След "Тракия" извинение на Терзиева и за тапата на "Хемус"

Виадуктите трябва да бъдат ремонтирани навреме, каза тя
Обновена: 9 сеп 2013 14:57 | 9 сеп 2013 14:57,
55
След "Тракия" извинение на Терзиева и за тапата на "Хемус"
Неделната тапа на "Хемус". Снимка: мРепортер

Министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева се извини за вчерашните километрични задръствания на автомагистрала "Хемус".

"Моля гражданите за търпение, извинявам се за неудобството, което сме създали, но виадуктите трябва да бъдат ремонтирани навреме. Предстои есенен сезон и със започването на валежите спират строително-монтажните работи", обясни тя.

Още по темата

По думите й образувалата се вчера близо 30-километрова колона по аутобана се дължи на липсата на обходен маршрут.

Dnes.bg припомня, че часове наред изнервени шофьори се редиха на опашка, започваща от 22-ия километър на автомагистралата, или след последния тунел Витиня, за да се приберат в столицата.

На въпрос ще бъдат ли помолени строителите да приключат дейностите по пътя по-рано, Терзиева каза днес, че строителите работят по договор и график и те са помолени за възможно по-ранно приключване на работата им.

"Възложила съм на Агенция "Пътна инфраструктура" да следи и контролира изпълнението на работата доста отблизо", допълни министърът.

Само преди дни от АПИ обявиха, че е започнал ремонтът на виадукта при село Елешница от автомагистрала "Хемус" - от км 4+150 до км 8+050.

Тогава оттам допълниха, че до 11 октомври ще бъде затворено изцяло лявото платно (посока Варна-София) и движението ще се осъществява двупосочно по другото пътно платно на виадукта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
51
 
! Отговори
Елиа преди 10 години
За какъв започнал ремонт се говори,като нямаше нито една машина или човек там? Само затворен участък и нищо повече... Три дни участък с колчета.Тази сутрин положението е било същото.А стария път,по който снощи полицаите отбиваха движението е катастрофално зле.Улиците в Дамаск сигурно са по-добри.Някой май нарочно си прави гавра с хората - НЕЩАСТНИЦИ !
10
0
 
15
 
! Отговори
inatut преди 10 години
Обходен маршрут - Витиня-Горно Камарци-Саранци-Долни Богров
9
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А, това не бяха ли ремонтите, за които свинката изкрънка пари, които после отидоха неясно къде, без дори да се почне ремонт.
8
20
 
13
 
! Отговори
... преди 10 години
Ще чакате като искате да ходите да берете зарзаватите ще чакате "граждани" :D
7
6
 
41
 
! Отговори
bg преди 10 години
провала на тия клоуни е тотален и срамота е да се търпи повече това недоразомение БСП
6
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В Италия, Франция, Испания се образуват всяка година при началото и края на отпуските опашки от по над 15 километна. Там трябва министрите на транспорта да си планират редовно годишно извинение по това време.
5
0
 
27
 
! Отговори
Йоло преди 10 години
Как да няма обходен марширут бре? Има - през дефилето.Друг е въпроса обаче, че и него още не сте го оправили - голямо мотане и там!!!
4
1
 
36
 
! Отговори
Silver преди 10 години
А някой няма ли да се извини, че 21-ви век имаме ЕДНА магистрала, а с парите, с които е трябвало да се изгради и поддържа инфраструктуарата на държавата, някои хора си осигуриха живота и този на 5 техни поколения занапред?! Дори държави, които не са членки на ЕС, в които до преди някоя-друга година се водиха воини, са по-напред в това отноешение. Скоро и Македония ще ни минат, заедно с Албания и Молдова. Срам !!!
3
2
 
14
 
! Отговори
Pimp C преди 10 години
Dulji se na nekompetentnost,nishto nqmashe da se provali po remontite ako beshe izchakano taka ili inache predvideneto putuvane po praznicite, ama ne stava samo s gushkane trqbva i akul
2
2
 
8
 
! Отговори
Евтим преди 10 години
от Златко Желев само такива новини има напоследък!!!
1
5
 
53
 
! Отговори
късно е либе преди 10 години
Аз такова задръстване не помня от много години. Подайте си оставките, това е ГРУБА липса на организация и показва прекалено високо ниво на НЕКОМПЕТЕНТНОСТ!!!!!