ГЕРБ: Напускащите да напуснат и парламента!

Групата ни е стабилна, отсече депутатът Димитър Главчев
Обновена: 10 дек 2013 17:18 | 10 дек 2013 10:45,
109
ГЕРБ: Напускащите да напуснат и парламента!
Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ настоява напускащите парламентарната им група да напускат и парламента. Това стана ясно от думите на депутата Димитър Главчев, след като по-рано днес Светлин Танчев се отцепи от най-голямата ПГ и става независим.

Главчев беше доста лаконичен и отказа да отговаря на журналистически въпроси, като се задоволи само с много кратко изявление пред медиите.

Още по темата
"Мисля, че е крайно време ние да започнем да задаваме въпроси. Дали не е нормално, когато някой реши, че не е съгласен с нещо, първо да го заявява на глас и второ, след като не е съгласен, да напуска и парламента", предложи той.

По думите му Светлин Танчев не е изразявал досега никакви притеснения пред колегите си.

Главчев беше категоричен, че парламентарната група на ГЕРБ е стабилна.

"Групата на ГЕРБ е стабилна. В това отношение не трябва да имате някакви колебания, каквито нямаме и ние. Колегата Танчев не е изразявал до този момент никакви различни мнения или съмнения, за това че неправилно действа нашата група и не мога да ви какви са били неговите мотиви", допълни той.

Димитър Главчев обяви още, че вчера и днес е имало събиране на парламентарната група на ГЕРБ, но не отговори дали отцепникът Танчев е присъствал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
8
 
29
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
АХАХАХАХАХА ЗАКРИВАЙ МУТРЕНСКАТА ПАРТИЙКА АААА ХАХАХАХАХАХА
36
7
 
35
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
А *** от ГРОБ като искат отцепниците да напуснат парламента дали си спомнят, как в предишния парламент ползвайки отцепници от другите парламентарни групи бяха твърдо против същото това, което искат сега?
35
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Имаше един седесар Лъчо Мозъка, който напусна парламентарната група на СДС и гробаджиите го обявиха едва ли не за национален герой!
34
5
 
27
 
! Отговори
Дела и документи преди 10 години
Както мъдро е казал народът - "С твоите камъни по твоята глава." Цецо, Цецка, Искра, Бойко ... разказаха играта по същият сценарий на РЗС и Атака, сега нещо свят им се вие, но ... селави... и преди и сега ? 20 000 са си доста пари.
33
9
 
8
 
! Отговори
Darwin преди 10 години
Абе тея платени мишки нямат ли обедна почивка...
32
7
 
26
 
! Отговори
Гербери преди 10 години
Хайде ГЕРБЕРИИИ ДОООВИЖДАНЕЕЕ... казах ви,че паднете ли от власт сте на полутическото бунище в историята.. Всички вие дето подкрепяте мутренското разграбване на България, ще ви видя за кой ще гласувате като изчезне вожда.. може би Бареков е следващия ви избраник и премиер.. да пази Господ
31
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Такива наглеци да напуснат и парламена а те търсят нови аванти. До кога ???????
30
6
 
28
 
! Отговори
www преди 10 години
Га вие крадяхте/купувахте депутатите, пардон кйофтаците, от атака и РЗС в миналия парламент бяхте много доволни от тази практика... СЕГА ДА НАПУСКАЛИ ПАРЛАМЕНТА, че следващия да влезе.АЙДЕ ВАЩА>...
29
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров молеше герберите да се премахне това преминаване от групи към независими. Те му се хилеха в лицето, обаче сега палачинката се обърна. Сидеров си намери верни кучета а герберите като надушиха вода в трюма на кораба и взеха да скачат.
28
8
 
32
 
! Отговори
EDIN преди 10 години
Преди 3 години защо не го казаха това ?ГЕРБ са безпринципни хора !
27
17
 
11
 
! Отговори
акуд преди 10 години
дпс купуват предатели с пари който после ще си възстановят от данъците на малките българчета с робски душички. имали някой които смята, че този левент е напуснал партия по съвест а не за няколко стотин дребни жълтизи
26
8
 
25
 
! Отговори
антиГЕРБЕР преди 10 години
Най-обичам такива дни като днешния, няма нужда да тропам ГЕРБ, просто се отпускам и наблюдавам как тиквените привъженици сами казват истината за ГЕРБ- този е предател, онзи е *** и продажник, другия е купен... :)
25
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сетила се Мара /ГЕРБ -Боко и Цоко/ отдолу да се побара! Сега рИват,че депутатите напускат Проститутската Партия ГРОБ!
24
9
 
24
 
! Отговори
Go преди 10 години
Чшшшшшшшш, другарю Борисов, вие колко депутата откраднахте най-нагло и безцеремонно миналия парламент? Нещо покрай физическите ви проблеми да не сте получил амнезия?
23
5
 
16
 
! Отговори
до 17 преди 10 години
Напълно съм съгласен, това са негдници и ***. На Х.бисеров трябва паметник да се издигне - човеко показа невиждано по наште земи достойнство
22
6
 
25
 
! Отговори
Подрисов преди 10 години
Причината за напускането на членове е в липсата на всеобщото гравитационно привличане, което Фидосова ни осигуряваше в 41-то НС!!!
21
5
 
15
 
! Отговори
мак преди 10 години
Правилно е да напуснат парламента, щом вече не представляват партия, която ги вкара там. Но за това се искат промени в закона. Морал също трябва да имат, а не да стоят в парламента на всяка цена заради заплати за нищонеправене и отсъствия, привилегии, коли, бонуси.
20
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
E ако бяха поискали това в миналото народно събрание бих ги нарекъл принципни, но те са си безпринципна неграмотна ***. Тогав им беше удобно, а сега не им изнася и ревът като вдовица за к......хахахахахахаха
19
5
 
52
 
! Отговори
Гражданин преди 10 години
Герберите са изключително нагла порода български национални предатели! Когато откраднаха без да им мигне окото половината депутати на АТАКА,като по този начин се опитаха да разбият парламентарната им група,тогава Волен Сидеров пръв негодуваше срещу оставането на т.нар независими депутати,още повече,че те дори преминаха към ГЕРБ с разрешението на еврейския гъзолизец Цветанов! Тогава онези *** се смееха на Волен,а сега търсят правата си! ГЕРБ са ***,които трябва да бъдат изметени от НС!
18
5
 
41
 
! Отговори
герботъпкател преди 10 години
"Групата ни е стабилна, отсече депутатът Димитър Главчев" Да. То се вижда.