Няма парламентарна криза, смята Миков

Председателят на НС готов на разговори с ГЕРБ
5 окт 2013 15:02,
58
Няма парламентарна криза, смята Миков
Михаил Миков. Снимка: БТА

Не мисля, че има парламентарна криза, защото не виждам никакви размествания от парламентарните групи, заяви председателят на Народното събрание Михаил Миков. Миналата седмица парламентът на практика не работеше поради липса на кворум, а този петък заседанието също се провали заради отсъствия на депутати.

Миков коментира, че е готов да разговаря с ГЕРБ, за да се постигне решение на проблема. "С всеки съм склонен да разговарям, но е въпрос на политическо решение от тяхна страна. Страхувам се, че е над възможностите ми да ги убедя в конструктивност, заяви председателят на НС.

Той коментира и думите на зам.-председателя на ПГ на Коалиция на България Янаки Стоилов, че парламентът няма да издържи дълго ако продължава да действа така.

Според Миков не става въпрос за издръжливост, а да се приемат необходимите закони, които хората очакват. По негови думи извънредно заседание във вторник не може да има, но най-вероятно ще се наложи депутатите да се съберат извънредно през следващите седмици.

Миков посочи, че вчера на заседания на ПГ на "Коалиция за България" и на Изпълнителното бюро на БСП са обсъдени организационни мерки за повишаване на дисциплината.

Миков обясни, че начинът е да се говори с депутатите и те да проявят една по-висока самодисциплина. "В никакъв случай не предвиждаме средновековни санкции", добави Миков.

Несъмнено въпросът за бюджета за следващата година е основен, добави той. Бюджетът се подготвя от
правителството, предполагам, че в края на октомври-ноември ще е на вниманието на народното представителство, каза Миков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След 4-тото патронче сигорно му се струва че България е Германия на тая долна твар!!!Тва България е пародия на държава като избрахте такива.
24
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Американски стар бъг ти гледай кризата при вас. Евреите ви гтвят такъв номер, че обикновения човек ще му дойде изневиделица.Ти не си в безопастност. Гледай себе си.Влез в американските сайтове и чети колегите ти, за да се спасиш
23
1
 
30
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 10 години
Мика, няма криза за вас социалистите.То за Орешарски и Станишев, нямаше и световна икономичеста криза, а каква стана тя.При ГЕРБ ,имаше светлина в тунела за тръгване нагоре,ама със шмекерлък взехте власта и сега вече апокалипсиса е неизбежен. Аз отново призовавам,всички млади да се изнасят, и Сърповете и Чуковете да си плащат заемите , които сега теглят поголовно !
22
0
 
26
 
! Отговори
Ъхъ преди 10 години
Няма парламентартарна криза,защото няма и работещ парламент
21
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма криза! Това са долни инсинуации!В Мелник бъчвите се пълнят!Ето това е просперитет и благосъстояние.Наздраве другари!Обещахме да махнем данък лихви на Дянков, но защо да го правим.Нека ви вземаме парите , на нас ни трябват.Защо са Ви пари, гледайте си виното и напред победа
20
0
 
31
 
! Отговори
ivan преди 10 години
ОСТАВКА! И никога повече социализъм! Това е истината а не раздаването на пари на неработещи интегриращи се ***!
19
0
 
29
 
! Отговори
д-р преди 10 години
Този има Даун , ЗАКЛУЕХ СЕ !!!
18
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
когато една мутра прилага мутренски методи във властта , значи си е обикновена мутра, независимо колко дълго е престояла във властта. ЕНП , приемайки това поведение всъщност доказват , че и те са хиени.
17
1
 
29
 
! Отговори
Z преди 10 години
Прав си Миков, то как ще има парламентарна криза, като няма парламент. Има менажерия и цирк, така, че правилно е да говорим за парламентарен циркаджилък! Каква криза, другари и другарки, това е гнусна инсинуация на вражеските елементи, които дори се опитаха да свалят началника на цирковата менажерия. Какво безхаберие демонстрирате, другарю Миков, не е за вярване! Или пък е най-обикновена наглост?
16
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Естествено, че няма криза. Всичко е ток и жици, щастливи сме и се чудим къде да си похарчим парите. Палячовци сте всичките.
15
4
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Трйна,Герберска,Реформаторска, всички сте пътници.Когато другарката Фандъкова се усети , че общината трабва да си плаща парното,токът,водата,*** и прочее, както и всички разходи на държавните учреждения се калкулират в техните, а не в нашите сметки ,нали разбираш колко ми дреме , дали си герберист, ,социалист , или...Просто си поредният *** , който го *** , защото е...... ***.Когато започнеш да мислиш , като гражданин,тогав пиши.От такива *** , акъл не искам....
14
1
 
36
 
! Отговори
з преди 10 години
Няма кворум, няма заседания, депутатите ги броят като животни, ама щом Миков казва че няма криза - значи няма. Наздраве другари!
13
4
 
39
 
! Отговори
festan преди 10 години
АЛКОХОЛИК ДОЛЕН И ЦЯЛАТА ТАЗИ ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ ВИЕ СТЕ ЕДНА ФАШИЗИРАНА ТУРСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ШАЙКА КОЯТО НАРОДА ТРЯБВА ДА ВИ ИЗРИТА ВЕДНАГА ОТ ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ
12
3
 
32
 
! Отговори
БъЛгаРия/ преди 10 години
АбЕ мИХОВ И мАНОлОВА ВИЕ НЕ ЖИВЕЕТЕ ЛИ В бЪлГАрИЯ НЯмАлО ПАрлАмЕНТАрНА КрИЗА АмИ КАК ИмА СлЕД КАТО НЯмА ПАрлАмЕНТ аКО СТЕ ИНСТИНСКИ бЪлГАрИ И ХОрА СЪС СЪВЕСТДАИТЕ СИ ОСТАВКАТА И ПОВЕчЕ НЕ ГОВОрЕТЕ чЕ СТЕ СОцИАлИСТИ ВИЕ НЕ ВИЖДАТЕ лИ чЕ НАИ ВАЖНОТО ОСТАВИХТЕ бЪлГАрИЯ рАЗГрАДЕН ДВОр бОЖЕ ПОмОГНИм Им
11
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
извън реалността.. да си говори с алкохолната фея, не с нас
10
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комунист и криза?! Каква криза? Няма криза!Да бе, да! Кренвирши от месо!
9
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За комуниста и очевидното е непознато... наглост до безпаметност, власт не се пуска без кръв... въобще българина сам си заслужи мизерната съдба която си докара..
8
0
 
38
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
Няма ли ? Когато има за пиене, за каква криза може да се говори.
7
0
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Няма, но ще има.Точно такава криза имаше и прес Февруари т.г. , когато Борисов подаде оставка.Ще дойдат новите сметки за ток, сметките за парно и хората ще се вдигнат, точно защото всички се направиха на ударени и не решиха проблемите.Хората , които не ползват парно и се отопляват с ток, ще получат поредните две сметки за една и съща услуга . От ЕРП-та и Толофикаци?Смешно,нали. Една сметка , че съм се отоплявал с ел.печка или климатик за около 100 лв. и още една за около същите пари , за сгр
6
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако глупостта имеше крилца - недоклатения Миков щеше да хвръкне като гълъбица!ОСТАВКА БРЕ!