,какво ти обещаха....колко си наивен и до кога или Емо фаса реши да пазиш от затвора--всички ще са там и той и боко и цв.цв. ти ги остави тия мишки...те те използват идиотооооооооооо
343
8
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
за да сътвориш този цирк означава че си готов на всичко за да станеш пръв на изборите,купуваш всичко по пътя си,пращаш невинни даца в една зала за един сандвичи една кока кола...господи прости на тези ***...те надминаха всичко ...никакъв морал,нямам думитакъв страх ги тресе да не загубят че правят простотия след простотия ,а стоичков за пореден път доказа че е ПОМЯРневероятен футболист,най големия .. НО ***''МОДЕРНИЯ ЛЯВ'' СТАНА ПОРЕДНИЯ ПУДЕЛ НА БОЙКО...ИЦЕ ПАК ТЕ ИЗПОЛЗВАХА ИЦЕ СПРИИ
342
9
 
61
 
! Отговори
kiss преди 11 години
жалка история,жалка .това са средствата на Бойко и Цецо,тия няма да се спрат пред нищо всеки глас който не е за БСП Е ЗА ТЯХ. това е тяхното мото .за съжаление това е истинататия озлобени и оскотели самозабравили се селски дерибеи ще вложат всичко за да бият с 1-2% комунистите и тоя пак да се пъчи и да се хвали че е N1жалка и смешна история...но какво очакваме от човек който бе наредил на екипа си да навие Борис Бекер да падне от него на тенис..тоя самодоволен *** не умее да губи пфууу...
341
8
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стоичков сам за пореден път си опетни името , участвайки в този цирк !
340
11
 
69
 
! Отговори
ясно преди 11 години
Чухме по телевизията, една госпожа, която трудно говореше български език, обясни,че кметицатата им от ГЕРБ платила автобуса, имало сандвичи, почерпка и всички екстри за купуване на съвести. Дошли в зала "Армеец", след като пътували 6 часа / толкоз се пътува от морето до София, или от северозападна България/ да подкрепят студентите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Какво повече да говорим????????????????????????????Долу ГЕРБ и гербаджийските манипулаторли!На.яма да ни подлъжете, мишоци нагли!
339
26
 
35
 
! Отговори
мишо преди 11 години
За да си оправим родината трябва да се забрани БСП и ДПС .
338
9
 
49
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Е защо не поканихте и този потния нагаждач можеше да ви попее някай химн!
337
8
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КОЙ ПЛАТИ НАЕМА ЗА ЗАЛА АРМЕЕЦ И ЗА ПЕВЦИТЕ И ТАНЦЬОРИТЕ ? ОТГОВОРЪТ НА ТОЗИ ВЪПРОС ДАВА ОТГОВОР НА ВЪПРОСА КОЙ ИЗПОЛЗВА СТУДЕНТИТЕ
336
9
 
65
 
! Отговори
за БУДИСТИ преди 11 години
За ГЕРБ има новина -казват, че била добра:И в софийския затворима футболен отбор!Бойко ще е капитан,Цецко също ще е там.Миро мършата вратар,той на плонжове е цар.Лъчко мозъка съдия,ще им свири със уста.Дянков май ще е защита,та да брани тази свита.Ляля Цецка с очилата,влачи кофата с метлата.А Фидоска мажоретка,абе просто супер гледка!
335
9
 
57
 
! Отговори
циркаджии преди 11 години
Когато хората се самозапалват от глад и безизходица, да хвърляш хиляди за празна зала в която да крещят *** и автобуси с хора, които не знаят къде и защо ги карат, говори за моралното падение на организаторите и патрона им. Никой не може да оцапа името ти, освен ако сам не го направиш г-н Стоичков!
334
9
 
54
 
! Отговори
болнио мозък на Цвъ. преди 11 години
Такова мероприятие може да сътвори само болнио мозък на Цвъ. Цвъ..... интересно къде беше дежурнио камион със прасетата-протестанти, както при оставката пред НС.
333
9
 
48
 
! Отговори
Mery преди 11 години
Ама що така преобладаваха студентите на Титан от кв.Факултето, както беха при детронизацията на Слънцето пред НС заедно с прасетата...
332
10
 
50
 
! Отговори
Ице Стоичков преди 11 години
Алма ви Матер като не ме харесвате!
331
9
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бог да паэи Българиа от такива
330
21
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...с твоите камъни, по твоята глава, народа го е казал, щото видиш ли ти БСП не си създаваше парти тип изкуствена опозиция като Пръмова например и са като им правят техните номара на тях вият като линейки, аре у лево.....
329
11
 
38
 
! Отговори
фко преди 11 години
Антон Димитров,Людмила Манова,Кирил Светлозаров,Димитър Тодоров и Маргарита Атанасова ги знаем всички те са според собствените си интереси там където дават повече пари. За пример Манова смени хиляди партии сега си е ог*зила на трактора.
328
37
 
43
 
! Отговори
ГМ Димитров преди 11 години
Ревете срещу ГЕРБ,Бойко Борисов,Стоичков/ако всички сте студенти/.Ако се пишете обективни,какво направихте,когато *** и поставени лица от столетницата отклониха гнева на протестиращите от некадърните си и крадливи управления и ги използуваха като маша за сваляне на борисовото управление?Не разбирате ли,че подклаждат и вас с внедрени хора,за да дойде отново тройната коалиция на власт?Естествена е реакцията на партия ГЕРБ да реагира срещу пропагандната машина на БСП,гьобелсова по същност!