За кубинския плаж на Сидеров и за "тюлените" Борисов и Фидосова

Националисти: Не бяхме на почивка, изследвахме колониализма!
Обновена: 11 дек 2013 14:11 | 11 дек 2013 10:07,
253
За кубинския плаж на Сидеров и за "тюлените" Борисов и Фидосова
Сидеров и Гаджева. Снимка: Impact Press Group

Депутатът от "Атака" Деница Гаджева категорично отхвърли твърденията, че Волен Сидеров е бил на почивка в Куба по време на гласуването на Бюджет 2014.

"Волен Сидеров беше с мен в Куба на официално посещение", отсече тя пред Нова телевизия, на фона на кадрите, заснети на плажа Варадеро, от които е видно как националистът разпуска в компанията на млади съпартийки.

"Мога да ви дам снимки как Волен Сидеров е на плажа в България цяло лято. Направени са и 2-3 филма по този въпрос", заяде се депутатката и се разгневи на въпросите защо депутати от "Атака" са били на плаж в Куба, докато в България се разглежда бюджетът за следващата година.

"Бяхме на официално посещение. Там се срещнахме с г-жа Йоланда Ферер, която е част от управлението на Куба", заяви Гаджева и се похвали, че е родена в Хавана.

Попитана дали Йоланда Ферер също е била на плажа, Гаджева заяви: "Волен Сидеров е на плаж. Това е прекрасно. Волен Сидеров може да си позволи да ходи на плаж за разлика от тюлена Борисов, който не може да си го позволи, или от Искра Фидосова, която също не може да си го позволи".

"Много хора го харесват и ще продължават да го харесват", заключи Гаджева.

Пред bTV депутатът от "Атака" Илиян Тодоров, който също е бил на посещението в Куба, направи опит да си спомни кои градове са били посетени, да изясни целта на посещението и колко време са били там.

По думите му "изследване на корените на колониализма" е бил поводът за националистическата визита на Острова на свободата, докато в същото време парламентът гласуваше парите на държавата за догодина.

Инициативата пък била осъществена със съдействието на посланика на Куба у нас Тересита Капоти. Продължителността на "проучвателната мисия" на партията пък била "няколко дни", считано до вчера.

Финансирането на екскурзията до тази екзотична дестинация е станало с лични средства. Илиян Тодоров пресметна, че неговият престой бил 2500 лева, собствени пари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
1
 
2
 
! Отговори
usa преди 10 години
Polojenieto v Bg politikata e da hvanesh edinia i da udarish drugia,osven da kradat za drugo ne stavat.
207
3
 
4
 
! Отговори
Иван-Драган преди 10 години
Ако Бойко дойде пак на власт българските земи ще се продадат на безценица на евреи и ние ще станем като чужденци в собствената си страна. Моля ви хора мислете с главите си и не се поддавайте на ционистката пропаганда, вижте какво става в цяла европа - настава времето на НАЦИОНАЛИЗМА. Партиите които продаваха народа си на глобалистките/ционистки интереси отслабват и отмират.
206
3
 
5
 
! Отговори
Иван-Драган преди 10 години
Интересното което купените медии не обсъждат е какво прави Бойко в Изрел? А какво говори с американския посланик седмица по рано? Предава националните интереси в замяна на връщането му на власт - ционистите ще впрегнат всички свои средства включително купените български медии за да го представят в най-добра светлина докато очернят останалите и най-вече Атака - единствената партия с която не могат да се разберат и която НЕ ПРЕДАВА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ.
205
4
 
5
 
! Отговори
Иван-Драган преди 10 години
Хора мислете с главите си и не се подвеждайте от ционистката пропаганда срещу Атака провеждана от купени, предателски медии. Сидеров е в Куба и други СУВЕРЕННИ СТРАНИ за да вземе пример за това как нашата страна може да се освободи от източване от западни фирми и ционистко влияние което ни погубва като народ карайки ни да приемаме за нормално всякакви извращения - ***, феминистки, лесбийки, травестити. Само преди няколко дни ЕС реши да се *** цяла Европа иначе санкции.
204
4
 
8
 
! Отговори
-Avitohol- преди 10 години
Какво работи този човек Волен Сидеров, че може да си позволи почивка в Куба, от там да иде в Китай, а после и в Русия??? Да не би БСП и ДПС да са му дали малко джобни да се разкара ?
203
3
 
12
 
! Отговори
мая преди 10 години
"Мога да ви дам снимки как Волен Сидеров е на плажа в България цяло лято"-не би ли трябвало да сте в парламента?И докога ще ви хрантутим?
202
4
 
12
 
! Отговори
мая преди 10 години
2500 лв лични средства-то само билета до там е сигурно толкова!Или са спали на плажа и яли водорасли!Управия няма,хора,всички са нагли и крадливи!А държавата,ако изобщо я има,защото аз се съмнявам много в това,никога нищо не направи,та целия този 24 годишен фарс да приключи завинаги!
201
7
 
8
 
! Отговори
Oпа преди 10 години
От всичките коментирали дотук,със здрав разум са около 20-ина...Всички други,натъжени,че неса във властта и тъгуващи за Австрия,Холандия и т.н.просто да скочат до терминала и...са вРая!Е там няма да имат тази сладка службица-пускане на партийни флашки с *** коментарии,заоще по-тривиални събития,но-подобаващо заплатени!.Така че-изборът е ваш,анадъмо?Само дано по-бързо очистите страната от жалкото си присъствие!
200
4
 
8
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Дърт козел млада върба лющеше!Със рогата здраво, здраво люшкаше!Над мен спускай клонитедо кога ще се гониме?Дърт козел май за теб съм азти си плачеща върба.Жена недолюбенасъдба незаслужена.стар съм бил, ала стар орачмного по-добре оре!
199
1
 
2
 
! Отговори
ali преди 10 години
:)))
198
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ахахахахаха хахаха тея от атака пак блеснаха с интелект... Как може толкова плитки хора да стават политици??? Не ми го побира мозъка! Тея по - прозрачни и от Станишев бе!
197
5
 
15
 
! Отговори
Аха преди 10 години
След следващите избори ще имате мнооого време да изследвате колониализма! След всичките ви изпълнения едва ли са останали много ***, дето да не са се усетили що за "националисти" сте! Той народа може и да не ви изтрае до следващите избори, ако продължавате да ни пилеете парите за екскурзии! Че после и се нервите даже че ви разпитват!? НЕЩАСТНИЦИ! НАГЛЕЦИ! КАТО ЦЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ В МОМЕНТА! ОСТАВКА!!!
196
3
 
11
 
! Отговори
гяволък преди 10 години
Волен Сидеров ходи в Куба, а Бойко Борисов в Израел. В Израел също има хубави плажове, има и състоятелни господа, които чакат да "инвестират" в българка земя през 2014.А кубинците к'во само ще ни отварят на гяволък.
195
6
 
14
 
! Отговори
maora преди 10 години
Denica e super pichka. Vijdal sum ya na jivo......Volen go razbiram. Edin jivot se jivee....parlament,narodna para i Denica pod ruka. Kef......nie sme balamite ne toi. Da mu e jiv i zdrav.....da ya onojda Denica vseki den. A nie she piem po edna studena Kamchiiska che ne se svetnahme po rano da stanem politici.
194
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аха, сетих се. Предполагам, че тя е мъжът, защото клиторът и със сигурност е по-дълъг от нещенцето на Боленчо.
193
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мдааа. Сви*каджийка. Само се чудя как точно го прави с Болен, че то неговото чучурченце, известно от снимките му от ранната демокрация, никак не е подходящо за каквато и да е сексуална дейност.
192
2
 
31
 
! Отговори
legion d'etrang преди 10 години
що за конски *** дрънкате всички дето живеете в парламента.....*** скапани
191
2
 
10
 
! Отговори
ss преди 10 години
Mnogo sex!!!
190
5
 
40
 
! Отговори
bo преди 10 години
Сперете им парите на тези партий беее! Какъв келепир за БГ от това изследване на братския кубинки опит. Те затова са на купонна система от 50 години. Волен и наз ли иска пак така да направи. Ние помним Лукановата зима, бе Воленчо, няма нужда от повече. А тия наглетци от Атака ми се струва че ги гледаме за последно, че втори шанс няма да имат милите....
189
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХОРА,НАИСТИНА ЛИ НЕ РАЗБИРАТЕ,ЧЕ ТЕЗИ СЕ БАЗИКАТ С НАС ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! / става въпрос за хората от снимката ! /