Свалим ли ги от власт, през 2014 г. "Хемус" ще се строи, обеща Борисов

"Щетите, които правителството нанася, са непоправими!"
Обновена: 20 окт 2013 14:36 | 20 окт 2013 14:35, Красимир Ангелов
471
Свалим ли ги от власт, през 2014 г. "Хемус" ще се строи, обеща Борисов
Снимка: Булфото, архив

Щетите, които това правителство ще нанесе, са непоправими за България, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети Община Нови Пазар.

Бившият премиер посочи, че двата месеца до края на годината са последните, през които правителството може да договори с Европейската комисия изграждането на автомагистрала "Хемус" с европейски пари.

"Ние строихме без заеми, а с парите на Европейския съюз. Спирането на автомагистрала „Хемус” е смъртната присъда на този регион", заяви Борисов, цитиран от "Фокус".

Още по темата
"Гарантирам, че ако днес ги свалим от власт, в средата на 2014 година "Хемус" ще се строи", зарече се Борисов.

По думите му по време на управлението на ГЕРБ няма град, в който да не се е направило по нещо. "Направили сме го с европейски средства, за три години. А тези за 130 не могат нищо да направят", отсече лидерът на ГЕРБ.

Според Борисов управляващите искат да насочат основните европейски средства към Оперативна програма "Образование", защото постигнатото там не се вижда и може да се краде най-много.

Пред журналисти Борисов посочи още, че важните теми, по които политиците трябва да дебатират в момента, са две - мораториумът върху продажба на земеделска земя на чужденци и кризата с нелегалните емигранти.

"Ако тези теми са важни за "Атака", те трябва да напуснат пленарната зала, докато двете теми не влязат като първи точки в дневния ред на парламента. Това, че не го правят, означава, че с тези две теми те си правят само пиар, но реално не са важни за тях", отчете Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


471
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко е номер 1! И пак ще строи магистрали и ще рита канчетата на ***, на Барековци, Р.Овчовци, Орешарници, Станигейчовци и турски мекерета! Разбрахте ли?!
177
5
 
24
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 10 години
БОРИСОВ, ТАКАВА РАЗРУХА КАТО ТВОЕТО "УПРАВЛЕНИЕ" БЪЛГАРИЯ НЕ Е ВИЖДАЛА И ПРЕЗ ТУРСКО РОБСТВО. ТОТАЛНО УНИЩОЖЕНИЕ НА ДРЕБНИЯ БИЗНЕС, САМОЗАПАЛВАНИЯ И САМОУБИЙСТВА ОТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ, НЕЧУВАНА ПОЛИЦЕЙЩИНА И РЕПРЕСИИ - НАЙ-НЕКАДЪРНОТО И АНТИ`ЧОВЕШКО АНТИБЪЛГАРСКО УПРАВЛЕНИЕ НА ГРОБ. ЗАБРАВИ ЛИ, КАК ХОРАТА ТЕ ИЗХВЪРЛИХА С КАМЪНИ И КРЪВ? ЗАБРАВИ ЛИ КОЛКО ХОРА СЕ САМОЗАПАЛИХА И ИЗГОРЯХА ОТ ГЛАД, КОЕТО НЯМА АНАЛОГ В ИСТОРИЯТА НИ?
176
3
 
11
 
! Отговори
до него у Банкя преди 10 години
Майни са ба,, не мом та гледам....благодарим ти за трошената магистрала и за големото увеличение на пенсииката ...оди с нея ти по магистралата ,гиди популист немлъкващ !!
175
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма ли кой да започне следствие против този наглец? Какво ще "сваля" този почти доказан престъпник? Не е ли това призив за "сваляне" на законно избрана и законно работеща власт? Какво чакаме, този самовлюбен никаквец да докара страната до гражданска война ли? Какъв е Борисов - мафиот, комунист, лъжец, крадец, или всичко това?!
174
1
 
20
 
! Отговори
ММ преди 10 години
Боко може единствено да отиде при Емо Фаса на затвора над Етрополе и да плющят карти с комарджиите.За друго не стават!
173
2
 
9
 
! Отговори
qur4u преди 10 години
хихихихих!! АНТИМУТРАТА пак се е развихрил да пейства малоумията си с нови никове. И да краде никове. ***.
172
2
 
5
 
! Отговори
bullpart преди 10 години
абе бойчо ти да не стана министър предстдател че да се изучиш как се строят магистрали. ми ти стана кат колю фичето бе нашия. строителство учи докато беше министър. като оня свирчо станишев който взе на икономистите думата като беше министър и още го тресе мерак да се прави на икономист.
171
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Drjavenia glava, kakvito gi drunka za tova kakvo e nadrobil 4e zeme da se prevyrne v DRVENA GLAVA-PIPON izgradena ot svolova kletka Tikva pri doktor Kratun otdela za moza4ni transplantacii-Bankia kasap-diukan
170
0
 
4
 
! Отговори
123 преди 10 години
horata asfalt ne adat nego li razbrahte tova
169
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
бойко, бойко..заради *** като теб основателят на сдс проф. *** константинова каза, че по-скоро ще гласува за комунистите, отколкото за герб. защо не излезе сред хората на протестите, заедно с цвъцко? живи ще ви одерат, ето затова. не останаха хора, които да не те мразят - от лекари, през певци до обикновени хора. стотици хиляди бизнеси унищожихте, никога не е имало такава емиграция и катастрофа. държавата - това са хората, а не пътищата, ***!
168
3
 
10
 
! Отговори
bullpart преди 10 години
бойчо вземи лейката да си поливаш мушкатото че да си застанеш на мястото най накрая.
167
2
 
11
 
! Отговори
Мильо ВИПОНДов преди 10 години
До Petko78ББ до 1996та е член на БСП.2001-2005 - ген.сек на МВР, политическо назначение от "резервната гума" на БСП - крадливия дедо. 2005 - става депутат от НДСВ и се отказва от мандата 2006 - кмет на София, сам се определя като 4тия човек в държавата и иска да има дипломатически паспорт...------------ Това ако не е участие във властт - дай боже всекиму така "да не участва"!
166
1
 
14
 
! Отговори
bullpart преди 10 години
абе бойчо орешарски приказва само за икономика щото е икономист. ти защо приказваш само за магистрали. отде взе наука строител да ставаш бе кювлио селски.
165
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Maхни се бе нахална и неграмотна мутро! Не можеш правилен български език да говориш. Аман от твоите скапани няколко километра магистрали.Омръзна на всички,поне 80% от българите живеят в мизерия и се чудят как да оцелеят благодарение на крадливите гербери.
164
1
 
7
 
! Отговори
6996 преди 10 години
vsi4kite ste moshenici
163
1
 
15
 
! Отговори
Мрази тАпаци преди 10 години
Тоя освен да "строи" (с чужди пари) друго не знае. Да вземат да го изберат за строителен министър. Да управляваш държава не е като да управляваш жена си или кола. На него и това не му си отдава много, много. Жена май няма а пък и на околовръсното беше помлял преди години някаква служебна кола. От тогава кара само пред репортери (за малко и с няколко дубъла).
162
3
 
13
 
! Отговори
bullpart преди 10 години
бойчо прилича на куклата на куку. а иначе имал проблеми с английския ама пък можел да полива градинки. професионално.
161
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** ! Ще строиш само с конструкточето лего вече , защото никога повече няма да видиш власт *** !
160
3
 
13
 
! Отговори
Българин преди 10 години
"Щетите, които правителството нанася, са непоправими"А щетите ,които ти и твоето управление нанесохте са не само непоправими ,но и неописуеми Как имаш "очи" да говориш за другите, след като ти си затънал в л..та.
159
10
 
2
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
До Petko78От тези 23 години - Боцко е бил 12 години във властта и 10 години член на БСП или партия-*** на БСП. --------------------------- Не е вярно, червен нафталин. Беше 3,5 г. на власт, а на БСП никога не ебил член.