ГЕРБ се "очисти", похвали се Борисов и отскочи до протеста

"Викат хората, а те продължават да взимат заеми и да харчат пари"
Обновена: 4 сеп 2013 09:18 | 4 сеп 2013 09:17, Камелия Цветанова
190
ГЕРБ се "очисти", похвали се Борисов и отскочи до протеста
Бойко Борисов. Снимка: архив, Булфото

Ако разсъждаваме като демократи, избори трябва да има моментално, ако разсъждаваме като диктатори, като Станишев например - избори никога няма да има, обяви пред парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Представяте ли си аз да бях премиер и така да ме посрещат. Седмици, месеци наред хората скандират, да си бях отишъл отдавна. Викат хората, а те продължават да взимат заеми и да харчат пари за сметка на тези хора и не знам как си позволяват да противопоставят хората така", допълни той.

Той настоя, че БСП, ДПС и "Атака" не са спечелили изборите и нямат моралното право да управляват и да уволняват наред.

"С кое морално право управляват. На изборите народът каза - ГЕРБ ни управляват добре, само че да не управляват сами. Вие видяхте, че в нашата партия е имало хора, които надали са били от най-добрите, но лека-полека се очистваме от тях, извадихме си нашите поуки, но огромната работа, която свърши ГЕРБ, никой не може да ни я отнеме", каза бившият премиер и отново припомни за метрото, магистралите и спортните зали, построени по време на неговото управление.

"Искат да съсипят проектите  "Хемус" и "Струма", това е, което сега искат да направят, буквално ще убият Северна България, ако "Хемус" не се състои", отсече той.

Пред журналистите Бойко Борисов обяви, че се чуди как да отиде при хората пред парламента и какво да им каже, "за да не излезе, че ги подстрекавам", застрахова се той.

След тези си думи той се отправи към протестиращите срещу кабинета, насъбрали се зад загражденията.

Там хората го посрещнаха с викове: "Бойко, Бойко, Бойко". След като си тръгна обаче, протестиращите започнаха с познатия рефрен: Оставка!

Протестиращи призоваха десните партии да се обединят и да ометат сегашната управляваща върхушка. Други от тях настояха опозицията незабавно да напусне пленарната зала, за да не легитимира властта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Подобре Борисов от.колкото доган гея капутаволен мастията
146
6
 
5
 
! Отговори
буда преди 10 години
След като Б.Б. отскочи до протеста дойде време да отскочи и до панделата. Ей вземи си и групата с теб. Вие никога не сте ни трябвали още по-малко ти.
145
9
 
4
 
! Отговори
ДОЛУ МУТРИТЕ ГЕРБ преди 10 години
АБЕ, *** ЛИ СТЕ,ЧЕ БОЙКО СИ ПОДАЛ САМ ОСТАВКАТА.ТАЯ МУТРА ЩЕШЕ ДА ПОТОПИ ДЪРЖАВАТА В КРЪВ,АКО АМЕРИКАНСКИТЕ МУ ПОКРОВИТЕЛИ В ЛИЦЕТО НА ПОСОЛСТВОТО НА САЩ В БЪЛГАРИЯ НЕ ГО СВАЛИ ОТ ВЛАСТ,А УВОЛНЕНИЕТО МУ ГО ДОНЕСЕ СЛЪНЧИЦЕТО СИМЕОНЧО ДЯНКОВ И ЗАТОВА МУТРАТА ИЗБЕСНЯ СРЕЩУ НЕГО,ЗАЩОТО МУ ВЗЕ ПАНИЧКАТА.И В ПЪРВИЯ МОМЕНТ НЕ РАЗБРА/ЗАЩОТО Е *** И БОЛНА МУТРА/,ЧЕ ПО ТОЗИ НАЧИН МУ ОСТАНА ШАНС ДА Е В ПОЛИТИКАТА,ДОКАТО САМ НЕ СЕ ЗАТРИЕ,ЗАЩОТО ВЕЧЕ ГО УПОТРЕБИХА И ЕДВА ЛИ ПОВЕЧЕ ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯТ
144
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Плюйте го, може да не е цвете за мирисане Бойко, но ПОНЕ оставката си подаде когато народа излезе по улиците, а тия червени *** няма да пуснат кокала докато не им изтече мандата. Плюйте Бойко, но поне остави нещо зад себе си - магистрали, а ония ще опоскат каквото има, ще оставят държавата на червено и ще си бият едни шутове в чужбина, ОБАЧЕ чак като им изтече мандата!!!
143
17
 
11
 
! Отговори
МРАЗЯ ТЕ преди 10 години
Бойко - мразя те - както не съм мразил никой и нищо друго през живота си! Пожелавам ти от сърце скоро да си получил подаръка си от Сретен Йосич!
142
11
 
8
 
! Отговори
Просто човек а не ко преди 10 години
Много правилно казва Бойко,време е десния избирател да се обедини и подкрепи ГЕРБ, за да изметем тези ***,дотегна ми да плащам данъци а *** да крадат и след това години да не може да си стъпим на краката като държава за да тръгнем на горе
141
13
 
13
 
! Отговори
bg преди 10 години
ГЕРБ се "очисти", останаха само бандитите...
140
14
 
12
 
! Отговори
МУТРО, НЕ ЛЪЖИ преди 10 години
ЛЪЖЕШ, ГАДИНО. ГЕРБ НЕ СЕ Е ОЧИСТИЛ. ТИ МУТРО И ЦЕЦО С ДЪЛГИТЕ УШИ И МРЪСНИТЕ РЪЦЕ СТЕ В ГЕРБ. ГЕРБ ЩЕ СЕ ОЧИСТИ,КОГАТО МУТРАТА И ЦЕЦО Я НАПУСНАТ, А ВСИЧКИ НИЕ ЩЕ СЕ ОЧИСТИМ ОТ ГЕРБ И ГЕРБАВИТЕ.
139
5
 
8
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
Правилно е да се даже :за да не се наака се ***.Сиреч очисти се.Има разлика между двете.Който не е съгласен да пита Тиквата.
138
16
 
11
 
! Отговори
Вася преди 10 години
Бойко ти си най-добрия български политик от всички дето някога са били . Ти трябва да водиш целия народ и да си на чело на всички а ние ще те следваме !!! Всичките на протестът хоре сабудете се
137
9
 
13
 
! Отговори
??? преди 10 години
ГЕРБ се изчисти ! Демек се ***!
136
4
 
14
 
! Отговори
Б.Б. преди 10 години
Ега ти държавата ,щом аз съм й бил премиер.
135
4
 
15
 
! Отговори
Ай стига бе, преди 10 години
чистач, от теб трябва да се очисти държавата, да миряса народа и да работа спокойно за бъднините си, Само интриганстваш и се радваш на постиженията си да ни разделяш на твои и не твои. За какъв се мислиш,негодник.!
134
9
 
16
 
! Отговори
Васко преди 10 години
Боко - обличай раирания костюм, не се офлянквай !
133
1
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
До xyzА нещо друго не искашли
132
6
 
18
 
! Отговори
НМ(народна милиция) преди 10 години
Не помните ли?? Че Борисов е престъпник.Спря проверка на една бирена фабрика.Само заради това незначително нещо на фона на другите неща трябва никога повече да не проговори.
131
4
 
13
 
! Отговори
шоп преди 10 години
Очистили са се с Английска сол
130
5
 
18
 
! Отговори
ДО 146 ГРОБА преди 10 години
ами имаме спортни зали, но нямаме спорт, че не може да се краде от парите за спорт от вас гробари.имаме магистрали на нямаме икономика и транспорт, няма доходи тарговията умряла хората не ходят на море.имаме метро но нямаме работеща клиентела за метрото, разредиха и намалиха броя на вагоните и мотрисите, ВЗЕМЕТЕ СИ ГО ГЕРБСКОТО РЪКОВОДСТВО ПО ДОМОВЕТЕ И СЕ ДУНДУРКАЙТЕ С НЕГО. Нито вие мислехте за нас, нито ние ще ви изберем пак. ЧАО мутротикове.пКак е Пашата, нещо се поболял? Прокопи ев как
129
6
 
21
 
! Отговори
НМ(народна милиция) преди 10 години
Егати късата памет.Ами Борисов съсипа България най-голямата бедност и най-голямата емиграция.Сто хиляди фирми фалираха.Самоубийства,самозапалвания,тотален срив на здравеопазването.Българите наистина сме ***.
128
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цветанов не е хич виновен, жалко че толкова го плюят човечеца. Ясно е че рибата винаги ако смърди почва от главата. За безобразията не знаел а за малкото хубавини бил прекрасно информиран. Двуличие и само луд може да му се върже вече. Докарахте рейсовете от града на честните гробарски избори Разлог хахахахаха та там бе по-зле от Костинбродския циркус.Не ща место тройна коалиция да ме управлява шайката на гробарите плюс още коалиция от 8 пропаднали партийки. Тогава ще е краденето на ВЕКА!!!!!!!!