ГЕРБ: Напускащите да напуснат и парламента!

Групата ни е стабилна, отсече депутатът Димитър Главчев
Обновена: 10 дек 2013 17:18 | 10 дек 2013 10:45,
109
ГЕРБ: Напускащите да напуснат и парламента!
Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ настоява напускащите парламентарната им група да напускат и парламента. Това стана ясно от думите на депутата Димитър Главчев, след като по-рано днес Светлин Танчев се отцепи от най-голямата ПГ и става независим.

Главчев беше доста лаконичен и отказа да отговаря на журналистически въпроси, като се задоволи само с много кратко изявление пред медиите.

Още по темата
"Мисля, че е крайно време ние да започнем да задаваме въпроси. Дали не е нормално, когато някой реши, че не е съгласен с нещо, първо да го заявява на глас и второ, след като не е съгласен, да напуска и парламента", предложи той.

По думите му Светлин Танчев не е изразявал досега никакви притеснения пред колегите си.

Главчев беше категоричен, че парламентарната група на ГЕРБ е стабилна.

"Групата на ГЕРБ е стабилна. В това отношение не трябва да имате някакви колебания, каквито нямаме и ние. Колегата Танчев не е изразявал до този момент никакви различни мнения или съмнения, за това че неправилно действа нашата група и не мога да ви какви са били неговите мотиви", допълни той.

Димитър Главчев обяви още, че вчера и днес е имало събиране на парламентарната група на ГЕРБ, но не отговори дали отцепникът Танчев е присъствал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
следващия който има някакво достойнство,че се отрече от мутрите на тиквата,това само може да означава,че хората който считът,че ще работят за българия следва да напуснат партията на мутрата.
16
14
 
18
 
! Отговори
Хо преди 10 години
Истината е, че от морална гледна точка такива "отцепници" деПУТати трябва незабавно да напуснат парламента! Това е предателство най-вече към избирателите, които са им гласували доверие.
15
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Групата ни е стабилна, отсече депутатът Димитър Главчев"Той и Цецо така казваше след като Марков напусна, а седмица след изказването му напусна и Танчев, който пък подсказа, че предстоят още напускания.
14
5
 
18
 
! Отговори
Хайлендър преди 10 години
Накрая ще остане само един!Но преди това ще трябва да резне главата на предпоследния...Чудно, кои ли ще бъдат последните двама... ББ и ЦвЪЦвъ?
13
3
 
14
 
! Отговори
пенсия преди 10 години
ГЕРБ: Напускащите да напуснат и парламента! След тях и всички мекерета в този парламент. Това са хора с болни мозъци , все хора ЧЛЕНОВЕ на БКП. Те и за това навремето членуваха там за собствена облага. Сега всички изпълзяли от БКП са чиста проба изедници , чорбаджи, блюдолизци и мекерета.БСП, ГЕРБ ,СДС,ОДС и още много други *** на прехода.
12
7
 
31
 
! Отговори
цирк Буда ! преди 10 години
Оня *** Борисов и *** Цвъчко съвсем закъсаха без тефтерчето ! Май никой не иска да стои под управлението самовлюбения *** Буда !!!
11
27
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ууууу, виещите на умряло червени *** тук долу. С ГЕРБ било свършено, Костов беше лош, има ли човек достоен някъде, който да се е противопоставил на червената мафия? Достойните са оказаха Пеевски с неговите вестници, Алексей Петров с неговите вестници, Р. Овч. с неговите милиони от енергетиката, прекрасно. Да върнем член 1 от конституцията на НРБ, защото никой друг освен червените не е достоен да управлява, те не се отлюспват, те не крадат, те не лъжат. Да живее БКП!
10
6
 
49
 
! Отговори
Демократ преди 10 години
А когато дон Тиквун корумпира и открадна 10 депутати от Атака, 5 от РЗС и 1 от Синята коалиция друга песен пееше!Сега нека мутрогерберите вият като освирепели вълци. Техният вой само може да гали нашите уши!
9
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо да се напуска парламента. То по тая логика дай да има само по 1 представител на партия в НС със съответната процентна тежест от гласовете. Затова комунистите НЕ сменят изборния закон, щото да вкарват само своите си ***, коит да огласуват като 1.За какво ни е такова безмозъчно народно събрание питам аз!!!!
8
1
 
57
 
! Отговори
Валери преди 10 години
Тези сега реват а миналият парламент използваха такива предатели за се закрепят на власт. Аз също смятам, че такива трябва да напускат парламента. ГЕРБ имаха възможност да приемат закон който да спре търговията с депутати но не пожелаха, сега колкото и да реват се получава смешен плач.
7
4
 
22
 
! Отговори
маилс преди 10 години
ГЕРБ - bg.wikipedia.org/wiki/Гастроезофагеална_рефлуксна_болест
6
2
 
49
 
! Отговори
Аритметика преди 10 години
БСП + ДПС + 2 независими = 122 депутатиЛошо, Борисов, много лошо!
5
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"ГЕРБ настоява напускащите парламентарната им група да напускат и парламента."Хехехе ... по-скоро на молба и търговийка го ударете. Щом е бил гербер, сърцето му ще омекне като види достатъчно на брой банкноти.
4
12
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ се свърши! Край!
3
7
 
39
 
! Отговори
герп преди 10 години
Хаха, иска им се на заспалите гербери, отцепниците да напуснат парламента. ЯЛов е ***!!!
2
13
 
56
 
! Отговори
GERB OVER преди 10 години
Това е началото на тоталния крах на Бойко Борисов и Цветан Цветанов!Сега вече съм 100% ЗА предсрочни избори след 2-3 месеца - до тогава ББ и ЦвъЦвъ ще са останали с 10-ина депутати и ще вземат 2,3% гласоподаватели!
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"група и не мога да ви какви са били неговите мотиви" Алоо, драскача написал статията... Я си открий грешката. Може ли да сте толкова неграмотни?!