Първанова иска връщане на НДСВ в "голямата политика"

Жълтите тръгват на предизборна кампания, искат задължителен вот
28 ное 2013 15:55,
48
Първанова иска връщане на НДСВ в "голямата политика"
Антония Първанова. Снимка: НДСВ

Лидерът на НДСВ Антония Първанова излезе с отворено писмо до структурите и членовете на НДСВ в цялата страна, в което обявява предстоящото начало на предизборната кампания на партията.

"Целта ни е да стегнем редиците си, да мобилизираме структурите си и заедно да се преборим за връщането на НДСВ в голямата политика", пише тя в писмото си и уточнява, че на 15 декември НДСВ свиква Националния съвет, за да даде старт на кампанията.

"Като ваш лидер, за мен най-важната битка за мястото на НДСВ в управлението на страната са следващите парламентарни избори. Аз съм уверена, че най-добрият вариант за страната ни е през май да има избори 2 в 1", настоява Първанова.

Настоящата евродепутатка коментира в писмото си и случая с младежкия лидер на НДСВ Стефан Кенов, който напусна партията и отиде в "България без цензура" на Николай Бареков.

"Решението на нашия довчерашен съмишленик и колега да стане орг. секретар на движението "България без цензура" заслужава да бъде квалифицирано като обикновено предателство", категорична е Първанова.

Според нея не отговарят на истината твърденията, че има масов отлив и напускане на членове, както и и цели структури на НДСВ, които се вливат във формацията на Бареков.

Антония Първанова съобщава още, че жълтата партия започва и кампания по набирането на подписи за задължително гласуване, инициатива на НДСВ, подета още през 2005 година.

"НДСВ призовава всички партии, граждански организации и граждани да подкрепят тази съществена промяна в изборното законодателство, която не само ще промени драстично статуквото, но и ще блокира неговото възпроизводство", твърди тя.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия срама нямат
5
0
 
25
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 10 години
Нагли политически трупове.... хи-хи-хи....
4
1
 
26
 
! Отговори
аз съм българче преди 10 години
След последното оправяне се озовахме в евросъюза, с подписи за разпродажба на българската земя, развъждане на бежанци на наша територия, с няколко декара гори и няколко ядрени реактора по-малко.
3
0
 
36
 
! Отговори
граждани преди 10 години
Тая каква ще го играе с Мадридския лъжец и КРАДЕЦ Голям нахалник еи Няма ли кои да му каже че катафалката ремарке няма.......
2
1
 
13
 
! Отговори
Dublin преди 10 години
SHTTO bre, da vrutne edin kaval na kradliv dedo-moze i da go posuzivi za malkicko...:))Spriagat ia za professiANAListka goliama...
1
0
 
49
 
! Отговори
Паисий преди 10 години
Събуждането на мъртъвци, само Исус го умее...