Цветанов за Георги Марков: Някой път стават грешки!

"Днешното правителство иска да се подхранва с жълтото и скандалите"
Обновена: 8 дек 2013 22:38 | 8 дек 2013 18:34,
78
Цветанов за Георги Марков: Някой път стават грешки!
Цветан Цветанов Снимка: БТА

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов определи като "грешка" депутата Георги Марков, който напусна парламентарната група на ГЕРБ и стана независим.

Изреждайки качествените хора в редиците на ГЕРБ, Цветанов посочи столичния кмет Йорданка Фандъкова, градоначалниците на Бургас, Стара Загора, Пловдив, Русе, Казанлък, Благоевград, също Цвета Караянчева, Томислав Дончев, Лиляна Павлова, Вежди Рашидов, като добави, че „някой път се получават и грешки”.

„Когато виждаме какво се случва, той е грешка в начина на определяне на листата във Великотърновския избирателен район. Винаги сме се съобразявали с местните структури”, обясни Цветанов по повод Георги Марков в предаването "Нека говорят" по bTV.

На въпрос за информация, че самият Цветанов е посочил Марков в областната структура със знанието, че има „неща” за него, които биха излезли и уронили престижа на партията, бившият вътрешен министър заяви, че само е информирал структурата за решението на Изпълнителната комисия.

„Не съм знаел, говореше се в Свищов, но нямаше нищо конкретно, което да го елиминира като кандидат. То и досега не се знае дали точно той е разследван за ДДС измами”, обясни Цветанов и припомни, че когато е правен изборът за местните структури, всеки е предоставил удостоверение дали има дела или не.

Още по темата
Вторият в ГЕРБ отрече да е имало чадър върху Георги Марков и да е бил прикриван по някакъв начин.

Попитан за информацията за подмяна на вота в Свищов и смяната на цели урни, Цветанов обясни, че ако има подобни данни, то прокуратурата ще си свърши работата. „Само преди дни се видя как функционира БСП и как Станишев се е придържал към своите опорни точки. От 2009 г. основната му цел и лична битка е била да пребори Борисов”, обясни Цветанов и посочи, че левицата имала цял щаб за черен пиар и омаскаряване.

„Те искат всички да бъдат омаскарени и аз съм пряка жертва на всичко през последните месеци. В един вестник написаха, че съм пребил дъщеря си, защото си е направила татуировка. Днешното правителство иска да се подхранва с жълтото и скандалите”, коментира Цветанов.

Той отново посочи тезата си, че е жертва на лична вендета. По повод трите дела и трите искания да си даде имунитета той заяви, че усеща всичко това като лична битка, а „ще дойде време, когато Цацаров ще разбере, че не съм му враг.”

Цветанов отхвърли и всякакви варианти да се откаже временно от поста си в партията, докато траят делата срещу него. „Мислил съм да напусна, дори съм го обсъждал, но когато видяхме политическия реваншизъм и скалъпените дела, заявих, че няма да се оттегля и ще се броя докрай” отсече той.

Цветанов направи и равносметка на седемте години след учредяването на партия ГЕРБ. Той посочи, че партията е силна дясно-центристка формация, а доверието между него и лидерът Бойко Борисов е по-силно от всякога.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: Цветан ЦветановГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
5
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
Някой път стават грешки-казал конят и слязъл от Гойко Митич...Цветаноооов не ни баламосвай,всичките ви кадри са подобни грешки,ти също си една от тях.............
70
1
 
5
 
! Отговори
ахахахахаха преди 10 години
Лиляна, Вежди, Цвета, кмета на Пловдив и т.н. са били качествени хора?! ХАХАХАХАХАХАХАХА нов виц!
69
1
 
2
 
! Отговори
atakist преди 10 години
do vsichki upravlqvashti, cacarov nezabavna ostavka,nali nqma pravo da napuska toq *** cvetanov s 3 obvineniq,kak moge be ne va li e sram
68
1
 
5
 
! Отговори
член на БКП преди 10 години
До TeoПрав сте, градоначалникът на Варна с 50-те хиляди гласа, има право да се обиди, защото не е включен в списъка на качествените хора
67
3
 
12
 
! Отговори
сиско преди 10 години
Прав е Цуцко - стават грешки . Само че той не осъзнава ,че самият е голяма грешка на природата , а където сбърка природата - медицината е безсилна !!!
66
4
 
11
 
! Отговори
наглец преди 10 години
все съм виждал нагли хора , ама цецо конеца направо ме съсипа от където мине масово го заливат с *** и му вадят кирливите ризи , а той разправя че го ръсят с ДЕНИМ
65
5
 
8
 
! Отговори
rabat преди 10 години
Горкичкият човечец,направо ми е жал за него.Как го хулят без да е виновен,и най важното е че сам си вярва.
64
2
 
9
 
! Отговори
таралеж преди 10 години
"понякога стават грешки" казал таралежа когато слязъл от четката за дъски , Цветанов , приятел защо не му видя мутрата на това нискодиференцирано същество или кючекчийките на адамов са ти изпили мозъка
63
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До НиколайПише се правИлно бе ***-на тебе и папки за подвързване няма да ти дадат.
62
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да се сгреши е човешко, но само глупаците повтарят грешките си
61
3
 
5
 
! Отговори
atakist преди 10 години
nai golqmata greshka si ti,surat qiceviden
60
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нарастване на Брутен Външен Дълг на България по години ,в млрд ЕВРО при управлението на :НДСВ , през 2001 -2005 год. ; БВД нараства от 12,100 млрд до 15,500 млрд Евро !При БСП -ДпС-ДС през 2005 - 2009 год ; От 15,500 млрд до 37,800 млрд ЕВРО !и при ГЕРБ през 2009 - 2012 год От 37,8 млрд пада на 37,164 млрд Евро !Та , при БСП -ДпС управлението Брутния Външен Дълг нараства сцели 22 - 23 млрд ЕВРО !??????????????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Е това можете да очаквате при управлението на БСП - ДпС - хАтакаДС сега ,още 20 - 30 млрд Евро Дълг
59
3
 
19
 
! Отговори
Николай преди 10 години
От подвързвач на папки в Народната милиция нищо правелно не чакайте!!!
58
5
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
*** си ти не желая нито БСП,ГЕРБ,ДПС,АТАКА да управляват България,видяхме ме ги всичките,мошеници които мислят за собствена изгода а народа нека се гърчи и пали.Бог да ги накаже дано.Сигурен съм един ден ще си платят до един защото Бог забавя но не забравя.А ти се събуди стига си спал,не ти ли стигат 24 години.
57
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Верно, Цветанов, някой път стават грешки! И конкретното доказателство си ТИ персонално!
56
6
 
20
 
! Отговори
Teo преди 10 години
Цветанов се доказва отново като лаик! Да си милиционер е едно, но да си лидер - съвсем друго! Да изреждаш поименно качествени кадри от депутатската листа на партията си е елементарна груба грешка! По този начин пренебрегваш останалите и автоматично поставяш разделителна линия в собствената си партия! Отделно няма как да наречеш човек "грешка"! Грешката се е случила някъде по пътя, въпроса е да се вземат адекватни мерки да не се повтори! Но, не аз съм го казал - рибата се вмирисва откъм главата!
55
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен браво супер си.тия всички които пишат против Боико и Цецо верно са *** ходили и на допълнителни курсове то и станишев баш *** не вижда как времето му изтича.
54
2
 
12
 
! Отговори
хм преди 10 години
а на гамизов кога ще му натиснат копчето? вече много се говори за енергетика а той не е оплюл Коостов...
53
4
 
6
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Яне РЗС-то пак се е Активирал.На Мутрите вече не им помага и Ambipur в политическата им "атмосфера" .
52
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АВЕ ЕЕЕЙ ИМАМЕ ВОЛЯ ВЕ ИМАМЕ ВОЛЯ ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ ОСТАВКА И ДА ИДВАТ БОЙКО И ЦВЕТАНОВ САМО ГЕРБ