Първанова иска връщане на НДСВ в "голямата политика"

Жълтите тръгват на предизборна кампания, искат задължителен вот
28 ное 2013 15:55,
48
Първанова иска връщане на НДСВ в "голямата политика"
Антония Първанова. Снимка: НДСВ

Лидерът на НДСВ Антония Първанова излезе с отворено писмо до структурите и членовете на НДСВ в цялата страна, в което обявява предстоящото начало на предизборната кампания на партията.

"Целта ни е да стегнем редиците си, да мобилизираме структурите си и заедно да се преборим за връщането на НДСВ в голямата политика", пише тя в писмото си и уточнява, че на 15 декември НДСВ свиква Националния съвет, за да даде старт на кампанията.

"Като ваш лидер, за мен най-важната битка за мястото на НДСВ в управлението на страната са следващите парламентарни избори. Аз съм уверена, че най-добрият вариант за страната ни е през май да има избори 2 в 1", настоява Първанова.

Настоящата евродепутатка коментира в писмото си и случая с младежкия лидер на НДСВ Стефан Кенов, който напусна партията и отиде в "България без цензура" на Николай Бареков.

"Решението на нашия довчерашен съмишленик и колега да стане орг. секретар на движението "България без цензура" заслужава да бъде квалифицирано като обикновено предателство", категорична е Първанова.

Според нея не отговарят на истината твърденията, че има масов отлив и напускане на членове, както и и цели структури на НДСВ, които се вливат във формацията на Бареков.

Антония Първанова съобщава още, че жълтата партия започва и кампания по набирането на подписи за задължително гласуване, инициатива на НДСВ, подета още през 2005 година.

"НДСВ призовава всички партии, граждански организации и граждани да подкрепят тази съществена промяна в изборното законодателство, която не само ще промени драстично статуквото, но и ще блокира неговото възпроизводство", твърди тя.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Партията на козела кобурГЕПСКИ и останалите ДС,КГБ мръшляци! НДСВ - ЧЕРВЕНИ ***!
25
1
 
26
 
! Отговори
CommonSense преди 10 години
Либерали искат задължителен вот?! Къде по дяволите попаднахме?
24
0
 
12
 
! Отговори
Куритаров преди 10 години
Г-жо Антония, само една вечер с вас упражнявайки (Doggy style) и ще ви събера повече подписи от тези за и против АЕЦ Беляне... :p)
23
1
 
21
 
! Отговори
Пич преди 10 години
Ко?Не!
22
1
 
19
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
Нещо друго не иска ли да ме задължи?
21
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
смях
20
1
 
20
 
! Отговори
от мен преди 10 години
...змия!
19
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как няма да е гладна. Скоро изтича мандата на евро депутат. Далаверата с ваксините дето върти в момента ще умре и ... как няма да иска НДСВ да се "върне" в голямата политика. Ще иска не ами...
18
0
 
25
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Дядо Мони тоя път за колко дни ще ни "оправи"?
17
0
 
12
 
! Отговори
Путев преди 10 години
А дано... *** надали!
16
0
 
27
 
! Отговори
bg преди 10 години
Огладняла е вече...
15
0
 
10
 
! Отговори
ko ? преди 10 години
Xaaaxaxa
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До !не тя, кметицата беше.....
13
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НДСВ ще се върне в политикатакогато Първанова хване на село мотиката!С две думи-НИКОГА!
12
1
 
17
 
! Отговори
! преди 10 години
Тая пак ли ще ходи да играе кючеци в *** махала в Добрич по предизборната кампания?
11
0
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
това е партия еднодневка тя се създаде за да може симеон борисов да си получиимотите обратно тъпият бълг народ веднага му помогна нека сега се оплакватче парите не им стигат ами топлинните счетоводители кой ги измисли ами продажбатана електро разпр дружества кой я извърши хайде сега им помогнета пак да се върнат във властта
10
0
 
41
 
! Отговори
избирател преди 10 години
Спомняте ли си интервюто,което даде другарката след като влезе в Парламента-първата и работа била да ремотира жилището-квартира,за да прави купони в него.Тази висша проба м.ъсница да си отива в Добрич и да работи за добруването на съгражданите си.Нали уж беше лекар?Защо не се връща към професията си?НДСВ беше създадено с цел да бъде премахнат Костов от политиката-какво дойде?Крадливо старче,което оправи положението си за векове напред,а българите обедняха и оскотяха за векове напред.
9
2
 
10
 
! Отговори
А аз искам в Шератон преди 10 години
Тя Първанова иска, ама въпросът е какво иска народът. НДСВ няма много шанс, след като не признава редовните избори, а иска предсрочни. Тоест, Първанова казва на хората - няма значение какво сте гласували, ще гласувате, докато ме вкарате в парламента.
8
0
 
18
 
! Отговори
tuzarya преди 10 години
кои бяха тия НДСВ ?!
7
0
 
28
 
! Отговори
аз съм българче преди 10 години
Пропуснах да кажа, че станахме непълноправен член на съюза и *** резерват, който постоянно е прецакван от съюзниците, с орязан достъп до привилегиите, с които разполагат останалите членки.