Свалим ли ги от власт, през 2014 г. "Хемус" ще се строи, обеща Борисов

"Щетите, които правителството нанася, са непоправими!"
Обновена: 20 окт 2013 14:36 | 20 окт 2013 14:35, Красимир Ангелов
471
Свалим ли ги от власт, през 2014 г. "Хемус" ще се строи, обеща Борисов
Снимка: Булфото, архив

Щетите, които това правителство ще нанесе, са непоправими за България, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети Община Нови Пазар.

Бившият премиер посочи, че двата месеца до края на годината са последните, през които правителството може да договори с Европейската комисия изграждането на автомагистрала "Хемус" с европейски пари.

"Ние строихме без заеми, а с парите на Европейския съюз. Спирането на автомагистрала „Хемус” е смъртната присъда на този регион", заяви Борисов, цитиран от "Фокус".

Още по темата
"Гарантирам, че ако днес ги свалим от власт, в средата на 2014 година "Хемус" ще се строи", зарече се Борисов.

По думите му по време на управлението на ГЕРБ няма град, в който да не се е направило по нещо. "Направили сме го с европейски средства, за три години. А тези за 130 не могат нищо да направят", отсече лидерът на ГЕРБ.

Според Борисов управляващите искат да насочат основните европейски средства към Оперативна програма "Образование", защото постигнатото там не се вижда и може да се краде най-много.

Пред журналисти Борисов посочи още, че важните теми, по които политиците трябва да дебатират в момента, са две - мораториумът върху продажба на земеделска земя на чужденци и кризата с нелегалните емигранти.

"Ако тези теми са важни за "Атака", те трябва да напуснат пленарната зала, докато двете теми не влязат като първи точки в дневния ред на парламента. Това, че не го правят, означава, че с тези две теми те си правят само пиар, но реално не са важни за тях", отчете Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


471
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
10
 
23
 
! Отговори
emanuela.demireva.1 преди 10 години
Хемус и сега си строи и няма нужда от плямпането на Борисов. И по-добре той да не я "строи", че като гледам предишните му пътища с какво качество са....
197
7
 
17
 
! Отговори
bullpart преди 10 години
бойчо ти за друго не ставаш ама може да ти вържем крака за нова година.
196
6
 
20
 
! Отговори
bullpart преди 10 години
бойчо взе да *** кат горнобански нерез.
195
10
 
7
 
! Отговори
ДЯДО преди 10 години
Много писания не ги чета , знам че са от СПИНОЗНИТЕ те са способни да пишат на просташки език.Пишете и си ги четете сами , сигурно много се кефите.
194
6
 
12
 
! Отговори
Гражданска позиция преди 10 години
Остави "Хемус", Борисов. Нея ще я строи Орешарски. Ти си призван да сроиш и построиш комунизма. Народът това иска от теб, работил си за построяването му и знаеш, как се строи.
193
6
 
17
 
! Отговори
bullpart преди 10 години
бойчо ще сваля. той свикнал да подвиква на момите на село от каруцата и си мисли че така ще сваля и колегите си. бойчо сваляча.
192
11
 
5
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
Това не стана в нито една друга страна, колкото и засегната да е тя от кризата. Малкият бизнес бе смачкан, а средният едва се крепи и част от него фалира. Пазарът на недвижими имоти се срина. Няма кой да купува, а чужденците, които идват, са измамени заради вратички в зак -------------------------------------Другата част от станишевите лъжи.
191
11
 
10
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
Бойко Борисов е единственият министър-председател, който си позволи да реабилитира Тодор Живков и то не веднъж. Явно не може да се пребори с носталгията по ония времена и любовта към вожда си, иронизира го Костов по Нова телевизия. Борисов управлява некадърно и това го виждат всички. Една трета от строителните фирми фалираха. ----------------------------------------------Това не е вярно. Станишев и Кутев повтаряха тези лъжи на пресконференции.
190
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойче, ходи си запуши дупките на моста Видин-Калафат, па тогава строй Хемус!
189
11
 
8
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
ГЕРБ работеше в полза на Вашингтон и Тел Авив -------------------------------------------------------------Правителството на Орешарски също е еврейско като се има предвид, че е съставено от Станишев, който е украински евреин по произход.
188
10
 
6
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
ГЕРБ държеше пенсии и заплати замразени 4 години.-------------------------------------------------------Заплатите на тези, които работеха се повишаваха постоянно. На мързелите, които идваха в 10 ч. на работа няма кой да им повишава заплатите.Пенсиите на хора, които всеки ден дават на телефонни измамници между 2000 и 20 000 няма за какво да бъдат повишавани.
187
5
 
8
 
! Отговори
bullpart преди 10 години
бойко като го хвърлят в асфалта може да поникне като цветенце на пътя. той неговия асфалт за тор може да се използва.
186
12
 
4
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
БСП вдигна веднага минималната работна заплата и обеща ежегодна индексация на пенсиите.ГЕРБ упорито отказваше да вдигне "майчинските".--------------------------------------------------Минималната работна заплата беше два пъти вдигната по времето на ГЕРБ, не лъжи."Майчинските" на *** до 12 години Борисов наистина упорито отказваше да ги вдигне и правилно.
185
23
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Бойко с теб сме!!!
184
12
 
7
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
ГЕРБ искаше да вдига цената на тока с 40% ! Забравихте ли ?!БСП го свали с 5% !-------------------------------------------------Орешарски не само че не намали с 5%, а го увеличи с 20 %.Виж си сметката за тока от миналия месец!
183
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Долна гадна мутра, докога ще те гледам на свобода, бандит мръсен
182
6
 
7
 
! Отговори
Мрази тАпаци преди 10 години
Номер 1 в затвора е зает. Избери му друг номер. А може би първи парцел в гробището на Банкя е свободен???
181
7
 
9
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
ГЕРБерската фотоволтаична мафия прави всичко възможно да свали правителството на Пламен Орешарски и да върне своя любимец Бойко Борисов на власт.ГЕРБ искаше да вдига цената на тока с 40% ! Забравихте ли ?!------------------------------------------Да, забравихме.
180
7
 
6
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
ББ до 1996та е член на БСП.2001-2005 - ген.сек на МВР, политическо назначение от "резервната гума" на БСП - крадливия дедо.2005 - става депутат от НДСВ и се отказва от мандата2006 - кмет на София, сам се определя като 4тия човек в държавата и иска да има дипломатически паспорт...----------------------------------------Това са лъжите на Станишев и чалга селяните като теб!
179
4
 
8
 
! Отговори
bullpart преди 10 години
биоко ще рита камъните в банкя като се налее с ракия и домашна трушия. друго няма да може да ритне вече. много му пречи корема.