Цветанов, кажи си за твоите хора, зове Мирослав Найденов

Краят на ерата на Цветанов в ГЕРБ настъпва, твърди той
10 дек 2013 17:13,
53
Цветанов, кажи си за твоите хора, зове Мирослав Найденов
Мирослав Найденов. Снимка: архив, Булфото

Отговорността за напускането на двамата народни представители от ГЕРБ е лично на Цветан Цветанов, категоричен е бившият земеделски министър в кабинета "Борисов" Мирослав Найденов, съучредител и член на БАСТА.

"Като бивш член на ГЕРБ и министър в правителството го казвам на глас. Цветанов трябва да отговори защо толкова близки негови депутати напускат. Не е тайна, че 90% от депутатите са персонален избор на Цветанов. Много малък е кръгът от близки хора до самия Борисов", заяви той пред "Фокус".

Още по темата
По думите му след тези напускания може да се направи извода, че краят на ерата на Цветанов в ГЕРБ настъпва.

"Това, което е важното, и което каза и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, е необходимо обновление на ръководството на ГЕРБ", твърди Найденов.

Според него, ако Бойко Борисов иска да спре тенденцията на разпад в партията му, то незабавно трябва да освободи дясната си ръка Цветан Цветанов.

Мирослав Найденов прогнозира, че и други депутати ще поемат по пътя на свободата си. По думите му ГЕРБ в момента следвала политическата реалност на партия, която не е във властта, и в момента губи не само привърженици, но и партийни кадри.

"ГЕРБ все по-трудно ще могат да запазят единството на парламентарната си група, което вече е мит, но не може да се вещае край на ГЕРБ", настоя той.

Мирослав Найденов бе категоричен, че нито един от двамата напуснали Светлин Танчев и Георги Марков, не са заявявали желание за участие в проекта БАСТА.

Призна обаче, че са разговаряли с тях, защото "те са от кръга депутати, които се осмеляваха да говорят с нас", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
20
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде стига бе, Боко пак ни лук ял, ни мирисал. Ми като изгърми и последния бушон-Цветанов-кой ще покрива д-то на "Шефа"?
21
4
 
34
 
! Отговори
червената мафия преди 10 години
заради НАГЛИТЕ , КИЛЪРИТЕ и ТРАКТОРА - няма да има прошка . Мафията не прощава.
20
11
 
29
 
! Отговори
void преди 10 години
Режимът на Пламен Орешарски и поддържащите го партии управляват благодарение на *** като Мирослав Найденов. Дойдоха на власт благодарение на реки от мръсотия и черен пиар, а планът им е да останат на власт и след следващите избори като разводнят вота на опозицията, пускайки десетки рибари като БАСТА, *** и други да ловят риба в общо блато - това на НЕчервените. Резултатът ще бъде победа за големите партии с твърд електорат, а за нас остава съществуващият цирк и срам, срам, срам...
19
8
 
19
 
! Отговори
пю преди 10 години
ДНЕС да не е собственост на гея Станишев,този ако умре и България ще се оправи
18
17
 
8
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
На 58г. съм и си спомням следното:1. 89г. здравите сили в партията са сплотени./напусналите и или изгонените от БКП-то бяха неморални и врагът.2.1989г.-2001г. ,,Иване кази си!,, Изгонените и или напусналите бяха користни и врагът.3.2013- ,,Партията се чисти ,,. Напусналите били инакомислещи.Открихте ли кои бяха тези символи на безгрешните и верни на партията.?1 Тодор Живков2Иван Костов3.Бойко БорисовПървите двама вече ги нямаА,на бас на 2 литра вино,че след 2г. и третия няма да го има
17
3
 
29
 
! Отговори
ГОГО преди 10 години
Мразя предатели!
16
5
 
22
 
! Отговори
пю преди 10 години
тоз мааааааазен газ,ако не беше Бойко никой няма да го знаеше
15
13
 
19
 
! Отговори
0 преди 10 години
Ех тоя Цветанов колко е лош,ама за всичко лошо в Герб виновен е той,а светията крава Борисов е светена вода ненапита. И колко радостен,ама очарован бил Борисов че депутатите му го напускали,ама виждате ли бил най щастливия ден в живота му защото "умни" хора чакали да дойдат на тези места.Айде стига с тоя цирк г-да гербаджиии,или сте много плиткоумни,или за нищо на ставате,че разигравате този цирк пред цяла Бълтария.
14
2
 
11
 
! Отговори
Охранител завинаги преди 10 години
Хората у нас не искат да полагат тежък физически трудОхранител е най-търсената професия, за която искат да се обучават българите. Това обявиха от Националната агенция за професионално образование и обучение.Ще се научите ама като останете без пенсии на 65 години,а се налага да бачкате като луди.Като Охранител си знам.Малко нощна-малко сън и съм изкарал надника.
13
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 3Докато има такива като теб, които лягат и стават с ДС на уста и я обвиняват за всичко случващо се, народа никога няма да се събуди!
12
3
 
22
 
! Отговори
гневен преди 10 години
Найденов,ти си политически труп!
11
17
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Беснейте, герберасти, беснейте...отивате скоро при НДСВ...
10
7
 
25
 
! Отговори
Илиян преди 10 години
Вярно , защо се спря разследването срещу предателя Найденов, защо ли? Възложиха му "задача" той продължава да я "изпълнява" , забравил , че ако не беше ГЕРБ ,щеше да лекува крави в селото си все още. Правилно каза Борисов "това е процес на прочистване на партията", тези отцепници рано или късно щяха да се изявят - те са такива хора в която и партия да отидат!
9
0
 
28
 
! Отговори
bh преди 10 години
Найденов, имаш какво да кажеш, но те е страх бате, всичко което казваш е половинчато, защо ли? Ще те бият някъде и то сериозно. Ако не те е страх говори по ясно, но не забравяй, че и твоята работа не беше чиста....
8
0
 
23
 
! Отговори
Б преди 10 години
цацаров кажиси защо спря раследванията на наиденов и любовницата му кажи си . ТОВА Е НОВИЯ ОРЕШАРСКИ СТАРИЯ ПРЕДАДЕ СДС ТОЯ ГЕРБ. И НАГЛЕТЦИТЕ ИСКАТ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ ПРЕДАТЕЛИ И ПРОДАЖНИЦИ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ. забравих от псувни да спомена СИДЕРОВ/ага/ и дпс.............
7
1
 
13
 
! Отговори
ER_Dr преди 10 години
Найденов и Цветанов. Сблъсъкът на титаните направо. Не съм достатъчно умен да го проумея, ще ида да се поразходя.
6
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За тях париите са фирми. Просто не могат да вършат друга работа. Басти красти и прочие.. има балъци да им се хванат на въдицата. "Инвестират" в *** гласове и хоп ..дори да не са в парламента държавата им плаща субсидии..тоест ние.
5
1
 
28
 
! Отговори
megafon преди 10 години
Това е продажника в ГЕРБ!
4
0
 
29
 
! Отговори
Луцифер преди 10 години
Лаете,защото няма кой да ви измете всичките,*** с ***.Роби ни направихте,все реформи и глупацте ви зяпат в празните кратуни,гладуват,но гласуват.Аз не искам реформи,искам по-добър живот.
3
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБЕРАСИТЕ КАТО ЦВЕТАНОВ МЕ ОТВРАЩАВАТ НО БИВШИТЕ ГЕРБЕРИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ. *** ТРЯБВА ДА СИ В ЗАТВОРА ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ ИСКАШ ДА ТРОВИШ БЪЛГАРИТЕ С 20 ГОДИШНО ИРЛАНДСКО МЕСО!БАСТА И НА ТЕБ И НА ЕМО ФАСА, НА ШЛИФЕРА НА БОКО И НА ВСИЧКАТА КРАДЛИВА ЛИЦЕМЕРНА ***!ПИСНА МИ ДА ВИ ГЛЕДАМ МАЗНИТЕ МУТРИ ВСЕКИ ДЕН В НЕТА.