"Бандитска банда" организирала скандала "Сидеров"

Лидерът на "Атака" призова Цацаров да лови престъпници, а не да се занимава с него
Обновена: 7 яну 2014 15:39 | 7 яну 2014 13:48,
224

Снимка: Булфото

Измислен – така лидерът на "Атака" нарече снощния скандал на Летище "Варна".

"Вчера във Варна ни посрещна една бандитстка банда", каза той и настоя, че "областният управител Иван Великов, който е бивш прокурор, е организирал тези събития".

Сидеров подчерта, че за отрицателно време прокуратурата и полицията са направили този скандал, който бил напълно измислен.

Още по темата
Той призова главният прокурор Сотир Цацаров да залавя престъпници, а не да се занимава с измислени скандали, затвърди за трети път той позицията си.

"Ние ще отговаряме на всички обиди вече както подобава, каквото ще да става, хайде да дойде да ме арестува Цацаров, ако толкова му стиска. Цацаров да не се занимава с мен, защото ще дойде Видовден", каза той.

Волен Сидеров обвини и медиите в некоректно отразяване на събитията, като ги нарече "хищници", "лешояди", "продажни и долни българофоби". По думите му "Господ ще ги накаже за некоректното отразяване".

"Проклинам Ви! Проклинам Ви! Проклинам Ви! Вие не сте български медии, вие сте продажници, хиени, лешояди. Вие служите на злите сили и това ще Ви се върне! Проклинам Ви!", продължи той, цитиран от Информационна агенция "Черно море".

Лидерът на "Атака" не пожела да коментира повече темата, подхваната вече от прокуратурата, но заяви, че на 10 януари партията му организира протест пред Американското посолство в София и призова прокуратурата да присъства, защото "явно се занимава с такива неща".

Сидеров смята, че предстоят тежки месеци на избори, в които БСП, ДПС, ГЕРБ и други партии ще се обединят, за да разрушат неразрушимото - "Атака". Той отново се обърна към медиите с обидни фрази за това, че не го отразяват, както трябва, а и че манипулират информацията, излизаща от партията му.

След тези си думи той поведе протестно шествие из улиците на морската ни столица с искане за оставката на областния управител Иван Великов и неговия заместник Мерткан Ибрямов. Причината: отмяната на едно от решенията на Общинския съвет за преименуване на 250 варненски местности с турски имена.

Без установен маршрут около 200 националисти и симпатизанти кръстосват Варна, като бият тъпани и развяват знамена. За кратко бе блокирано едното платно на бул. "Владислав Варненчик", в района на катедралния храм "Успение Богородично". 

Шествието протича при изключително засилено полицейско присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
6
 
38
 
! Отговори
не мога да повярвам! преди 10 години
Егати ненормалника!!!Крайно време е да му сложат усмирителна риза. Предателят на българите - допусна турците ( или по-точно терористичната партия ДПС) да ни управлява. *** в най-лошата интерпретация за която си помислите.Вън!!! И в лудницата до края на жалкия му живот!
140
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Герб били мутри а тези какви са терористи вън България продажна ***
139
2
 
37
 
! Отговори
stef4i преди 10 години
ВОЛЕН ПАК СИ МИСЛИ ,ЧЕ НЯКОЙ ДРУГ МУ Е С..Л В ГАЩИТЕ....
138
2
 
39
 
! Отговори
ебисидеров преди 10 години
Бандитски банди ? Има но......откачени откачалници, изкрейзили крейзъри, новообрязани ***/комунисти/ !
137
22
 
10
 
! Отговори
иванов преди 10 години
Кирев, ликвидираш го и после кво ??!! Ще заживеем като в Швейцария ли? Не мога да разбера защо толкова много го мразите тоя човечец, та той ли разпродаде родината на безценица? От другаде почни да ликвидираш! Я , най добре от днешния именник !!
136
0
 
13
 
! Отговори
ставри преди 10 години
А той не е български политик.
135
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волене за не носене на турски фес на обществени прояви ще ти бъдат спрени анадолските субсидии:)
134
6
 
40
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Всички, които имат акъл малко над средно ниво много добре знаят че Болен е един невероятен ***, който за нищо не става, а ако е сам и циганчетата ще го шамарят. Той ще си получи заслуженото рано или късно, а в следващия парламент няма да го има въобще...дано му вземат имунитета на тоя ***. Той за пари се снимаше гол, сега смиче народа пак за пари уж грижейки се за него...
133
6
 
18
 
! Отговори
st преди 10 години
Този всеки ден печели доста парички, а вие колко изкарвате дневно.
132
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
izvini se na bulgarite belokos prodajnik auchen
131
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чуколов е грозен монголоид, некъде се бъзикaхa, че с него Aхтaкa допринaся зa рaсовото многообрaзие нa нaциятa ни! Другия пък, дето се мъкнеше с блондинкaтa " нaционaлисткa" из телевизиите си е чист рaсов екземпляр от брaтчедите с лилaвите венци))) aбе мъкa, мъкa пусти пaри ненaядохa се и мошеници!
130
7
 
31
 
! Отговори
до Комунис преди 10 години
Статията е за подлеца и предател Сидеров ...Къде се отнесе и почна да бълнуваш за ГЕРБ ? Коментирай *** джудже-твоя кумир !
129
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прав е! Бандитската бадна се казва "АТАКА"!
128
8
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Е как пък само тоя турчин в центъра на скандала и тоя ****ал никога не е виновен.
127
1
 
14
 
! Отговори
!!! преди 10 години
Кошмарни политици във всички партиии.
126
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
само жена може така да кълне
125
5
 
15
 
! Отговори
стaрец преди 10 години
до136Не пиши глупости, в Бг. не е имaло нaционaлисти от 9.9.44 г.тогaвa твоите пaртизaни ги избихa, кaто монaрхо- фaшисти! Тия *** сегa сa Путинисти, Кaстровисти, Aсaдисти и т.н.комунистически изчaдия, НО НЕ НAЦИОНAЛИСТИ! Фaкт е, че нито aвстрийските, нито, които и дa било нaционaлни сили в Европa не искaт дa имaт нищо общо с мекеретaтa от Aтaкa! Тъй, че не срaвнявaй несрaвнимото!
124
5
 
26
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 10 години
Сидер Ага има типично поведение на уличница с хормонален дисбаланс... истеричен е и прави публични скандали, което си е опит за привличане на внимание и подсъзнателен зов за това да му бъде приложена професионална психиатрична помощ и лечение с ток !
123
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
бая го наболява главата Болен...кога ли ше му я пукне некое паве....заедно с другите болни кратуни
122
4
 
25
 
! Отговори
психо преди 10 години
Тоя лудия съвсем се е сдухал...................Млъквам,че ще вземе да ме прокълне.......Едно време Мъжете само псуваха...сега кълнат ....