Политиците искат да затрият службите, скочи Цветанов

Политцентрали внушават, че предположения са истината, рече той
16 апр 2013 19:10,
327
Политиците искат да затрият службите, скочи Цветанов
Цветан Цветанов Снимка: архив, БТА

Лидерът на БСП Сергей Станишев няма политически аргументи и затова искаше да замеси институциите, в това число и прокуратурата, в услуга на предизборната си кампания. Това заяви в Габрово зам.-председателят на ГЕРБ и председател на предизборния щаб Цветан Цветанов, съобщиха от пресцентъра на партията.

Поводът за коментара му беше скандалът с подслушванията, който тръгна след сигнал на соцлидера, а след проверка прокуратурата откри фрапиращи нарушения и предпоставки за незаконно подслушване.

Вчера главният прокурор Сотир Цацаров, заяви, че две трети от констатациите в сигнала на Станишев са се потвърдили.

Според Цветанов обаче "от изнесеното от прокуратурата е видно, че твърдението на Станишев при внасянето на този сигнал, че бившият министър на вътрешните работи за периода 2009-2013 г. е разпореждал незаконни послушвания, не е потвърдено".

Още по темата
„В момента политическата класа в България направи така, че тотално да затрие специалните служби, които са предназначени да работят срещу тероризма, отвличанията, тежките престъпления, и когато всеки излиза и говори публично за службата и способите й, прави услуга на организираната престъпност. В момента има само предположения, които политическите централи се опитват да внушават като истина“, коментира още Цветанов.

Той беше в област Габрово на работно посещение и се срещна, и разговаря с избиратели в Севлиево, Габрово и Дряново. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още по темата: Цветан ЦветановГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
237
1
 
1
 
! Отговори
РК преди 11 години
За Цветанов мога да кажа само - кадърен, интелигентен, способен политик, атлетичен и симпатичен мъж! За първи път през живота си се почувствах спокойна в присъствието на представителите на реда при управлението на ГЕРБ и Цветан Цветанов като министър на вътрешните работи, за първи път,като съвестен данъкоплатец,имах усещането, че парите ми не отиват на вятъра и се чувствах защитена. А вие, деца на комунизма, погледнете любениците във вашата партия и чак след това говорете за другите.
236
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на тези от БСП като им дават пари, за да пишат коментари, що не ги и научат малко от малко как се прави...искам да ви кажа, че това дали Цветанов е красив или не, мен изобщо не ме вълнува и не това е определящо за добрата политика
235
0
 
0
 
! Отговори
Милка преди 11 години
Другаря никога не е имал и няма да има аргументи.
234
0
 
2
 
! Отговори
Покахонтас преди 11 години
Скъпи сладки БСП-арчета , не мисля ,че имате право да давате оценка на визията на Цветанов , като човека който изглежда като генномодифициран експеримент между *** и невестулка е по-скоро вашия "лидер" Руската червена пионка
233
0
 
0
 
! Отговори
Бончо преди 11 години
Вече съсипахте армията, сега е ред на службите, после иде ред на държавата изобщо за се закрие. Да ви *** майката!
232
2
 
0
 
! Отговори
Жорката преди 11 години
Ако Цветанов и неговата пасмина отново организират изборите, при следващата порция социологически видения може да се окаже че около милиард и половина китайци са гласували за ГЕРБ, заедно е уличните кучета !!!При това за всички ще има СРС-та - Поименно!!!
231
2
 
0
 
! Отговори
Биолог ! преди 11 години
Абе този от снимката да не е плод на някакъв генномодифициран експеримент между *** и невестулка??
230
2
 
0
 
! Отговори
Малийй !!! преди 11 години
Като малки ни плашеха с караконджули!!! Като гледам, Цветанов е най-близкото подобие до тази твар!! Махнете снимката, че плаши децата!!!
229
2
 
0
 
! Отговори
Гнус преди 11 години
От този Вицеплъх лъха на корумпираност и морално нечистоплътност
228
1
 
0
 
! Отговори
Ъпсурд преди 11 години
Самата мутра на Цветанов е повод за национални протести...
227
1
 
0
 
! Отговори
Халтурко преди 11 години
Внимавай Цецко!!!Съдбата на Дянков е показателна какво се случва с тези, които дърпат надолу имиджа на Вожда ви! А по-голяма тухла от теб няма!
226
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лидерът на БСП е толкова глупав и ***, е никога няма да има аргументи за каквото и да е ! ГЕРБ е партия която показа че може да работи и постигна много. Не помня годината в която СерГЕЙЧО каза в ефир че още се учи да управлява та Слави Трифонов го подиграваше! Този пост не е за неграмотни и ненаучени бе другарю Станишев! Борисов е направил много повече работи за 1 ден от колкото Станишев за 1 година. СКРИЙТЕ СЕ ***!
225
4
 
1
 
! Отговори
мача преди 11 години
всичко е измислици за ГЕРБ,на изборите ще са с победа !
224
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цеци отчаяно си задава въпроса:-Кой ми *** у мойте ***?
223
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"ЦЕЦОМОБИЛА" ПАЛИ КОНТАКТ С ОТВЕРКА!
222
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лъжи и измама-гарантирано от ГРОБ!
221
4
 
0
 
! Отговори
Горския преди 11 години
Скачате на ГЕРБ, а забравяте, че всъщност ГЕРБ е единствената партия у нас за времето на Прехода, която показа, че може да носи отговорност! Улицата (макар че това бяха шепа пияни пубери и аутсайдери от обществото) искаха оставка на Правителството и я получиха. Но забравяте реалните резултати, които ГЕРБ постигнаха за народа! Много сме манипулириуеми и това си е.
220
0
 
1
 
! Отговори
atanas преди 11 години
Искат да ги затрият щото им пречат !
219
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Чувството за свобода и справедливост няма цена, Дани!
218
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 11 години
С коментари си, Дани казвате, че след като някой е убил човек, то той би следвало да е герой, понеже предходният убиец не е наказан! Чудесна логика! Да в Бг, няма демокрация, няма чувство на справедливост. За съжаление, тези неща не могат да се остойностят в пари като Цанков камък! Така е!