Манолова не казала на Станишев, че пуска сигнала

Лидерът на БСП не знаел, че тя го е подала
Обновена: 17 май 2013 10:11 | 17 май 2013 10:10,
103
Манолова не казала на Станишев, че пуска сигнала
Снимка: БТА

Лидерът на БСП Сергей Станишев не е знаел, че Мая Манолова е подала сигнала за бюлетините в печатницата в Костинброд. Това разкри самата тя пред bTV, обяснявайки разминаването в първите часове на скандала, когато Станишев отрече левицата да има нещо общо с него.  

„Не бях казала на Станишев, че подадох сигнала за Костинброд. Не мисля, че имам подобен ангажимент, разбирайки за подготвянето на престъпление, да искам разрешение от лидера си дали да подам сигнала или не“, отсече Манолова. 

Динамиката преди изборите била толкова голяма, че самият лидер на партията поискал директно да се подават сигнали, а да не го „занимават с подробности“.

Манолова беше категорична, че не е разпитвана във връзка с подадения сигнал за бюлетините  в Костинброд.

Това, което се случи на 11 май, бе една акция на прокуратурата и ДАНС с цел осуетяване на една огромна изборна манипулация, готвеше се подмяната на вота на българските граждани, посочи социалистката.

Още по темата
„Естествено е да бъдат вързани с готвената фалшификация на изборите тези, които са определили печатницата, тези които са провели процедурата по обществената поръчка, още повече, че когато и собственикът на печатницата е активист на ГЕРБ. Как може да бъде свързана друга партия с тази колосална измама“, попита Манолова.

По думите й, след като писмото на „достойните прокурори” е разпространило телефонния й номер, вече получава всякакви сигнали. „Обадиха ми се за маркирани бюлетини във Враца, които са били раздавани предварително. Те са имали печат и е било вече гласувано в тях ”, изясни тя и добави, че и за този сигнал ще сезира властите.

В отговор на въпрос дали й е предлаган поста министър на правосъдието, Манолова беше категорична, че все още не се водят разговори за министерски постове с останалите партии, които влизат в парламента. Преговорите ще да бъдат публични, увери тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: Мая Маноловаизбори 2013
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не бях казала на Станишев, че подадох сигнала за Костинброд. Не мисля, че имам подобен ангажимент, разбирайки за подготвянето на престъпление, да искам разрешение от лидера си дали да подам сигнала или не, отсече Манолова. - ЧИТАТИЛЯ, РАЗБИРАЙ, ЧИ БСП-ТО МГУ Е НЕВИННО!!! ТО ТАЯ КАТО СИ ФЪНТЪЗИРА ДА *** В ХОЛИВУД, ЧЕ СЦЕНАРИСТИТЕ ИМ ГИ НЯМА ХИЧ!Манолова беше категорична, че не е разпитвана във връзка с подадения сигнал за бюлетините в Костинброд. ИМА СИ ХАС ДА СИ ГУБЯТ ВРЕМЕТО С ТАЯ "КУКЛА"!
72
0
 
3
 
! Отговори
sunny преди 10 години
Да, да.. и един мармот завива шоколада в станиол .. Май съвсем ти взеха за *** ..
71
0
 
6
 
! Отговори
Галя преди 10 години
Ех тази Мая,колко е активна само.Ама ти да видиш..съвестен гражданин се оказа.Евалата Мая,ашколсун!!! Нали така те поздравяват другарите в централата.
70
0
 
14
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
Манолова като един Матросов се хвърля да покрие с тялото си дулото на правосъдната картечница, за да спаси кожата на Станишев, а той като истински мъж и е обещал да и носи бонбони и червени рози в СливенскияНяма да се изненадам, ако Манолова си признае, че се е дегизирала като Станишев и е свикала пресконференция в деня за размисъл в пряко нарушение на закона.Прокуратурата кога ще се самосезира и ще я извика на разпит за думите и:"На няколко пъти съм била наблюдател на това, как се прилагат в употреба предварително напечатани бюлетини"
69
0
 
12
 
! Отговори
Мама миа преди 10 години
Продължавайте да лъжете другарко Манолова. Така и така сте набрали скорост през последните месеци, сложете още една неистина върху купа отгоре. Само че, забравили сте поговорката, хубавата българска поговорка - "На лъжата краката са къси." Не само вие - още много други от конспиративния отдел ще си я припопнят в скоро време. А чрез тази лъжа косвено си признавате, че сте сгазили лука и то здраво.
68
0
 
4
 
! Отговори
философ преди 10 години
След като и Станишев се дистанция от гадостта сътворени от сестра Галева, то значи в ПЕС има и нормални хора. Мая Манолова е позор за ЕС, за България, за БСП, за ПЕС. Нейният случай трябва да влезне във всички учебници, как не трябва да се постъпва. Вина има и Цацаров - можеше да запечата помещенията, да ги постави под охрана и да разследва впоследствие. При соца преди избори всички пишещи машини в предприятията се събираха в специална стая и тя се запечатваше.
67
0
 
3
 
! Отговори
jan преди 10 години
Плъхчо обича да го рабатят. А когато е свой, кефът е по-голям. Утре ставам член на бесепету.
66
0
 
9
 
! Отговори
аааааааа преди 10 години
мда............... Тя каза на Бареков:)то все тая
65
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мая, това, че си куха лейка вече и децата го знаят. Я кажи откъде имаш диплома за адвокат.
64
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
mishoka ne znael,ha ha ha
63
1
 
31
 
! Отговори
Безпартийна преди 10 години
Почти повярвах!... Вярно е, че Борисов не е безгрешен, но напоследък такава помия се изля върху него!!! От медии, които довчера му се умилкваха, днес са първи да викат "Разпни го!". Няма управление, а и човек без слабости, така че когато критикуваме, да го правим по нормалния начин. Колко хубав щеше да е животът, ако всички спазваха златното правило: "Не правете на другите това, което не искат да правят на вас"!
62
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ох, как се насрахте вие бесепари.... жална ви майка при едни нови избори!
61
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Информирала е Москва,което е по важно.Но се оказало ,че те вече знаели.
60
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Алллло Яне, нали ти лаеше, че си бил пуснал сигнала. Какво стана бе лиохман лъжлив?!
59
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Във "Факултето" са гласуали 80% за БСП, 10% за ГЕРБ и 10% за други партии.. По възрастова разбивка най-дъртите пенсии са гласували за БСП, а младите и активни работещи хора - за ГЕРБ. Надявам се да има нови избори, този път ще отида да гласувам и ще гласувам против крадливите *** БСП.
58
1
 
37
 
! Отговори
Nikolay преди 10 години
По-големи конспиратори от БСП е нямало, няма и да има!Само незнам, кога ще дойде деня, в който всичко ще излезе наяве!!!
57
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не му казват за да отрича по достоверно
56
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*Лидерът на БСП Сергей Станишев не е знаел, че ..." - той ако узнае още колко работи не знае
55
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само човек с промит мозък би повярвал на това изказване. Мая Манолова никога ама никога няма да направи нещо такова ако не се е посъветвала с лидера й. Между другото и на мача Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив, пряко в ефир Бареков каза, че ще свали Бойко Борисов, а този мач беше 2 седмици преди изборите. Много добре режисиран сценарий направиха.
54
1
 
30
 
! Отговори
Съмишленик преди 10 години
До Анонимен Точно казано - както Сергей не беше разбрал, че идва икономическа криза!