Борисов: По-добре сме от другите и можем да надградим

Изтърпяхме прехода и финансовата дисциплина
Обновена: 25 апр 2013 21:21 | 25 апр 2013 21:10,
356
Борисов: По-добре сме от другите и можем да надградим
Бойко Борисов. Снимка: БТА, архив

Важно е да има стабилност и прогнозируема държава. Българският народ изтърпя прехода и финансовата дисциплина, по-добре сме от другите държави и можем да надградим, сега е моментът да градим.

Това заяви на предизборен митинг-концерт в Смолян лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от БТА.

Той посочи пред симпатизантите на партията, че откакто ГЕРБ е на власт са донесли "над 10 милиарда
европейска солидарност в България" и са договорени още 25 милиарда за следващите четири години. Всички фондове на ЕС бяха спрени за тройната коалиция, припомни бившият премиер.

Ако ние не си объркаме държавата, няма кой да я обърка, смята Борисов.

Лидерът на ГЕРБ призова политиците да си мерят думите, "защото избори се правят за един месец, а след 12 май България трябва да прави правителство" и да се провеждат консултации. Ще мине време и ще се смеем на всичко това, което се говори, обърна се Борисов към избирателите. Експремиерът изрази убеденост в изборната победа на ГЕРБ.

Листата на ГЕРБ в 22-и Смолянски избирателен район бе представена на митинг-концерт на площад "България" в областния град. Начело на листата е д-р Даниела Дариткова, председател на здравната комисия в 41-то НС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


356
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пуснете го да рита аспиринчета с бистришките тигри,просто не го бива...
144
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
лебедова песен пее
143
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По- добре на кино, отколкото в мизерията...
142
6
 
15
 
! Отговори
бистришките тикви преди 11 години
Другарят Борисов, известен като агент Буда: На следващите избори ще гласуват за мен за президент на бистришките тикви, пардон, тигри!
141
18
 
9
 
! Отговори
Хлапето преди 11 години
Ако бсп дойдат на власт отиваме на голямо кино! Сега ще видим колко са умни хората тук. Ако преизберат ГЕРБ значи имат некакъв мозък останал.
140
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шефе, пращай Цецо при Галевите, та да се кротне народа! Знаем, че той те направи ченге, но виж го в каква мутра се превърна...
139
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българит бяха достотъчно време толерантни- търпеливи- гласуваха вот надоверие на герб..., но нищетата се увеличи многократно...... живота се певърна в оцелявани, или по-скоро вегенериране... Няма да гласувя за Герб, нямам доверие в партиите на пехода...
138
5
 
23
 
! Отговори
matao преди 11 години
Абе вие сте за затвора, бе, какво си се засилил да градиш?
137
5
 
6
 
! Отговори
198 преди 11 години
Точно неадекватния Боко спаси Станишко от политическа гибел. Стари седесари ще гласуват за БСП за да разкарат ГЕРБ !
136
5
 
6
 
! Отговори
ХАИГАШОТ преди 11 години
аз СЪМ ЕТНИЧЕСКИ АРМЕНЕЦ И ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА СКАТ ИЛИ АТАКА..ДАМО ТЕЗИ ДВЕ ПАРТИИ СА АДЕКВАТНИ НА ДНЕШНОТО ГИБЕЛНО ВРЕМЕ.ВСИЧКИ ДРУГИ СА НЕАДЕКВАТНИ НА РЕАЛНОСТИТЕ, И СА ЗА ЗАТВОР В СИБИР.
135
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тиквата вместо да плямпа поредните си предизборни популистки ла.на...да каже с какво го държи Цецко *** , че не смее и след такъв грандиозен скандал в който беше замесен, да го отсрани от партията.Жалък страхливец е Тиквата.
134
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България се срамува от герб!
133
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма ГЕРБ няма БСП или някоя друга партия след като живея по-зле какво значение има,че не ме ПРЕДСТАВЛЯВАТ комунисти еми били ГЕРБ.Дали ще купя БМВ 7-*** серия и ще подаря някой милион от данъците си на комунист или на ГЕРБ,мене какво ме грее като моята кола пак си е на 15г. и заплатата пак ми е 600лв.?????Този филм го гледаме 24г(викам стига толкова)
132
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Заради една потъваща *** (Найденов) няма да си променя мнението, че трябва да се гласува за партия, която да смачка истеричния Станишко и престъпната столетница!!! Никога вече БСП!!!
131
4
 
20
 
! Отговори
Def преди 11 години
Гербери, елате и седнете отгоре на членестоногия и натграждайте!
130
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каквото и да става в ГЕРБ - по-големи *** от комуназите никога няма да има!!!
129
1
 
1
 
! Отговори
Иво преди 11 години
Ето още за "завършилия" международни отношения.Между 19851987 и 19941995 г. работи като журналист на свободна практика. Той е автор на над 50 публикации на външнополитическа тематика в български и чуждестранни издания. Автор на Защото сме социалисти.[7]През 1995 г. е назначен за главен експерт в отдел Външна политика и международна дейност на Висшия съвет (ВС) на Българската социалистическа партия, а от 1996 до 2001 г. е завеждащ отдел.
128
7
 
17
 
! Отговори
Радослав Проданов преди 11 години
Не съм фен на Борисов , но след всичко чуто от Найденов съм омерзен и много гневен на герберските *** , това е е много гнусно да слухтиш и плашиш , Стига. , герберите ще бъдат изринати като миризливи ***.
127
2
 
5
 
! Отговори
Иво преди 11 години
До АнонименКакво лайномятане - това го пише в уикито бе тъпчо. Да не съм му аз измислил темата на дипломната работа. Понеже винаги хвърляте лъжи които няма как да се проверят истината трябва винаги да ви се навира в муцуните, иначе ставате много нагли. Бил завършил международни отношения, къде го видяхте това че ми е интересно. Назначен е за експерт по международни отношения от БСП, но това далеч не значи че има някакъв капаците там.
126
11
 
3
 
! Отговори
бг преди 11 години
браво боце ....кажи им го на тъпата нация която гласува напук на ГЕРБ бевз да осазнава 4е закопава децата си живи с лопатата на комунистите но го правят от простотия и злоба щото само 4екат некои на готово да им пълни гушите но ..ХЛЯБАТ НЕ СТИГА ХЛЕБАТ Е МАЛКО .........СПЕТЕ СПОКОИНО ДЕЦА.....ВАПЦАРОВ Е ЗНАЕЛ КВО НИ 4ЕКА А НЕ БАБА ВАНГА ......