"Бандитска банда" организирала скандала "Сидеров"

Лидерът на "Атака" призова Цацаров да лови престъпници, а не да се занимава с него
Обновена: 7 яну 2014 15:39 | 7 яну 2014 13:48,
224

Снимка: Булфото

Измислен – така лидерът на "Атака" нарече снощния скандал на Летище "Варна".

"Вчера във Варна ни посрещна една бандитстка банда", каза той и настоя, че "областният управител Иван Великов, който е бивш прокурор, е организирал тези събития".

Сидеров подчерта, че за отрицателно време прокуратурата и полицията са направили този скандал, който бил напълно измислен.

Още по темата
Той призова главният прокурор Сотир Цацаров да залавя престъпници, а не да се занимава с измислени скандали, затвърди за трети път той позицията си.

"Ние ще отговаряме на всички обиди вече както подобава, каквото ще да става, хайде да дойде да ме арестува Цацаров, ако толкова му стиска. Цацаров да не се занимава с мен, защото ще дойде Видовден", каза той.

Волен Сидеров обвини и медиите в некоректно отразяване на събитията, като ги нарече "хищници", "лешояди", "продажни и долни българофоби". По думите му "Господ ще ги накаже за некоректното отразяване".

"Проклинам Ви! Проклинам Ви! Проклинам Ви! Вие не сте български медии, вие сте продажници, хиени, лешояди. Вие служите на злите сили и това ще Ви се върне! Проклинам Ви!", продължи той, цитиран от Информационна агенция "Черно море".

Лидерът на "Атака" не пожела да коментира повече темата, подхваната вече от прокуратурата, но заяви, че на 10 януари партията му организира протест пред Американското посолство в София и призова прокуратурата да присъства, защото "явно се занимава с такива неща".

Сидеров смята, че предстоят тежки месеци на избори, в които БСП, ДПС, ГЕРБ и други партии ще се обединят, за да разрушат неразрушимото - "Атака". Той отново се обърна към медиите с обидни фрази за това, че не го отразяват, както трябва, а и че манипулират информацията, излизаща от партията му.

След тези си думи той поведе протестно шествие из улиците на морската ни столица с искане за оставката на областния управител Иван Великов и неговия заместник Мерткан Ибрямов. Причината: отмяната на едно от решенията на Общинския съвет за преименуване на 250 варненски местности с турски имена.

Без установен маршрут около 200 националисти и симпатизанти кръстосват Варна, като бият тъпани и развяват знамена. За кратко бе блокирано едното платно на бул. "Владислав Варненчик", в района на катедралния храм "Успение Богородично". 

Шествието протича при изключително засилено полицейско присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Първо - то е ясно, че това са смешни рекламни трикове на западналия Болен, но второ - колко болен трябва да си, че да правиш подобни мизерии. Сидероглу е едни пълен ***, завалия на едни бъдещи избори, да се радва още малко, че лично бих му изкопал гроб! Пълен ***...
120
3
 
9
 
! Отговори
Няма Култура преди 10 години
Всеки народ си заслужава управниците !!!!! Като няма култура , няма възпитание , когато хората не са възпитани да имат съвест така ще е до края на света !!!
119
6
 
22
 
! Отговори
оптимист преди 10 години
Да се отмени депутатският имунитет на Сидеров и на съд....Стига с този ГЕРБ....гладайте накъде отива държавата...
118
3
 
16
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
Сидерооглу ефенди, ти си за психиатрията! Къде си тръгнал, пита народът, но и ти не знаеш.
117
3
 
16
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Бандитската банда на Сидеров в рунд срещу културното аташе на Франция, а по-късно, вече кацнали, участваха в спречкване с пътници на летището и полицаят от "Гранична полиция" Костадин Колев.След словесна битка и "културни" думи към френското аташе - следват юмруци.Това, да летиш в самолет с някой Болен е много рисково. Или да си в ресторант с него и компания. Някоя хвърлена капачка по келнера може да ти извади окото.
116
4
 
4
 
! Отговори
Вaрнa преди 10 години
Дa във всякa пaртия имa бивши комунисти, товa е и тъмното в т.нaр. " бългaрски преход". Простaшкото, обaче е когaто милиционерче от Врaцa го отричa, кaто ощипaнa нa интимно местенце момa. A сaйдерa е бил тaм портретчия, зaщото не е ходил в кaзaрмaтa, товa вече цялa Бългaрия го знaе!
115
3
 
17
 
! Отговори
Iwan преди 10 години
***.
114
23
 
11
 
! Отговори
Шумен преди 10 години
Aз и цялото ми семейство винаги гласуваме за Волен и пак ще го направим.Сина стоя 4 часа на опашка в Мюнхен да чака да гласува за Атака.Трябва да има кой да им разваля мафиотското статуково
113
8
 
32
 
! Отговори
ОСТАВКА-психоооо преди 10 години
алооооо цацаровица докога ще ви търпим ей,докога тоя луд фикус ще се гаври с цяла българия бе ***,имаме ли прокуратура или нямаме да излизаме и да свалим тая прогнила власт писна ни от вашето беззаконие ***...
112
7
 
27
 
! Отговори
Пурко преди 10 години
Какъв слабоумник трябва да си за да възхваляваш Атака? Това са зган от прости хора ръководени от парични облаги и *** идей. Погледнете около болния тартор какви психични елементи се въртят който освен да гледат *** не могат да изразът една права реч а се наричат депутати, пази боже слепо да прогледне...
111
8
 
24
 
! Отговори
Kiro nikolov преди 10 години
То АТАКА вече не е партия, превърнала се е в секта, иначе не виждам кой нормален може да ги подкрепя, само промити мозъци.
110
6
 
23
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 10 години
Сидер Ага пак се н*ака....
109
5
 
18
 
! Отговори
Вaрнa преди 10 години
Кaзвaм истинaтa зa " протестa" ви, бяхте 50- тинa озверели и ...пияни, во глaве с вождa! Пък вие си смятaйте 50, зa 500 000, или 5 милионa с болните си мозъци! Вaш проблем!
108
4
 
26
 
! Отговори
2332 преди 10 години
Да видим сега, дали Цацаров, ще направи каквото повелява закона. Снемане на имунитета, и прокуратурата най-после да се заеме с този клоун. Да видим, дали другарите ще жертват Сидеров, и ще дадат съответните къси команди към Цацаров. Така, както направиха с бюлетините. Хайде Цацаров, скачай, скачай, дръж, доооброо куче, добро куче. Според мен другарите готвят рокада - махат патерицата Сидеров и на негово място идва Бaреков. Той поне е предвидим - подхвърляш му парички, и той върти доволно опашка.
107
3
 
9
 
! Отговори
mutkurov преди 10 години
До are_kulata до шушумигите "атака" ще пушите май чибука на ББ.....ще ви язди яко....
106
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този изверг на практика се опитва и поне в някаква степен му се удава(!?), да е*e цялата държава и целия народ!... Няма ли спиране за този гнусник!??... Вече продължава толкова години това издевателство над обществото!... Само като му видя мутрата и като му чуя гласа.... :(
105
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
A тaкaaa бе " aре кулaтa" кaжете си болкaтa бе рублaджии aтaкaджийски, кaжете си че болкaтa ви е русия и путин дето ви нaвивa пружинките! A после нaродa ви бил крив, че не може дa ви трaе! Еми утaйкa сте, ще го осъзнaете нa изборите нaпролет!
104
14
 
4
 
! Отговори
националист преди 10 години
защо ДПС е в парламента на Република България? НЕ защото го избра Волен а го избра народа!!!И години наред го търпи и нищо не прави,просто гледа поръчковите телевизии.Не сме народ
103
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 111 АнонименСъщият коментар се отнася и за другите ГЛАСУВАЛИ,натресли ни през последните 24 години правителства кое от кое по-крадливо,некадърно,продажно и калпаво!!!За тях какъв коментар ще напишеш,А????
102
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** махаи се никой здравомислещ не те иска във варна!