Търсят сметки на Бисеров в 4 държави

ДПС си избира зам.-шеф след Нова година
Обновена: 12 ное 2013 07:28 | 12 ное 2013 07:11, Веселина Йорданова
57
Търсят сметки на Бисеров в 4 държави
Христо Бисеров. Снимка: архив, БулФото

Темида ще търси сметки на Христо Бисеров и семейството му в четири държави - Швейцария, Италия, Чехия и Македония, пише "Стандарт".

Предстои прокуратурата да изпрати запитвания до властите в тези страни, за да сглоби по-добра картина за имането на ексдепутата.

Още по темата

Миналата седмица държавното обвинение образува досъдебно производство за пране на пари и данъчни престъпления срещу Бисеров и доведения му син Ивайло Главинков.

Три дни по-рано той излезе от политиката по лични причини. По непотвърдена информация предстои тази седмица Бисеров, съпругата му Мария и синът им Дамян да бъдат извикани на разпит в следствието.

Доскорошният зам.-шеф на ДПС е в България и не е избягал, обяснили негови бивши колеги пред вестника.

Още не е ясно кой ще смени Бисеров като зам.-шеф на ДПС. Днес парламентът трябва да избере негови заместници на двата му поста на жълтите павета - зам.-шеф на парламента ще стане Алиосман Имамов, а председател на правната комисия - Четин Казак.

Според партийни източници Централният съвет на ДПС ще избере нов зам.-шеф след Нова година. Преди празниците предстои заседание на ръководството на движението, но то ще е по други актуални въпроси.

На сбирката на Централния съвет, която ще е тази или следващата седмица, ще бъдат поканени министри от кабинета "Орешарски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: ДПСХристо Бисеров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
Черноглед преди 10 години
До Анонимен 45Явно мнозинството точно това прави - седи си в къщи и чака. Какво чака, не е много ясно, но за всеки случай плюе по тези, които са се имел или да излязат да протестират. Такива били, онакива, що не си седят мирни, този им платил, или пък другия.... Докато повечето от нас са с такъв робски манталитет, ще ни тъпчат и грабят до безкрай!
42
0
 
4
 
! Отговори
ДЪБЛИН преди 10 години
А някога казвахте-"спете спокойно деца,комунизма си отиде".........но НЕ и в Корумпестан......
41
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бедна ми , бедна Българийо с богати политици !
40
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама защо се говори само за бисеров - те всички са милионери и милиардери и по-важното е какса станали такива.Тези пари са откраднати от нас а ние продължаваме да си стоим в къщи и даси траем. Чакаме да ни ги върнат ли ?
39
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ок, нека търсят, това им е работата........Но ако нищо не открият, ако всичко се окаже поредната ченгеджийска схема на мутрата Бойко....кой ще носи отговорност? Прави ли ви впечатление, че при такива гръмки акции са въвлечени все политици - противници на Б.Борисов и не е ли това повод да се замислим всички.
38
2
 
24
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
Това не е "гаф" а углавно престъпление, което в нормалните държави се неказва мигновенно със затвор, пък тук мазния Местан и Серльо вместо да си подадат оставките са се разбързали да му търсят заместници, с това си действие, горните лица отговарят и на въпроса кой предложи Пеевски, кой нарича несъгласните "***", кои са олигархо-политическите кръгове и защо работещите българи са бедни. Така било е и така ще бъде докато БСП-ДПС-ДС ни управляват и 2 мил. глупци им гласуват
37
2
 
17
 
! Отговори
Д-р МАХМУРЛИЕВ преди 10 години
До АлцхаймерСигурно ще излезе, че си е направил хотел-ресторант с пари спестени от закуски!
36
3
 
4
 
! Отговори
сам се осра преди 10 години
Ами те хората го издигнаха като политик в ДПС но той сам се *** , сам си е виновен
35
3
 
16
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 10 години
Днес семействата на отделните клонове на Мафията , СЕ СЪБИРАТ НА СРЕЩА ..ЩЕ ИЗБИРАТ нов заместник на обозе починалия , пардон- изчезналия в мъглата , виден техен представител от фамилията Дженовезе/ ДПС / ..Очаква се в 'избора " да няма използване на пищови -все пак срещата е в Парламента на България ::)))Поканени са всички глави на семейства :От фамилията Дженовезе/ името произхожда от джезве /- бос местан, от Бонано- един обратен, и от съветската мафия - упълномощен - сайдеров ..:))След срещата ще има празненство : турски мааанета, казачок, много водка и баклава ,гюбеци и ..дори Мо
34
2
 
9
 
! Отговори
Алцхаймер преди 10 години
Абе тоя Бисеров не беше ли познат преди години като "Бисерното охлювче" заради някакви далавери с къщи и имоти?!?!?!
33
1
 
16
 
! Отговори
марс преди 10 години
обесете цялото ДС всички политици и нещата ще се нормализират
32
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СМЕТКИТЕ ДОБРЕ А защо не се търсят БЪЛГАРСКИТЕ БАНКИ От който е тръгвало всичко всеки превод и всеки цент Или ще се размириши на наши И ВАШИ банкови далвери ПРОКУРАТУРАТА или както ТАм се водите МНОГО сте ми умни Да намерите светеща крушка не означава ,че тока за нея не е краден КОЙ МУ Е ПОМАГАЛ ДА прехвърля парите БЕ УМНИЦИ
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Те това е то! Да те пре...бат децата ти....
30
1
 
15
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 10 години
Абе на тоз некой доктор требе му види убава кво има в носат бе,то се там ровеше дорде седеше в парламентат,та сигурно и там има некоя скрита сметка та постоенно я проверявал-да знайте...
29
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредното падение на Република Мангалия *** на Европа не са ни виновни американците и европейците за нищо виновни сме си ние ,че търпим шепа мутри да ни управляват и да ни унищожават вече толково много години!! Нали знаете поговорката: Не е луд Асан , че яде баница луд е този който му я дава!!
28
8
 
10
 
! Отговори
ИТ преди 10 години
Защо сигналът за Бисеров е седял над година в ДАНС и нищо не се е случило по това време. Цецо ухото какво го е правил този сигнал? Дали ГЕРБ не са изнудвали Бисеров или са го прикривали. Няма никава логика този сигнал да не бил придвижен едва ли Цв Цв би изпуснал такова нещо.Явно Герб не са искали да го разследват . ЗАЩО е въпроса
27
1
 
32
 
! Отговори
Наивница преди 10 години
Първо: Защо един депутат изобщо може да заема няколко длъжности, след като човек става поне физически неефективен в работата си на повече от 1 място (да допуснем, че интелектуално е способен)?!Второ: Защо след такава "издънка" , както ще бъде наречено от мнозина, а то си е ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, за поста на зам.-шеф на НС ще бъде номиниран човек от същата партия?! Не трябва ли тая партия просто да се свре в миша дупка?!Трето: Българин с турски произход на чело на Парламента...
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е той вече си призна, че е имал, но в днес.бг сте назад както винаги.
25
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
да да ,ще ги намерят колкото откриха сметките на другите МУТРИ.
24
1
 
10
 
! Отговори
sorry преди 10 години
Ще му духнат , но не под опашката,а в родта ни Бугария-пред опашката .Аферим.Машала.