Христо Бисеров вече не е депутат

Той беше освободен без дебати от НС
Обновена: 7 ное 2013 09:26 | 7 ное 2013 09:25,
30
Христо Бисеров вече не е депутат
Христо Бисеров. Снимка: архив, Булфото

Парламентът прекрати депутатските пълномощия на Христо Бисеров от ДПС. Той беше зам.-председател на парламента. Изненадващо оставката на Бисеров мина през пленарна зала без никакви дебати и разисквания.

171 народни представители гласуваха, като 138 бяха „за“, 10 – против, а 23 се въздържаха.

Всички гласували "против" и "въздържал се" бяха от ПГ на ГЕРБ.

Още по темата
Христо Бисеров подаде заявление за освобождаването му като народен представител в понеделник. Преди това в неделя стана ясно, че той напуска ръководството на ДПС.

Причините за решението му са лични, обявиха от партията. Председателят на ДПС Лютви Местан категорично отхвърли версиите за конфликт в ДПС.

Той обясни, че бил изненадан от решението на Бисеров. Бисеров освобождава и постовете на заместник-председател на Народното събрание и шеф на правната комисия.

В понеделник стана ясно, че той е поискал да замрази членството си в ДПС. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: ДПСНСХристо Бисеров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
8
 
! Отговори
Късогледов преди 10 години
Чета и не вярвам на ушите си, колко способен и голям политик е - този, който след 22 години, се изхлузи от Парламента, по "терлици"!? Ако са имали впредвид, личното му облагодетелстване - са, абсолютно прави! Ако искат да ни внушат, че е направил нещо добро за народа и държавата, да го - кажат, защото не се забелязва?!
24
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега на ред са Й.Цонев,К.Костадинов и всични ,които слугуваха на Доган.Най-правилна оценка направи Октай защото той е бил в кухнята на ДПС и най-добре описа ставалото с години наред и мафиотските действия на Бисеров,Цонев и комлания!
23
0
 
9
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
До 22Едва ли се казваш Ибрям щом хвалиш един бивш офицер от Държавна сигурност, който дейно е участвал в събитията по смяна на имената на ибрямовците! Толкова сте кухи кратуни платените писачи на другаря Кутев, че даже и свестен ник не можете да си измислите, ами си личите от километри!
22
0
 
11
 
! Отговори
Stealth преди 10 години
"Причините за решението му са лични, обявиха от партията." - Кого ше лъжат тия бе, Бисеров е бил член на 6 Парламента подред, с изключение на 39-я. Скапан бояджия, дето от седесарско синьо, мина на олигархичния цвят на ДПС. Един от най-влиятелните хора в след Доган и Местан, бивш агент на ДС. 20 години ще е до кацата с меда, ще води зловредни политики, и изведнъж ще каже - "Писна ми, спирам да съм политик!" 100% Доган го е натиснал.
21
13
 
0
 
! Отговори
Ибрям преди 10 години
Това е един достоен истински български патриот.....работил за това БЪлгария да стане по добро място за живеене ......работил усърдно през годините....Постигнал всички сам.......ако хората в парламента бяха като него....вече щяхме да сме като Швейцария.....Този човек е достоен кандидат -президент...
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно в коя ли партия ще отиде сега? А може да си направи и някое движение за или против нещо. КОЙ ЩЕ БЪДЕ СЛЕДВАЩИЯ КОЙ? Дали ще дойде време когато цялата ДПС ще се разтури?
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това ги чака всички предатели на Род и Родина!
18
0
 
22
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
Бившия сив кардинал в СДС, офицерът от Държавна сигурност Христо Бисеров навлече потури и сложи фес за своя интерес, но започна да бърка с черпака в кацата с меда на Доган Бей и последния му направи една бърза чаламба! Ха, ха, ха!
17
1
 
17
 
! Отговори
УУУУ! преди 10 години
Ясноо! Доган го е накарал да си подаде оставката, за да не злепоставя партията! Щом веднъж е гонен от друга партия, какво може да чакаш от такъв човек! Отново се доказа че доганчо(агент Сава) дърпа конците в държавата! Жалко за всички гласували за ДС отново! Егати държавата сме, ДАНС да предават информация първо на ДПС, после на главния прокурор!? СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНО! ОСТАВКА!!!
16
1
 
19
 
! Отговори
festan преди 10 години
ТОЗИ СЕ ПРЕКРЪСТИЛ НА ХАСАН БАСРИ И ВЕЧЕ Е ПОТЕНЦИАЛЕН КЛИЕНТ НА ПРОКОРУТУРАТА
15
0
 
9
 
! Отговори
www преди 10 години
От начина на гласуване става ясно, че и парламентарната група на АТАКА е наясно с личните мотиви на "не" коалиционния си партньор от ДПС, като същото важи и за част от депутатите от "опозиционните" депутати на ГЕРБ.Ето на това му се казва мафия. Е, само в цивилизованите страни. Тук подобни структури се наричат групи от успели хора или само прогресиращи хора.
14
24
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
велик българин политик и човек
13
0
 
8
 
! Отговори
аа преди 10 години
е като не е депутат, какъв е, немога да разбера?? Тоя се е родил депутат и депутат ще умрЕ
12
10
 
1
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Бисерофф взе правилно...решение;напусна...тогава,когато бе на върха и отива спокойно да си живее живота,като остави...другите да духат...супата.Хвала на такива...достойни хора от българската...политика.
11
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Народът е гласувал за Христо Бисеров, той е бил в листитеза изборите, работил е и е бил подкрепен от народа . Като представител на народа ,той беше на отговорни постове в Парламента ,за да работи за народа !Как така стана ,че един разюздан бей го привика в сараите си и го уволни ? Питам аз ,след като Бисеров е назначен от народа ,защо го уволнява Доган ? И следва още един въпрос: Депутатите за кого работят ? Защо ние- народа им плащаме заплатите , а те се отчитат на друг господар ?
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дойде време да се плаща сметката май.И да се покриеш,те ще те намерят. Доган забявя но не забравя.Знаеш какво стана с онази самоубилата се манерка,нали.
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ееее сега кой ще си вади пипи от носа в парламента.скука.
8
2
 
15
 
! Отговори
герботъпкател преди 10 години
Усетихте ли дългата ръка на Доган?
7
1
 
14
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Бисеров вече е само Христо. Все още.Покрил се е в дън земя.Сигурно има защо... Имал си причини, лични.От Ахмед или Мохамед...
6
1
 
37
 
! Отговори
бай Генчо преди 10 години
Даваха къщата му - огромен палат в центъра на София!Как човек с една депутатска заплата може да си позволи това?Мирише яко на корупция, мръсен лобизъм, олигархични зависимости. Много ми се иска да вземат някоя отрудена туркиня, дето е направила гърбица от 14 часово бачкане по тютюна, да е заведат пред палатите на защитника на нейните права и свободи!:)