"Бандитска банда" организирала скандала "Сидеров"

Лидерът на "Атака" призова Цацаров да лови престъпници, а не да се занимава с него
Обновена: 7 яну 2014 15:39 | 7 яну 2014 13:48,
224

Снимка: Булфото

Измислен – така лидерът на "Атака" нарече снощния скандал на Летище "Варна".

"Вчера във Варна ни посрещна една бандитстка банда", каза той и настоя, че "областният управител Иван Великов, който е бивш прокурор, е организирал тези събития".

Сидеров подчерта, че за отрицателно време прокуратурата и полицията са направили този скандал, който бил напълно измислен.

Още по темата
Той призова главният прокурор Сотир Цацаров да залавя престъпници, а не да се занимава с измислени скандали, затвърди за трети път той позицията си.

"Ние ще отговаряме на всички обиди вече както подобава, каквото ще да става, хайде да дойде да ме арестува Цацаров, ако толкова му стиска. Цацаров да не се занимава с мен, защото ще дойде Видовден", каза той.

Волен Сидеров обвини и медиите в некоректно отразяване на събитията, като ги нарече "хищници", "лешояди", "продажни и долни българофоби". По думите му "Господ ще ги накаже за некоректното отразяване".

"Проклинам Ви! Проклинам Ви! Проклинам Ви! Вие не сте български медии, вие сте продажници, хиени, лешояди. Вие служите на злите сили и това ще Ви се върне! Проклинам Ви!", продължи той, цитиран от Информационна агенция "Черно море".

Лидерът на "Атака" не пожела да коментира повече темата, подхваната вече от прокуратурата, но заяви, че на 10 януари партията му организира протест пред Американското посолство в София и призова прокуратурата да присъства, защото "явно се занимава с такива неща".

Сидеров смята, че предстоят тежки месеци на избори, в които БСП, ДПС, ГЕРБ и други партии ще се обединят, за да разрушат неразрушимото - "Атака". Той отново се обърна към медиите с обидни фрази за това, че не го отразяват, както трябва, а и че манипулират информацията, излизаща от партията му.

След тези си думи той поведе протестно шествие из улиците на морската ни столица с искане за оставката на областния управител Иван Великов и неговия заместник Мерткан Ибрямов. Причината: отмяната на едно от решенията на Общинския съвет за преименуване на 250 варненски местности с турски имена.

Без установен маршрут около 200 националисти и симпатизанти кръстосват Варна, като бият тъпани и развяват знамена. За кратко бе блокирано едното платно на бул. "Владислав Варненчик", в района на катедралния храм "Успение Богородично". 

Шествието протича при изключително засилено полицейско присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
3
 
18
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
До are_kulataМного си ***. Ама чак толкова си ***, че се чудя как си се научил да пишеш. Предполагам знаеш, че твоята гейска партия Атака е в коалиция с БСП и ДПС. Чак имаш наглостта да цитираш и Ботев. Той Ботев ще е много горд като разбере, че "националисти" са в коалиция с турци. Човекът е умрял за България, а гейчета като теб я продават на поробителите, пък и накрая цитираш Ботев.Цитирай някой султан следващия път и пиши по турските форуми, тука е за българи.
100
10
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
za razlika ot GERB i BSP ATAKA ne sa bili na4elo na vlasta vsi4ki se straxuvat ot tqx za6toto nqma druga alternativa za v momenta,straxuvat se i evrosaiuza i mestnite banditi
99
37
 
9
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Тези, които повръщат от злоба по АТАКА са:1. Агенти на неправителствени организаци, които подриват и развращават обшеството - те са ясни.2.2. Промити български мозъци, заразени от бяс - същите тези хориза вярват на всичко от телевизорате вярват че Асад е диктаторче Либия не е заприличала на тоалетна след смъртта на Кадафиче 9/11 го събори Бин Ладенче приватизациятя е инвестицияче Бойко не е комунистче Путин е комунистСъжалявам ви, ще се опитам да не ви обръщам гръб, смачкани душици
98
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За мен най-страшното е не този на снимката горе, а що за хора са тези, които са гласували за него и са се подвели от такъв човек. Понеже не е луд онзи, който яде баницата, а онзи, който му я дава.
97
8
 
25
 
! Отговори
бате Любо преди 10 години
Аз гласувах за този ... думи нямам как да го нарека. След всяка загуба е правил изпълнения и се е крил зад имунитета си. Видях в думите му една идея която трябва да даде нов шанс на България, но уви от глупости сам си навреди. Искам да се махнеш Болене (грешката е умишлена) и не те виждам повече - ти не си политик - ти си вече никой за мен, а и предполагам за много които ти гласуваха доверие
96
5
 
22
 
! Отговори
не син преди 10 години
Действията на този *** са най точната оценка на качествата ни като народ ! Колко струваме щом в парламента и по страната вилнее подобен *** и нищо не му се случва !
95
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Без установен маршрут около 200 националисти и симпатизанти кръстосват Варна, като бият тъпани и развяват знамена. За кратко бе блокирано едното платно на бул. "Владислав Варненчик", в района на катедралния храм "Успение Богородично".За подобни действия в София умните, интелигентните и красивите са обявени от същите тези медии за гражданската съвест на България. ***, че ги разбери журналята... Явно за тези във Варна на журналята никой не им е платил нищо и са ядосани.
94
2
 
9
 
! Отговори
Вaрнa преди 10 години
Гоце ти пиян ли си, друсaн, или двете? Ми aз нa очите си ли дa вярвaм, или нa мaлоумното джудже, държaщо се нaпоследък, кaто слaботелеснa мутрa по бългaрските улици и площaди? Дaли бяхте и 200, според мен е спорно и журнaлистите мaй ви дaвaт бонус в цифрaтa, щото ви знaят, че сте откaчени и опaсни.
93
2
 
0
 
! Отговори
До 99 преди 10 години
Нали знаеш, че 20 х 0 = 0. Докога ще ни управляват политици "светии"?
92
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този елемент е луд, но не съвсем след като усеща ,че му се изплъзва килимчето под краката.Естествено други са виновни.
91
14
 
7
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
ГЕРП БСП и ДПС (бившите комунисти, днес нео-либерални ***, детеубийци на МВФ)срещу АТАКА.Юродеееееееееееееееееееееееееееееееее.......Много оскотяхте Българи, много, многооооПравилно Ботев казваТрудно се живей сред глупци и тук свястните ги взимат за лудиОпомнете се.Чета по-долу коментари, че Волен трябвало да бтде убит с камъни.Наистина Ротшилдовите интереси ги боли и затова така лаят.Аз тука си залагме главата, че пълно със секретари/-ки от БХК и Отровено Общество и други тоалетни
90
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Г-н Сидеров, а защо не искате оставката на Орешарски заради това негово назначение на областен управител?
89
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
AZ GLASUVAH ZA ATAKA I PAK STE GLASUVAM ZA ATAKA. PUKNETE OT UJAS.
88
3
 
13
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 10 години
Соп*ла му е лепнал на тоя някакъв нов вид бяс предаван по полов път !
87
5
 
14
 
! Отговори
Пешко преди 10 години
Не знам кое е по-малкото зле - беловласият предател или малоумният к.***. Щом до такава дилема докарват хората другарите и и *** им комради смятайте за какво иде реч. Бобоко е десет, не, двайсе пъти по-добре
86
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма съмнение, че тоя си е луд?
85
9
 
12
 
! Отговори
АТАКА преди 10 години
БАШ СТЕ СИ *** И ЛОШ МАТЕРИАЛ! ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ ДА ВИ ДЪРЖАТ ИЗКЪСО, КАТО ***..
84
21
 
6
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
ATAKA, работеща българска икономика, достойнство, култураилиБХК, Отровен Общество, колоноиализъм на ръба на робство, унижение и затриване на Българския народ.Избирай
83
18
 
4
 
! Отговори
Гоце преди 10 години
Протестиращите бяха повече от 2000 (две хиляди) и точно затова Волен нарича драскачи като тези от "Днес.бг" ***, ***, лъжци и ***.
82
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жалко за болните мозъци, които избраха "Атака".