Папазов назначи шеф на "Автомобилна администрация"

Димитър Ганев бил одобряван от бранша
4
Папазов назначи шеф на "Автомобилна администрация"
Данаил Папазов. Снимка: архив, БулФото

Димитър Ганев е назначен за изпълнителен директор на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация", потвърдиха от пресцентъра на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията пред Invеstor.bg.

Още по темата

Ганев е ръководил по-рано агенцията и е одобряван от представителите на бранша, заявиха представители на министерството, които участват във Варна в конференция за ОП "Транспорт" през следващия програмен период.

Предишният ръководител на ИА "Автомобилна администрация" Валентин Божков подаде оставка през август след акция на МВР и ДАНС.

Преди два дни транспортният министър Данаил Папазов все още не беше готов с избора си за нов ръководител, като тогава заяви, че се колебае между двама души. Причината за това бе, че сред бранша нямаше единно мнение кой да поеме поста.

Още икономически новини четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Димитър Ганев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
5
 
! Отговори
иван преди 10 години
Добър избор. А дано сега смени арабаджиев и протежето му Панайотов във Варна. Те също имат пункт за технически прегледи, единият от които дори е даден под наем от градски транспорт лично на Коста Панайотов ( после го поправиха, че стана много явно ). Даже си построиха и соларен парк в осеново. Дано ги махнат. Айде Коста стягай си багажа.
3
0
 
3
 
! Отговори
шофьор преди 10 години
Жалко за човека - похарчиха го ... В тази "Автомобилна администрация", при това за пореден път, няма да успее да направи нищо. Просто, за успокоение на духовете народни, жертват човека ... А бранша ще продължава да си плаща и да върши безобразия, да диктува на министъра - браншовик и да определя какви промени трябва да се направят, за да има полза само за големите браншовици - мастити собственици на големи фирми ...
2
1
 
10
 
! Отговори
Snorky преди 10 години
Сега вече областните шефове на ДАИ ще се отчитат при този нерез, а не при предишния. За мен няма никаква разлика. Корупцията си стои колкото и шефове да сменят....
1
1
 
5
 
! Отговори
Айде в панделата, въ преди 10 години
Честито ! Желаем му успех! Сега трябва да изрине авгиевите обори на КАПО ДИ ТУТИ КАПИ в агенцията Йордан Арабаджиев.Странно , Петър Мутафчиев , функционерът на БСП тръгнал да ходатайства, да намерят подходяща апетитна служба на големия спонсор на ГЕРБ и отявлен гейбер. Защо ли , знаем защо , спри се Муфтаджиев , ще ви извадим кирливите ризи ! Това шефче е мултимилионер , има пункт за технически прегледи за опасни товари на околовръстното до р. Марица и Слънчеви ВЕИ по морето и много други съдружия , гладен няма да остане.