Гьонсурати и девици! Цветни епитети от ГЕРБ-ерка към БСП и ДПС

Цвета Караянчева захапа управляващите за актуализацията на бюджета
Обновена: 1 авг 2013 14:28 | 1 авг 2013 11:32, Камелия Цветанова
194
Гьонсурати и девици! Цветни епитети от ГЕРБ-ерка към БСП и ДПС
Цвета Караянчева. Снимка: Facebook

Депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева обвини управляващите, че вчера са спрели обсъждането на актуализацията на бюджета.

"От какво се уплашихте, че прекратихте дебатите, явно не е от протестиращите, които вече повече от месец са на улицата, а от опозицията в лицето на ГЕРБ", скочи тя по време на заседанието днес.

Караянчева призова управляващите да спрат да се държат като "девици в изповедалня", а да обяснят на хората за какво им е заемът от 1 милиард лева.

"Усмихвате се като от реклама на шоколадови вафли", "Леете крокодилски сълзи, разделяте хората на софиянци и провинция", възмути се тя.

"Вашето фамозно високомерие го показва. Няма как да заглушите гласа на опозицията, освен ако не вкарате полицаи с палки тук в парламента", каза още Караянчева.

Тя поиска да разбере колко ще са лихвите по заема и защо се заблуждава обществото по въпроса.

Още по темата

"Няма как хората да ви повярват, защото до преди месец обяснявахте, че имате лостове да се справите с кризата", каза тя и нарече поведението на управляващите "гьонсуратлък".

"Ако имате проблеми с превода, обърнете се към партньорите си от ДПС", посъветва тя червените депутати.

Цвета Караянчева припомни изказване на лидера на ДПС Лютви Местан, който говори за полифония.

"Полифонията е обратното на комунизма. Отпушете си ушите за полифоничната мелодия, ако не искате да ви ступат с диригентската палка", посъветва ги тя.

"Жалки са напъните ви да обвинявате протестиращите в агресия, кмета Фандъкова - в пристрастия, а Бойко Борисов - във всички земни грехове“, зявърши емоционално Караянчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
30
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Герберите са умрели от глад, Боко месец и половина ги държа на хляб и вода, и сега са готови на всичко да заработят някой лев и благоразположението на шефа.
100
14
 
30
 
! Отговори
pamet преди 10 години
До 1ЧовекTя просто говори на език разбираем за неграмотната мюсулман национал социалистическа *** която бърза да ваканцува А от истината боли
99
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До simarповтарящ чужди приказки за спряните фондове и всички трябва да ти вярват, айде кажи с какъв документ и на коя дата спряни еврофондовете? Само ревете и повтаряте като маймуни приказките на ББ, а истината е съвсем друга , спряни бяха някои от предсъединителнте фондове , в частност ИСПА и част от ПРСР от ДФЗ, всички други вървяха, но отпускането им започна след 2007г. , тогава първо изготвяха проекти, после общ.поръчки , после изпълнение и първите пари тръгнаха чак в средата на 2009г.
98
12
 
21
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Тези пари да не са за червените чуми пишещи глупости в мрежата.
97
24
 
25
 
! Отговори
1Човек преди 10 години
Абе тая много проста, като повечето гербаджии де и като шефа си.Направо ми припомни за едни по-стари времена, на някоя екзалтирана комсомолка, на която желанието й идва в повече от моженето и акъла.Лично според мен, за такъв език - трябва да гонят от Парламента. Там не е уличен бит пазар или селски мегдан, а най-високата обществена трибуна, нормално е да има поне екзистенц минимум в етикета.
96
6
 
14
 
! Отговори
pamet преди 10 години
До val 789Освен този събор партия Юруш посети заедно със плъха Станишев и група дебилясали червени кратуни и един друг събор на язовир Копринка където един руски поп крещеше че няма Българска държава а единна славянска държава под шапката на Москва а Сайдеров се блещеше в олигавен възторг.После се наложи този поп да го изгонят
95
15
 
17
 
! Отговори
Honorik358 преди 10 години
Каква опозиция са тея от герб?От една седмица са в парламента,а през другото време се криха като мишки и трябваше да идва г-жа Рединг да ги връща в пленарната зала.Колкото до дебата-протестиращите отказаха категорично,а с мутренската партия на герб няма какво да се преговаря.Надявам се повече подобни нагли и *** управници като бойко и цецо да нямаме!
94
1
 
13
 
! Отговори
КАКА преди 10 години
ВЪПРОС НА КУЛТУРА И ОБРАЗОВАНИЕ......
93
8
 
21
 
! Отговори
Обеззаразител преди 10 години
Много комунобълхи, разнасящи червена чума тука, бре!!!
92
14
 
5
 
! Отговори
Roki преди 10 години
Ubii Gerber,spasi dete
91
1
 
13
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
На белите пари за черни дни на възрастните хорицаНе, че нещо, ама ако човек следи новините, повечето си ги кътат под дюшека и ги дават на телефонни измамници. Да не говорим, че специално този данък удряше най-вече богатите, защото на тях им вземаха сериозните суми.
90
19
 
20
 
! Отговори
никога повече герб преди 10 години
*** и девици! Цветни епитети от ГЕРБ-ерка към БСП и ДПС. това са пък изгерберясалите и пукащи се от злоба некадърни гербери.Герберясалите доведоха народа до "живи факли". Това ни през фашистко , ни през турско робство е било. Знайни и незнайни *** и мутрагени ни яхаха. Ако ще сега да ни управляват и най-големите крадци., но такива хора като герб никога. То бива бива геноцит , но баста стига повече българоубийци в политиката.пп махнаха им хранилката и ***
89
14
 
22
 
! Отговори
Gabara преди 10 години
Тая много зла, бе! Май отдавна не мандръцана!
88
4
 
9
 
! Отговори
simar преди 10 години
95: с теб спорихме за заема от 1 млрд. днес. Против такъв съм, стана ясно, че и ти си против. Толкоз. Нашият спор бе по точна и ясна тема. Размиването й с прескачане от тема в тема не води до нищо градивно.
87
21
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Още една ГНУСНА *** от бойковия харем си вдига краката за спасение и оцеляване на политическата сцена,ама нейсе, НАРОДА вече не е глупав и сляп !!!!!!
86
18
 
20
 
! Отговори
Shоp преди 10 години
Благодарете още на Борисов че обложи с данък влоговете на хорицата......Никое правителство досега не бе си позволило да посегне на спестяванията на гражданите.....На белите пари за черни дни на възрастните хорица....Благодарете че с контрабандата,нашите данъци и рекета над дребния бизнес Герб пълнеше черната си каса.....Благодарете за новите 400 000 безработни през изминалото управление...Благодарете и за мутрокрацията и милиционерския ботуш.
85
18
 
19
 
! Отговори
Shоp преди 10 години
Винаги съм мълчал, но чашата преля!Хора благодарете на Борисов, че нанесе смъртоносен удар на гражданите с гнусното си управлениеАко все още има хора с морал в ГЕРБ сега е времето да напуснат.Утре ще бъде късно.Партията която превърна една страна с 90% средна класа в страна с 90% мизерстващо население,чрез заграбване на спестяванията и собственноста, чрез назначаване на милионери,чрез създаване на мафия, наркоканали, проституция и насърчаване на фрапираща по размери престъпност
84
16
 
29
 
! Отговори
И.Ф. преди 10 години
ТОВА Е НАЙ НАХАЛНАТА И ДОСТА ГЛУПАВА ГЕРБАЖИЙКА КАК ДА ГЛАСУВАШ ЗА ТЯХ АМИ ТЕ ВСИЧКИ СА ТАКИВА
83
25
 
25
 
! Отговори
иво преди 10 години
КАРАЯНЧЕВА ПРИЕМИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ОТ БЪЛГАРИТЕ. ДОЛУ ЧЕРВЕНИТЕ *** И ДПС - ПАРТИИ ,КОИТО ЩЕ ДОВЕДАТ БЪЛГАРИЯ ДО ФАЛИТ .ДОЛНИ КРАДЦИ И ГАДНИ МОШЕНИЦИ СА БСП И ДПС. КАРАЯНЧЕВА В ТОЗИ ДУХ И СТИЛ НАПРЕД ДО ОСТАВКАТА НА ЗАГНИЛОТО И КРАДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО !!!!!!!!!
82
11
 
16
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
Това Цветенце много ги наприказва,включвайки и ДПС,но нищо не казва миналата година в денят в който хиляди българи почетоха събора в Маджарово/Хасковско/ в памет на избитите тракийски българи,"милата"госпожа беше ескорт на Цветанов като ГОСТ на КОНГРЕСА на Ердоган и неговата партия!!! Същият събор беше почетен ЕДИНСТВЕНО от партия"Атака".Други политици и партий,както и журналисти от големи медий просто не отразиха събитието.Чий го държаха двамата на този конгрес и до днес остава МИСТЕРИЯ?????