Ангел Найденов не бил калесван за шеф на МО

"Атака" не искала министри, БСП готова да забрави и да преговаря с ГЕРБ
Обновена: 27 май 2013 09:25 | 27 май 2013 09:22,
29
Ангел Найденов не бил калесван за шеф на МО
Ангел Найденов Снимка: БТА

Левият депутат Ангел Найденов отрече твърденията, че е номиниран за военен министър в бъдещото правителство на Пламен Орешарски.

Пред Нова тв той призна, че няма разминавания между БСП и ДПС по програмата на бъдещия кабинет, но има различия.

Още по темата

"Търсим съюзници, които да ни подкрепят, но БСП няма да отстъпва от предизборните си обещания", отсече Найденов.

"В "Атака" има добри експерти, но надали ще има министри", допълни той и посочи, че от националистическата партия не са и изявили желание за участие в правителството "Орешарски".

Ангел Найденов каза още, че е добре да се водят преговори и с ГЕРБ.

"Подкрепата от тях би била добре. Трябва да забравим това, което е било и да гледаме напред", смята той.

Депутатът посочи още, че от 1 октомври ще се увеличат майчинските на 310 лева от досегашните 240.

"Ние настояваме за тази дата, защото не искаме да се надпреварваме и това ще бъде пакет, който ще помогне на хората да преживеят тежката зима", смята Найденов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
2
 
! Отговори
седесар преди 10 години
Ей комунази, аз гласувах за вас за да се отърва от ГРОБА а вие сега какво ще им давате властта ли. Абе я да ви разформироват! Ако се хванете с тях утре и баба на село няма да пусне за вас.
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво бе комунист! 4 години ви унижаваха , обиждаха, клеветяха, наричаха ви престъпници, а сега вие вместо да им извадите престъпните схеми преговаряйте. Направете си 4 ворна коалиция ако щете. Щом искате да ви провалят.
24
0
 
2
 
! Отговори
Боби преди 10 години
"Пред Нова тв той призна, че няма разминавания между БСП и ДПС по програмата на бъдещия кабинет, но има различия."Така е темата за АЕЦ Белене и даначното облагане е само мъничко различие.А разминаване е,когато са спрени заменките слон за кокошка,забраната за сроителсво в защитени зони,спрени евро фондове,разминаване е дали е нормален хонорара на BIG хидролога за1,5млн.или дали е нормалмно да плащат данъци олигарсите!А разминаването с Народа и ДС иБСП, е че сме норнмални но гласувахме за вас!
23
2
 
2
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
Нещо обаче, Волен Сидеров май не иска утре да гласува за кабинета и да се регистрира за кворум.Кворумът ще го осигурят пак от ГЕРБ, като се регистрират.Ето заглавиена статия в ДИР-Лиляна Павлова: Някой ден може да има коалиция между ГЕРБ и БСП.Правете си сами изводите, кои са националните предатели, рожби на кърмилницата БКП-именно ГЕРБ.
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И КАКВА СТАНА ТЯ?????? ПЛЕСНАХА С РЪЦЕ ПА СЕ ПРЕГЪРНАТ В УСТА СЕ БЪРЖЕ ЦЕЛУНАТ ЖЕТВАРКА ПЕЕ НЕЙДЕ В ПОЛЕТО А ОВЦЕТЕ ПАК ЖАЛНО ПАК МИЛНО БЛЕЯТ И ЗА ОВНИ ПЛАЧАТ. ЧЕ СКОРО ОВЕН НЕ ИМ СЕЕ КАЧВАЛ ДА ГИ ПОЧЕШЕ СЪС ДЕБЕЛИЯТ ОТЗАДЕ. ПЕЙТЕ РОБИНИ ТЕЗ ТЪЖНИ ПЕСНИ ПЕЙТЕ И ЗА БКП ПЛАЧЕТЕ. ЧЕ БКП СЕ В МНОГО ОБРАЗИ ПРЕВЪРНА. ГЕРБ ЛИ НЕ ЩЕТЕ. ДПС ЛИ НЕЩЕТЕ. АТАКА ЛИ НЕЩЕТЕ. ТЯ БКП ГИ Е РОДИЛА И КАТО ОРЛИЦА ГИ ЗАКРИЛЯ.
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Делавера и с дявола само да докопат кокала.Малък проблем обяснението към материяла,ама пък той един матреал!
20
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако БСП се съюзи с ГЕРБ, няма да изкара до Нова година!
19
2
 
11
 
! Отговори
Егон преди 10 години
А честито. От нашия джоб в този на *** с по пет деца. Гласувайте братя и сестри за БСП. Продължавайте да гласувате. След това и за тока ще дадат пак на *** като социално слаби помощи. После покрай нова година ще им измислят нещо. Гласувайте си още за тях и теглете после.
18
7
 
11
 
! Отговори
smehurko:))))))))))) преди 10 години
Чета ,гледам, слушам И не мога да повярвам :)))))))1. Станишев очаквано се оказа ченге 2."В "Атака" има добри експерти, но надали ще има министри3.Шели БСП и ДПС да забравят различията с АТАКА:))))))))))) и имали готови експерти :) и правителство а все още търсят и се консултират. Е сами си направете изводите 5.Ще почват и Белене:))))))))))) 6.подслушвани а и до ден днешен няма нито един запис с техен разговор:)))))))))))))) САМИ СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ...............На кое от всичко да вярваме
17
5
 
12
 
! Отговори
? преди 10 години
Къде са драскачите от Позитано.В отпуска ли са (заслужена)?
16
1
 
17
 
! Отговори
ПОКО преди 10 години
И Ангел касичката ако стане министър егати държавата.Като кмет на Димитровград искаше пари за всичко като министър без думи.
15
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това което българина не разбра е че за да има работеща демокрация ни трябват богати политици. Но не като тези от бкп - които дойдоха бедни на власт, крадоха, и искат още да крадат. От дпс същата работа. Атакистите са най-бедните и крадливи. От герб вече са въртяли някакъв бизнес и имат капитал, така че те са най-удачния избор. И го показаха - между 2009 и 2013 имахме най-доброто управление в историята на младата република. Всички чуждестранни агенции го потвърдиха. Но *** вярва на обещания...
14
0
 
5
 
! Отговори
Тодор Батков преди 10 години
Добър ден на всички :) Имам една скромна обява за вас ! Които може нека да помага! Да бъдем хора! Събирам КАЛЪФКИ всякакви! За възглавници... за китари... за цигулки... за купи... за Шампионски титли... :) Които може... Да помогне! Приемаме КАЛЪФКИ всякакви всеки работен ден на "Тодорини кукли" или направо на ултра модерния ни стадион "гЕй Арина" между 9 и 18 часа :) ! Благодаря за вниманието ! :)
13
3
 
0
 
! Отговори
ssssssssss преди 10 години
пардом...забравиш.......!
12
5
 
1
 
! Отговори
ssssssss преди 10 години
нещасник.!!Сега и да ядеш ,ще завравиш!
11
1
 
13
 
! Отговори
аз преди 10 години
Всички като народ трябва да се стремим към по добър живот, по високи доходи и да го искаме като условия от управляващите а не да ни обясняват че не можело, ами нали затова са избрани, те като не могат други ще заемат техните места които да могат.
10
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АКО ЗАПЛАТАТА СТАНЕ 1000 ЛВ. И ПЕНСИЯТА 500 - МОЖЕ ДА КАЖЕТЕ СБОГОМ НА ВАЛУТНИЯТ БОРД! ДЕФИЦИТЪТ В БЮДЖЕТА В % ЩЕ Е ДВУЦИФРЕН! ПОДОБНИ ПАРИ МОГАТ ДА СЕ ДОКАРАТ САМО СЪС ЗАЕМИ - МИЛИАРДНИ, ВСЯКА ГОДИНА! РЕСПЕКТИВНО ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ БИЗНЕСЪТ НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ НА ПОДОБНИ РАЗХОДИ И ЩЕ ЗАПОЧНАТ МАСОВИ СЪКРАЩЕНИЯ! ПЪРВИ ЩЕ БЪДАТ *** ОТ АТАКА, ЗАЩОТО ОБРАЗОВАТЕЛНИЯТ ИМ ЦЕНЗ Е МИНИМАЛЕН!!! ТАКА ЧЕ МАЛКО ПОМИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ПОВТАРЯТЕ КАТО ПАПАГАЛИ ГУРУТО СИ!!!
9
1
 
24
 
! Отговори
той преди 10 години
Винаги е било така и така ще бъде, управляващите искат беден и *** народ който да могат да управляват и манипулират лесно, за жалост. И ако няма отпор от народа за да се балансират малко нещата става жалка картина
8
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Подкрепата от тях би била добре. Трябва да забравим това, което е било и да гледаме напред", смята той. Толкова по въпроса за справедливото възмездие!Кайманът не гони кайман!!!!
7
3
 
14
 
! Отговори
До Искра Ф преди 10 години
До Искра Ф: ПИШЕ СЕ ЛЮБОВНИК, А НЕ ЛУБОВНИК! КОРЕНЪТ Е ДУМАТА ЛЮБОВ! КАТО ТИ ГЛЕДАМ ПРАВОПИСЪТ ДРУГАРКО, МИ Е ЯСНО КАКЪВ Е ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯТ БАГАЖ - СВРЪХЛЕКО ТЕГЛО! ТИПИЧНО ЗА ЛУЗЪРИТЕ ОТ АТАКА!!! ПАЗИ БОЖЕ..!