Няма разнобой в управляващата коалиция, отсече Местан

Кабинетът Орешарски трябва да получи шанс, смята той
5 ное 2013 18:32, Анисия Иванова
35
Няма разнобой в управляващата коалиция, отсече Местан
Снимка: Булфото

Лидерът на ДПС Лютви Местан категорично отрече твърденията, че има разнобой в управляващата коалиция и че се водят преговори за ново мнозинство между ДПС и ГЕРБ.

Каквото и да е друго мнозинство в това Народно събрание е политически абсурдно, подчерта Местан, който е на работно посещение в Брюксел, предаде БНР

"ГЕРБ нанесе много тежки рани на демократичния организъм на страната, които трябва да бъдат излекувани. Това може да стане единствено, когато тази партия ГЕРБ не получи шанс за реванш. Смятаме, че кабинетът Орешарски трябва да получи своя шанс - достатъчно време, за да реализира програмата си. Стоим зад Пламен Орешарски и зад програмата на кабинета "Орешарски", заяви Местан.

Повод за коментара на Местан беше информация, тиражирана в публичното пространство днес, че се готви кабинет между ДПС и ГЕРБ с премиер Цветлин Йовчев. Самият Йовчев категорично отрече "слуховете на недоброжелатели".

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също отрече слуховете и посочи, че партията му е единствената, която може да управлява без ДПС и без БСП.

По повод оставката на Христо Бисеров Местан отново потвърди, че тя ще има отзвук в ДПС, но подчерта, че мотивите за решението на Бисеров не са свързани с политически или икономически натиск. 

"Независимо, че мотивите на г-н Бисеров не са политически, а лични, те имат своята неизбежна обективна политическа рефлексия върху Движението за права и свободи. Съзнавам това. И това е неизбежно. Т.е. стои извън политическата ни воля. Предполагам обаче, скоро ще се убедите, че никакви икономически обвързаности не стоят зад това.", каза Лютви Местан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: ДПСГЕРБправителство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Ще разберете и какво "шушукаше" мерзавеца "Въртоломей" в ухото na Борисов в не столично летище.Ще разберете I защо бе изпратена Цецка Цачева да се поклони-тогава на другия мерзавец Бенедикт16-ти.Ще разберете и как Сатана действува чрез поклонnиcite му .Преди всичко четете Новия завет за да не ви мамят чрез "белега на звяра"- попове и папи !
27
2
 
0
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Колко жалко е в света хората да са подвластни на една шепа мерзавци обвити в тайнственост и внушаващи страхопочитания.Примерите са много като "Малтиския орден",който е клон на сатанинското капище към Римокатолическата църква.Такива определят и политиката в България,ама до време! Такива лобираха за вносни премиери,какъвто бе Борисов и още други предишни.Времето на религиите изтича,това много добре го осъзнават Димитриос-"Въртоломей",Хорхе-"Франциск" и другите от поредицата "Вавилон" и сега се чудите кой постави Дилян Пеевски. Малко Wikipedia и ще разберете.Ще разберете и какво "шушукаше" мерза
26
1
 
0
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Борисов,за твоя неприятна изненада сега вече се Обръща внимание на участниците в Малтийския орден,който "орден" е сатанинско сдружение по подобие на хитлеровия такъв- окултиски.Ако имаш жалби и оплаквания,моля към :*** "Арменския поп"
25
0
 
3
 
! Отговори
dan преди 10 години
Нали правителството беше експертно политическо Кога стан коалиционно
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А коалиция БСП (БКП провеждала възродителен процес), ДПС (етническа партия) и Атака (ксенофобска сбирщина) не е политически абсурд?!? Местанов, ти си шампион по празнословие и *** от най-висш порядък. Очевидно е, че освен да източвате държавата през държавната администрация друго не работите. Очевидно е също така, че нямате никакъв полезен ход освен да се махнете (което също не е полезен ход, но поне можете да се скриете по островите). ОСТАВКА ВЕДНАГА!
23
1
 
10
 
! Отговори
АЛАБАЛА преди 10 години
Стига с този Местан,само с него ли се свързва БЪЛГАРИЯ? Поне по два пъти ви е новините.....8
22
2
 
13
 
! Отговори
потомък на хаидути преди 10 години
ПО-ЛИГАВО И ОТВРАТИТЕЛНО НЕЩО ОТ ТОЗИ МИРИЗЛИВ АНАДОЛЕЦ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ,НИТО ЧУВАЛ ЗА НЕЩО ТАКОВА.НАРОДА ТЕ МРАЗИ ЕИ ЛИГЛИО.
21
1
 
9
 
! Отговори
потомък на хаидути преди 10 години
ПО-ЛИГАВО И ОТВРАТИТЕЛНО НЕЩО ОТ ТОЗИ МИРИЗЛИВ АНАДОЛЕЦ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ,НИТО ЧУВАЛ ЗА НЕЩО ТАКОВА.НАРОДА ТЕ МРАЗИ ЕИ ЛИГЛИО.
20
1
 
17
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Тая коалиция е морално нелегитимна - никой не е гласувал за нея !
19
1
 
1
 
! Отговори
FBI преди 10 години
България си мълчи за БГ лични карти на Сърби в Германия за по 1500 евро на брой , Цветанов нищо не казва , не е нужно да се прави paзследване , всеки нашенеш които е бил в Германия в Сръбско кафене знае за какво става въпрос
18
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БЪЛГАРИЯ ИМА КЪСМЕТ,ЧЕ ИМА ЕДИН БОЙКО БОРИСОВ, ДЕТО ВИ ДИША ВЪВ ВРАТА И НЕ ВИ ДАВА ДА ДИШАТЕ СПОКОЙНО. ТОВА НИ Е КЪСМЕТА, НО КАТО ВСИЧКИ, И НИЕ БЪЛГАРИТЕ РАЗБИРАМЕ КАКВО СМЕ ИМАЛИ, ЕДВА СЛЕД КАТО ГО ЗАГУБИМ. ОСТАВКА НА ВСИЧКИ,ВЕДНАГА. ТОВА ЩЕ НИ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ КЪСМЕТ
17
3
 
27
 
! Отговори
доживяхме преди 10 години
...а почнаха с най-обикновено източване на държавния резерв!
16
2
 
27
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
Няма разнобой в управляващата коалиция, отсече Местан и добави:-- Машала !
15
1
 
19
 
! Отговори
Bad Company преди 10 години
Ehooooooooo, "атакиста"! Или "Никога вече герб" ..или "muzaka"! Що мълчиш бре???? Като гъЗТ!!
14
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ОСТАВКА! ВЕДНАГА !
13
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Доживяхме...........мазния турчин олигарх.......да ни учи на "демокрация".........
12
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е да, Доган, Станишев и Сидеров са бастион на демокрацията....АРЕ МОЛЯ ВИ СЕ, КРАДЦИ ДОЛНИ МАХАЙТЕ СЕ!!!!
11
3
 
25
 
! Отговори
Бургас преди 10 години
Затворете границата и изгонете от страната всички нелегално преминали границата и без документи. Иначе каква граница на Европейския съюз сме ? Никаква! Тези от Брюксел що не се намесват ?
10
2
 
28
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Айде бе , няма ли да си ходите на юг и да оставите България на мира ?! Стига с тази ислямизация в християнската ми Родина. Дано се изтрепят в борбата за власт. Вече си мисля, че предните по-малко вреди, а и поне пари от ЕС имаше.
9
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма разнобой, а има разбойничество!