"Бандитска банда" организирала скандала "Сидеров"

Лидерът на "Атака" призова Цацаров да лови престъпници, а не да се занимава с него
Обновена: 7 яну 2014 15:39 | 7 яну 2014 13:48, Златко Желев
224

Снимка: Булфото

Измислен – така лидерът на "Атака" нарече снощния скандал на Летище "Варна".

"Вчера във Варна ни посрещна една бандитстка банда", каза той и настоя, че "областният управител Иван Великов, който е бивш прокурор, е организирал тези събития".

Сидеров подчерта, че за отрицателно време прокуратурата и полицията са направили този скандал, който бил напълно измислен.

Още по темата
Той призова главният прокурор Сотир Цацаров да залавя престъпници, а не да се занимава с измислени скандали, затвърди за трети път той позицията си.

"Ние ще отговаряме на всички обиди вече както подобава, каквото ще да става, хайде да дойде да ме арестува Цацаров, ако толкова му стиска. Цацаров да не се занимава с мен, защото ще дойде Видовден", каза той.

Волен Сидеров обвини и медиите в некоректно отразяване на събитията, като ги нарече "хищници", "лешояди", "продажни и долни българофоби". По думите му "Господ ще ги накаже за некоректното отразяване".

"Проклинам Ви! Проклинам Ви! Проклинам Ви! Вие не сте български медии, вие сте продажници, хиени, лешояди. Вие служите на злите сили и това ще Ви се върне! Проклинам Ви!", продължи той, цитиран от Информационна агенция "Черно море".

Лидерът на "Атака" не пожела да коментира повече темата, подхваната вече от прокуратурата, но заяви, че на 10 януари партията му организира протест пред Американското посолство в София и призова прокуратурата да присъства, защото "явно се занимава с такива неща".

Сидеров смята, че предстоят тежки месеци на избори, в които БСП, ДПС, ГЕРБ и други партии ще се обединят, за да разрушат неразрушимото - "Атака". Той отново се обърна към медиите с обидни фрази за това, че не го отразяват, както трябва, а и че манипулират информацията, излизаща от партията му.

След тези си думи той поведе протестно шествие из улиците на морската ни столица с искане за оставката на областния управител Иван Великов и неговия заместник Мерткан Ибрямов. Причината: отмяната на едно от решенията на Общинския съвет за преименуване на 250 варненски местности с турски имена.

Без установен маршрут около 200 националисти и симпатизанти кръстосват Варна, като бият тъпани и развяват знамена. За кратко бе блокирано едното платно на бул. "Владислав Варненчик", в района на катедралния храм "Успение Богородично". 

Шествието протича при изключително засилено полицейско присъствие.


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
16
 
70
 
! Отговори
4321 преди 7 години
Мутро-комунистическото правителство се крепи на златното пръстче на Сидеров. Затова досега нито той, нито гаджетата му Чуколов и Гаджева са разпитвани. Масови протести и погроми срещу Атака! Това заслужават! Със *** и тъпани няма да стане, искам централата им изравнена със земята!