Борисов не хули, радва се: Партията се очиства!

Лидерът на ГЕРБ търси вината за отцепниците в начина на издигане на депутати
Обновена: 10 дек 2013 14:11 | 10 дек 2013 13:58,
128
Борисов не хули, радва се: Партията се очиства!
Снимка: архив, Булфото

Напук на очакванията за бурна реакция срещу поредното напускане на депутат от ГЕРБ, лидерът на най-голямата парламентарна група Бойко Борисов пожела успех в новото политическо поприще на отцепниците.

"Напускането на депутати от парламентарни групи не е новост, случвало се е на всички партии и във всички парламенти", отбелязва той в статуса си във Facebook часове след като Светлин Танчев изостави депутатската банка на ГЕРБ и седна при независимите, там, където от дни се подвизава и първият напуснал ГЕРБ Георги Марков.

Още по темата
В социалната мрежа бившият премиер допълва, че няма да търси вината за отлюспването на негови избраници в управляващите.

"Ние ще направим изключение и ще търсим вината в себе си по начина на издигане и утвърждаване на кандидат-депутат. Нека сега Станишев, Местан и Сидеров да продължат да говорят така, както обвиняваха управляващите за предишните напуснали", призовава Борисов.

Лидерът на ГЕРБ допълва, че намира и положителни неща в напускането на депутати от групата му.

"За радост, това са процеси, които очистват партията и дават шанс на младите, амбициозните и интелигентните хора да станат част от нас. Аз обикалям страната и за мое щастие срещам точно такива сред стотиците новопостъпили членове на ГЕРБ", казва той.

Бойко Борисов е категоричен, че случващото се затвърждава извода му, че и Изпълнителната комисия, и ръководните структури в ГЕРБ трябва да бъдат обновени с нови лица и доказани експерти и професионалисти с модерна визия за управлението на страната.

Накрая той обявява, че ще предложи това обновяване на лица на конференцията на ГЕРБ, която ще се проведе през февруари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
3
 
1
 
! Отговори
kostur преди 10 години
ОБЕКТИВЕН 100%-ДА СРАВНИМ СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО С ГЕРБ-1. ОРЕШАРСКИ-ИЗГОНЕН ОТ СДС , ОТИШЪЛ ПРИ ВРАГА , ПРЕДЛОЖИЛ ПЕЕВСКИ , РАЗВАЛЯЩ СЕДЯНКИ , УВОЛНЯВАЩ СЛУЖИТЕЛИ--*** НЕВИЖДАНА..Б.БОРИСОВ-ДОБЪР ПОЖАРНИКАР , ГЕНЕРАЛ С ДВЕ ЗВЕЗДИ ЗА БОРБА С ПРЕСТЪПНОСТТА , УСПЕШЕН ГЛ.СЕКРЕТАР , ОТЛИЧЕН КМЕТ , МН.ДОБЪР И ТОЧЕН ПРЕМИЕР ...ЛИЛИ ПАВЛОВА-ЧУДЕСНА , КОМПЕТЕНТНА, --НЕЙНАТА НАСЛЕДНИЧКА--ЖАЛКА ПАРОДИЯ НА МИНИСТЪР---Д.ДОБРЕВ--ЧУДЕСЕН ,КОМПЕТЕНТЕН--НАСЛЕДНИКА МУ СТОЙНЕВ--МЕРАК БЕЗ ПОКРИТИЕ---А ВЕЖДИ -6
113
3
 
1
 
! Отговори
kostur преди 10 години
ОБЕКТИВЕН 100% --ЖАЛКО Е ДА ЧЕТЕШ ПОЛУГРАМОТНИ ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ---НО ПРИПОМНЯМ---КОГАТО ГЕРБ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ , БЪЛГАРИТЕ БЯХМЕ НАЙ-БЕДНИ , БОЛНИ .. ЗЕМЕДЕЛИЕТО БЕШЕ СЪСИПАНО И ВНАСЯХМЕ ДАЖЕ БОБ , МАРУЛИ , МАГДАНОЗ..ЗАВОДИТЕ - ПРОДАДЕНИ ЗА СКРАБ , ИЗВЪРШЕНА РАЗБОЙНИЧЕСКА ПРИВАТИЗАЦИЯ , БЯХА СЪЗДАДЕНИ МОНОПОЛИТЕ..ДЪРЖАВАТА ФАЛИРА ПРИ ЖАН , ОБРАХА ПАРИЦИТЕ НА ХОРАТА., ..А ГЕРБ ПРЕКЪРШИ ПРЕСТЪПНОСТТА , СТРОЕШЕ ДЕНОНОЩО , ЗАПАЗИ ФИНАНСОВА СТАБИЛНОСТ --ПОЛЗИ ЗА ВСЕКИ , ВКЛ.ПЛЮВАЧИТЕ
112
4
 
4
 
! Отговори
простак преди 10 години
Партията ще се очисти, когато Сретен го очисти
111
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ah MUTRO MUTRO tro6eni e zdravo na tebe i zatvor po 30 4asa zdravo tro6enie na tebe izver.a bankqnski
110
5
 
4
 
! Отговори
дякона преди 10 години
тоя за едната власт е готов да дари държавата на евреите и турците , които са ни мачкали 500г, / за справка евреина пери от самоков/ - ако дякона можеше от някъде да види това безумие, сам ще си тури въжето
109
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тиквата още не може да осъзнае какво става.РАЗПАДАТЕ СЕ ТИКВО ПРОСТА.
108
5
 
5
 
! Отговори
?!?!? преди 10 години
В задачата се пита - със какво Цветанов държи Бойко ?!?!?!?След всички изцепки на Цвъцко досега Бойко трябваше да му набие шут в *** .Та в този ред на мисли - кой командва в партия ГРОБ ???
107
3
 
7
 
! Отговори
ГЛАС НАРОДЕН преди 10 години
Г-Н БОРИСОВ,АКО БЕШЕ ЗАПОЧНАЛ ЗА ЧИСТИШ ПАРТИЯТА СИ ОЩЕ ПРЕДИ ГОДИНА, ДВЕ ОТ ТАКИВА КАТО ДЯНКОВ, ФИДОСОВА, ЦВЕТАНОВ И ДРУГИ, СЕГА ЩЕШЕ ДО СИ ОЩЕ НА ВЛАСТ И НЯМАШЕ ДА ТЕ Е ТОЛКОВА МНОГО ЯД, ЧЕ СИ ВЪН ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ...
106
16
 
10
 
! Отговори
Мдаа преди 10 години
ББ е един наивник в политиката. Именно заради това го предпочитам пред червените популисти, пред ДС ченгетата от ДПС, и пред тоталния алчен лъжец Боленчо! А и като гледам е започнал да си осъзнава грешките! Давай Бойко, с теб сме!!!
105
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За сетен път *** Борисов показва на публиката,че е психопат за връзване...
104
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този наистина е изперкал.
103
10
 
16
 
! Отговори
Митко преди 10 години
Давайте път на младите в ГЕРБ.То не случайно най-желаната професия сред тях е охранител /мутра/.Като не им стига акъла за друго...
102
1
 
12
 
! Отговори
Hayvanko преди 10 години
Докато народът е непросветен, от всички изкуства за нас най-важни са киното и цирка. Ленин.
101
16
 
11
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
40-те процента ГЕРБ си ги има, защото хората видяха каква е истината - БСП и Атака са руски шпионски организации.
100
10
 
7
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 10 години
Много ясно че Тиквата ще се радва и никого няма да хули ! Свидетели сме на коалиране между двете основни мафиотски структури в България БСП/ДПС и ГЕРБ с цел да се премахне влианието на неуравновесения *** Болен Ибрикчиев, който никой не иска, защото само се дискиридитират с него. Иначе за пред хората Тиквунии и Съсела ще продължат да бъдат "врагове" и да ползват другия като плашило за пред електората си за да си вдигат процентите, да бъдат в парламента и в купом да ни крадат, както досега !
99
11
 
16
 
! Отговори
ПЕНЧЕВ преди 10 години
ТОЯ БЕЗХАБЕРНИК ПАК НЕЩО СЕ ИЗЯВЯВА ! АБЕ ,ТИКВО ,ТИ ОЩЕ ЛИ НЕ СИ РАЗБРАЛ ,ЧЕ СПИРАЧКИТЕ ЗА ПО НОРМАЛНА РАБОТА НА ГЕРБ СА ЧЕТИРИ - ТИ ,ЦВЕТАНОВ , ОНАЯ БАЛЕРИНА ,ДЕТО СИ ЗАМИНА И ГЛАВЧЕВ ЛИ Е ,ГЛАВОЧЕВ ЛИ Е ,ТЪПОГЛАВЕЦ ЛИ Е ! ИЗМИТАЙТЕ СЕ ОТТАМ И ОСТАВЕТЕ ХОРАТА ДА РАБОТЯТ НОРМАЛНО !
98
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Липсата на достъп до държавните пари е най-доброто очистително.
97
14
 
27
 
! Отговори
Dnes.bg.1 преди 10 години
Мислех, че само тикви има в ГЕРБ. А то имало и умни хора. Ха дано и останалите напуснат ГЕРБ! Дай боже!ПОКАЖИ, ЧЕ СИ УМЕН ЧОВЕК, А НЕ ТИКВА! НАПУСНИ ГЕРБ ОЩЕ СЕГА!
96
9
 
8
 
! Отговори
край преди 10 години
Така вече Герб могат да са непримирима опозиция от тях нищо не зависи и след 3 г. са пак на власт. Така искат да спасят партократската си политическа система БСП ДПС ГЕРБ и някой маргинална партия ще се менкат докато сме живи. МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ В ДВА ТУРА и тия всичките няма да ги видим повече по телевизора да ни дават акъл. ЗА това обаче трябват камъни и хора.
95
11
 
22
 
! Отговори
ЦИРК БУДА ! преди 10 години
ДА БЕ ...ДА ...ТОЙ ЩЕ СИ ИЗЯДЕ *** ОТ ЯД !!!