"Джентълменът" Борисов не ще да нощува с "дама" като Станишев

ГЕРБ не искали да са конструктивна опозиция
Обновена: 26 сеп 2013 14:02 | 26 сеп 2013 09:33,
194
"Джентълменът" Борисов не ще да нощува с "дама" като Станишев
Бойко Борисов Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ не искат да са конструктивна опозиция, а деструктивна. Това стана ясно от думите на лидера на партията Бойко Борисов. Не искаме да сме конструктивни, заяви Борисов. Да, разбира се, беше краткият му отговор на въпроса дали в такъв случай партията му иска да е деструктивна

Днешното заседание на Народното събрание е напът отново се провали. ГЕРБ бяха в пленарната зала, но отново не се регистрираха, въпреки че днес трябваше да се направи нов опит да се обсъжда вотът на недоверие, който те внесоха. В момента депутатите са в почивка, след която ще има втора регистрация.

Лидерът на ГЕРБ коментира и вчерашното изказване на лидера на БСП Сергей Станишев, че ГЕРБ се държат като кавалер, който седмици наред ухажва една дама, накрая тя се съгласява да излезе с него на вечеря, а той не отива.

Още по темата
Аз с такава дама като Станишев не искам нито да обядвам, нито да вечерям, камо ли да нощувам. Такава дама да си я държат БСП, каза той.

Мнозинството ги няма. Това е тяхна грижа, заяви той по повод на кворума. 10 депутати от БСП и ДПС ги няма, заяви той и допълни, че в зала са се регистрирали 110 депутати.

Това правителство трябва незабавно да си подаде оставката, заяви още експремиерът.

Ще внесем пак вот. Нека да се съберат., заяви Борисов на въпрос на Dnes.bg дали правителствното няма да падне по-лесно, ако все пак се стигне до вот на недоверие.

Борисов отново призова незабавно и председателят на НС Михаил Миков да подаде оставка.

Мишо Миков трябва незабавно да си подаде оставка, той не може да осигури заседание на парламента, заяви Борисов.

Той отново заяви, че партията му има желание да дебатира, но няма тази възможност, тъй като мнозинството го няма.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
2
 
0
 
! Отговори
ЯВОР преди 10 години
ОТ 90 ГЕРБАДЖИИ ,САМО 11 СЕ ЯВЯВАТ В ПАРЛАМЕНТА-ТОВА ЛИ ТИ Е ПРИСЪСТВИЕ БЕ ,БЕЗХАБЕРНИК ? Я, ДА СЪБЕРЕШ ПАРИТЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ ,ДЕТО НЕ ИДВАТ НА РАБОТА И ДА ГИ ВЪРНЕШ В КАСАТА НА ПАРЛАМЕНТА ! САМО ДАЛАВЕРИТЕ ТИ ЩЕ ГЛЕДАМЕ ,НЕПРОКОПСАНИК ТАКЪВ !
150
1
 
3
 
! Отговори
54937 преди 10 години
Мдаа - че всички политици са а*ално податливи във всеки един аспект, мисля че и на децата им е ясно :) колкото и приказки да си изприказват един на друг, накрая пак ще си бъркат по дупките взаимно.... за момента най видното доказателство за това е Волен Сидеров :)
149
2
 
8
 
! Отговори
червена дама преди 10 години
За разлика от Борисов,на Доган и Местан им харесва дамата Станишев и си я поеб*ват редовно и на СерГей му харесва, щом за пореден път е коалиционен партньор с тях!
148
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До мутрата бойко методиев борисов.И ти си такъв,щом при теб не се задържа жена.
147
7
 
5
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
До бай Ставри 166 постБай Ставри,наближава зима.Та, ако можеш някоя по-южна/най-южната и семпла килия на централния софийски да уредиш на БАЩИЦАТА Та, все пак бай Байко е завършил в Симеоново.Те там, всите са от сой.
146
7
 
4
 
! Отговори
бай Ставри преди 10 години
Е, Цветанов е къде, къде по- привлекателен!)))
145
3
 
9
 
! Отговори
Манолски преди 10 години
Пишман социалисти: масларова, Руменовците, Станишко, Манолова...... айде моля ви се !!Дясно пространство: Кунева, Костов, Мартинчо, Борисов ...... пази боже!Националисти: Джамбазки, Сидер, Расате, Каракачанов...... смешковци!Вие не разбирате ли че всички са един дол дренки, а народа става заложник на борбата им за его и кой ще бръкне по-дълбоко в кацата с меда ?!
144
7
 
7
 
! Отговори
Хасму преди 10 години
Баси тъпака!!!
143
5
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Че за какво му е Станишев?Волен си ги ши.а от всякка поза....
142
5
 
15
 
! Отговори
Боби преди 10 години
Българите са толкова завистливи, че събориха Бойко Борисов от власт...
141
14
 
14
 
! Отговори
КОЛЕВ преди 10 години
ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ НА ТОЗИ *** БОРИСОВ МЕ КАРА ДА ИЗПИТВАМ ЧУВСТВО ЗА СРАМ, ЧЕ СМЕ СЪНАРОДНИЦИ!
140
16
 
10
 
! Отговори
евлоги преди 10 години
този *** не стига че е некадърник но е и лишен от срам.този *** не стига че съсипа България а сега заради егото си раздели народа.точно тои ще ми бъде ментор и ще дава съвети кой какъв е и кой колко морал има.борисов и срам за нацията и единственото хубаво нещо което може да направи е да отиде на някоя магистрала и да се отдаде на полезен труд с тираджиите.тези от южната ни съседка много ще го харчат.но като знам какъв некадърник е ще умре от глад .боко почивай в мир за да я бъде България
139
18
 
17
 
! Отговори
БОКО-ЛУД ЗА ВЪРЗВАНЕ преди 10 години
КАК МОЖЕ СТАНИШЕВ ДА СРАВНЯВА РАЗГОНЕНАТА БАНКЯНСКА ТИКВА С ДЖЕНТЪЛМЕН. ПАРДОН, БУДА СЕ БИЛ ВЗЕЛ ЗА ДЖЕНТЪЛМЕНА. ТОВА Е НОН СЕНС -ЕМ ДА РИТАШ МАЧЛЕ С ФИЛИЯ МАС В РЪКА, ЕМ ДЖЕНТЪЛМЕН . А КАК РУГАЕ КАТО КАРУЦАР В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР И ЖУРНАЛИСТИТЕ НА МАФИЯТА, ПЛАТЕНИ ОТ СЪЩОТО ТОВА ***, ПРОСТО СЕ НА*СИРАТ ОТ СТРАХ. НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА СИ ГО ПРЕДСТАВИ ТОВА НЕЩО.ОТВРАТИТЕЛНО И СРАМНО. ЗА НАЦИЯТА, ЗА ДЪРЖАВАТА, НАСТОЯЩЕТО И БЪДЕЩЕТО НИ. КРАЙ НА МУТРИТЕ БЕСНИ ВЪВ ВЛАСТТА.
138
13
 
19
 
! Отговори
Излъгани преди 10 години
Излъган остана народа, че ще гледа сеир: Вот на не доверие де.Хем ГЕРБ са в сградата на НС, хем не се регистрират.Та::::::::::Какво очаква човек от една -***?Да си върти ***, разбира се.Така, че народе, не си излъган. Просто ГЕРБ показва същността си!!
137
4
 
10
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
До vesko02ПП. Всъщност, това изказване на ББ показва културата на нашите политици. Станишев се държи като П....ст, а ББ като ***.
136
3
 
9
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
До vesko02 151Проблемът е в това, че в ГЕРБ ДС ченгетата са не по-малко от тези в ДПС (като процент). За БСП не говорим, защото при тях всички са свързани с мафията - ДС. В НС няма парламентарна група без доносници и агенти, а всички са плод на Генното инженерство на ДС. Самата партия ГЕРБ е зачената от агенти на ДС, а членовете и са деца и внуци на средна ръка БКП номенклатура. В Предишното НС само ДСБ беше без доносници от ДС (доказано от комисията).
135
17
 
23
 
! Отговори
dida преди 10 години
Абе ***, какво плювате по Борисов? Не видите ли какво прави триглавата змия - яде ни!-а те *** бил, *** бил.Много точно си го каза човека- на момата в утата ама при Местан.
134
0
 
21
 
! Отговори
поля преди 10 години
България някак е встрани от световните общочовешки проблеми, ако следиш медиите. Планетата и живота и цялата система и човешкия дух са изправени пред фундаментални ппомени и проблеми, тука мишките се бият за 2 кори хляб, а ние им гледаме сеира и им се връзваме за 1 троха на година.
133
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Днешното заседание на Народното събрание е напът отново се провали "'Ей маникюристи ,кой ви събра от кол и въже неграмотен до неграмотният бе ? Даже Български език не знаете ,изречение не видях грамотно сглобено от вас пък сте тръгнали новини да правите бе .......
132
4
 
13
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Странни хора,притеснявате се от грубото отношение на Борисов,а че хора с агентурно минало,свързани като свински черва престъпници са яхнали държавата на никого не прави впечатление.