Проблемът ни е липсата на лява партия, убеден е Борисов

В център-дясно проблеми няма, там е ГЕРБ, написа той във Facebook
10 яну 2014 11:23, Анисия Иванова
229
Проблемът ни е липсата на лява партия, убеден е Борисов
Бойко Борисов Архив: Булфото

Най-сериозният проблем на България е липсата на лява партия, е мнението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, публикувано във Facebook днес.

„Много често се коментира в публичното пространство за проблеми в център-дясно. Всъщност истинският проблем в България е това, че няма лява партия. В момента имаме т.н. левица, която изцяло се ръководи от ДПС и в същото време основните им тези са повече центристки и десни. Давам пример с въвеждането на плоския данък, с отказа да се премахне данък “лихва” и т.н.", пише на страницата си в социалната мрежа Борисов.

Той е убеден, че в център-дясно проблеми няма, защото има силна дясноцентристка партия ГЕРБ, която побеждава левицата и либералите в десет поредни избори за различни институции.

В анализа си експремиерът споменава и по-малката, но влияеща на общественото мнение коалиция на Реформаторския блок и няколко други партии в център-дясно, които  са с по-малък електорален ресурс, но по негово мнение също имат немалък потенциал – БЗНС, РЗС, движение “22 септември”.

„Затова считам, че най-сериозният проблем в България е липсата на лявоцентристка партия, която да отстоява не само интересите на своите гласоподаватели, но преди всичко и авторитета си, защото вие виждате в изказванията на г-н Местан ясно прозира, че те са хората, които и ръководят, и определят политиката, и налагат своята програма за изпълнение. Давам пример с начина, по който Йордан Цонев отряза Станишев за данък “богатство” през 2015 година.“, убеден е Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ без Бойко и Цецо,ще е нормална и привлекателна партийка! Омръзна ни от ***,които се правят,че мислят и действат ДЕМОКРАТИЧНО...демек - променили са се...хахаха
163
1
 
7
 
! Отговори
Б К П .... преди 10 години
ПОНЕЖЕ АГЕНТ ГОЦЕ СЕ ГОТВИ,КАТО ****ИН ДА СКОЧИ В ПОЛИТИКАТА с "АБВ",БУДА ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОДГОТВЯ БЪЛГАРСКОТО СТАДО,ЧЕ В ПОЛИТИКАТА НЯМАЛО ЦЕНТЪР ЛЯВО....ЕГАТИ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЛЪЖЦИ,НАГАЖДАЧИ,ИГРАЧИ,КРАДЦИ И МАФИОЗИ! ТАЙНАТА МЕЧТА НА БУДА Е ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ,А ГОЦЕ МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ....ЧЕРВЕНИ ***!
162
7
 
3
 
! Отговори
ivo преди 10 години
Борисов е прав ,подкрепям го!
161
0
 
4
 
! Отговори
... преди 10 години
ТО, ПОНЕЖЕ, ДЯСНА И ЦЕНТРИСТКА МНОГО ИМАМЕ... КАТО ЧЕ ЛИ СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ У НАС ПАРТИИ ЗАЩИТАВАТ И ИЗРАЗЯВАТ КАКВИТО И ДА БИЛО ОБЩЕСТВЕНИ ИНТЕРЕСИ И СЛЕДВА КОНКРЕТНИ ПЛАТФОРМИ, ИЗВЪН ЛИЧНИТЕ МАТЕРИАЛНИ ЦЕЛИ НА РЪКОВОДИТЕЛИТЕ ИМ....
160
1
 
3
 
! Отговори
mihaela85 преди 10 години
Проблема е ,че ДПС превърна БСП в свой инструмент за събиране на гласове, които да подсигурят властта на Доган .
159
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Radio Erevan e kazalo 4e Boiko Borisov nemoje da bude izbran za Myj na godinata zasto e vsekidenva uro**spia
158
5
 
16
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
Днес когато България се гордее с Цвети Пиронкова, една мутра ни занимава с неговите идеотизми.Нека повече не обръщаме внимание на един бандит.
157
4
 
10
 
! Отговори
Политолога преди 10 години
Ако ГЕРБ е дясна партия , а не мафиотска орда , то проблема в дясно е още по-голям!!!
156
6
 
9
 
! Отговори
да те за..ба преди 10 години
Ама ние и дясна нямаме!
155
3
 
9
 
! Отговори
ПРОБЛЕМА Е преди 10 години
ПРОБЛЕМА Е ЛИПСА НА ОПОЗИЦИЯ Г-Н БОРИСОВ САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ СИПЕТЕ
154
2
 
4
 
! Отговори
Валери преди 10 години
До 160-анонименУважаеми,клишето"*** подкрепящи правителството ПАК са се развихрили..." не върви .Този маниер е изтъркан и наивен.Не го използват и в маркетинга.Не знам дали ме разбираш?Не продавай гнила стока.Не става въпрос за правителството, а за тези които преди го оглавяваха и пак жадно искат властта.Ти сигурен ли си ,че си избрал по-доброто от всичко лошо?Прояви малко интелект.То "интелект" е сложна дума и ако си член на "гражданите за европейско развитие" няма да я разбереш.Но...
153
5
 
6
 
! Отговори
ANTIBANKER преди 10 години
Всъщност сега като се замисля Бойко не може да избира и разпознава ляво и дясно. Та той си бисексуален. Явно от сексуалните му проблеми идват и объркванията му политическия живот. Боже колко мъка има по тоя свят боже.Явно в парламента всички обръщат резбата. Влизат леви излизат десни, десни влизат излизат леви. Само Бойко е центриран..... в дупето.Знаех си че тази сграда е обладана от черна сексуална магия.
152
5
 
8
 
! Отговори
Мони преди 10 години
Борисов е на принципа - не гледай какво става, а ме слушай какво ти говоря. Още 3-*** депутати от групата му го напускат, но за него ГЕРБ е "силна" партия. Всъщност тя е вече пред разпад! Що се отнася до левицата - освен БСП, има заявки за още 2 леви партии... Май му се виждат множко на бившия премиер, та затова отрича истината...
151
5
 
6
 
! Отговори
AF преди 10 години
Въх, въх, въх! Баце така ли, това ли е проблемът на българите?!?!?! Че ние сите бугаре досега твърдо си знаехме, че проблемът ни идва от тъпунгера Баце Банкянски и ШАЙКАТА ГЕРБ...Затуй аз ще гласувам на изборите за Сидеров и Атака, предпочитам ги пред озверялата шайка на ГЕРБ и тъпунгера Баце Банкянски
150
1
 
3
 
! Отговори
ANTIBANKER преди 10 години
В България липсва тотално целия парламент, а не само сектор "Г" от столчетата. Ама се чудя и се мая, как може да си толкова безочлив. 25 години се не усвинихте, ами ви трябват и още за да се отъркаляте хубаво в свинщината. *** съм аз, син на свинско семе.*** да се наричам, първа гордост е за мен.Грух... Грух... Някой беше казал: твойто развитие е спряло до филията с олио в ръка и приключенията на "Винету".Само дет не вярвам да си ги чел, ами си гледал екранизациите.
149
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Проблемът на България е, че мутри като Борисов навлязоха в политиката и я принизиха до треторазрядна чалга!!!!!!!!!!!
148
5
 
8
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Бoко, покажи си татуировката на Маркс, знам, че имаш, мутро !!!
147
4
 
4
 
! Отговори
любопитен преди 10 години
Абе къде изчезна суперзвездата Волен Сидеров,днеска няма изцепки няма нищо,пълна тишина?
146
3
 
15
 
! Отговори
ранобуднитепияндета преди 10 години
ГЕРБ са толкова силни колкото са силни капачките и минискуса на Вожда
145
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***,подкрепящи правителството пак са се развихрили,пишат ли пишат, и всички съгласно опорните точки.Явно,не могат да измислят нещо самостоятелно и пишат все едно и също,но проблема е,че не могат и да четат или ги мързи (бързат да напишат и да получат стотинките за пица),или четат,но нищо не разбират,типично за гласувалите за БСП,ДПС и Атака.