Проблемът ни е липсата на лява партия, убеден е Борисов

В център-дясно проблеми няма, там е ГЕРБ, написа той във Facebook
10 яну 2014 11:23, Анисия Иванова
229
Проблемът ни е липсата на лява партия, убеден е Борисов
Бойко Борисов Архив: Булфото

Най-сериозният проблем на България е липсата на лява партия, е мнението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, публикувано във Facebook днес.

„Много често се коментира в публичното пространство за проблеми в център-дясно. Всъщност истинският проблем в България е това, че няма лява партия. В момента имаме т.н. левица, която изцяло се ръководи от ДПС и в същото време основните им тези са повече центристки и десни. Давам пример с въвеждането на плоския данък, с отказа да се премахне данък “лихва” и т.н.", пише на страницата си в социалната мрежа Борисов.

Той е убеден, че в център-дясно проблеми няма, защото има силна дясноцентристка партия ГЕРБ, която побеждава левицата и либералите в десет поредни избори за различни институции.

В анализа си експремиерът споменава и по-малката, но влияеща на общественото мнение коалиция на Реформаторския блок и няколко други партии в център-дясно, които  са с по-малък електорален ресурс, но по негово мнение също имат немалък потенциал – БЗНС, РЗС, движение “22 септември”.

„Затова считам, че най-сериозният проблем в България е липсата на лявоцентристка партия, която да отстоява не само интересите на своите гласоподаватели, но преди всичко и авторитета си, защото вие виждате в изказванията на г-н Местан ясно прозира, че те са хората, които и ръководят, и определят политиката, и налагат своята програма за изпълнение. Давам пример с начина, по който Йордан Цонев отряза Станишев за данък “богатство” през 2015 година.“, убеден е Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
2
 
2
 
! Отговори
карамелов преди 10 години
Един ден ,много скоро,в учебвицитепо мезицина ще има нова диагноза...Познайте как ще се казва.
143
2
 
13
 
! Отговори
Фейсбука каза преди 10 години
Моля ви се, недейте да пишете Борисов каза, ами пишете Фейсбука на Борисов каза. Кой пръв ще познае, кой платен политолог публикува от името на Тиквата
142
3
 
15
 
! Отговори
Хей тъпи журналисти преди 10 години
Не разбрахте ли, че Борисов не пише в страницата си. Той няма толкова мозък. Но има пари да си купи платени анализатори + безплатните му съветници от ЦРУ
141
6
 
2
 
! Отговори
бръснати топки преди 10 години
Не закачайте пророка исус сидеров-желязкови аллах местански-благодат гаранд сергина станишева-кама сутра и боко борецев-буда кришна и кольо бареков- свидетели на йеховазащото ще ви прокълнат завинаги!цацаров-хамсийски тегоба тегли над теб!
140
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хахахах,че те БСП са по дясна партия от ГЕРБ.. там поне има някаква демокрация и всеки изказва различно мнение.. а при герберите всичко зависи от дневните настроения на една личност.. ЧОвек, неспособен да прочете и една страница текст да се изказва по подобни теми за ляво и дясно, за икономика, енергетика и тн.. меко казано е смешно и нелепо. Няма по-голям *** от Бойко Борисов.. дори тези, които го харесват са съгласни,че човека е *** селянин, но ,,мачка червените ***"
139
3
 
15
 
! Отговори
Кой пише преди 10 години
Подозрително Мутрата не прави граматични грешки във фейса. Кой пише на клавитурата на Тикви. Кой пръв ще познае. Мутрата си е купил изкуствен интелект. Нека се покаже лице в лице с хората и да каже пак някоя глупост.
138
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българи, нима отново искате да ви управляват кръгли *** като Борисов и Цветанов ???
137
4
 
14
 
! Отговори
tuzarya преди 10 години
БОЙКО БОРИСОВ Е АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК И МУТРА !! ПРЪВ ПРИЯТЕЛ НА "ТРАКТОРА", "ПАШАТА", БАЙ МИЛЕ, МАРГИНИТЕ, ИЛИЯ ПАВЛОВ, БИЗНЕС ПАРТНЬОР С ...., ЧЛЕН НА БКП ( БЪЛГАРСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ), СВЪРЗАН С ИВО ПРОКОПИЕВ, ОГНЯН ДОНЕВ И ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА! МОГА ОЩЕ МНОГО ДА РАЗКАЗВАМ....! СМЯТАТЕ ЛИ, ЧЕ ТОЯ Е ДЕСЕН ПОЛИТИК ?!
136
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Проблемът ни е в липсата, на каквато и да е партия с истински политици, със здрав морал и принципи, а не шайка изгладнели далавераджии с ниски чела, обединени в името на една цел - 4 годишно яко лапане на държавната софра!
135
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко, вместо подклаждаш бунтове и метежи и да плачеш на чужди гробища , си гледай клиантелистката партийка че гасне с всеки изминал ден.И престани да сееш омраза и разделение сред нас ,няма да мине защото никой никога не ще забрави масовите самозапалвания на десетки българи до които доведе твоето престъпно управление. ПС: НЕ ЗАБРАВЯЙ ФЕВРУАРИ
134
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този завършен *** започна да се изказва и по сложни политически въпроси, които разбира, колкто Цветан Цветанов квантовата механика! ГЕРБ била дясна партия...хахха...на това в Европа му се вика популистка партия!
133
3
 
7
 
! Отговори
Първата истина преди 10 години
от ТИКВАТА. Може и да е прозрял
132
5
 
12
 
! Отговори
tt2 преди 10 години
Проблемът ни е, че масово народът е забравил Божиите правила за добър живот - включително и ти разбойко си част от проблема - 4 години управлява. Само лъжете хората - ляво, дясно - какво значи ляво - какво значи дясно - до един сте измамници в парламента
131
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП не само въведе плоския данък, ами и запази уж "грабителския" данък лихва.Е, това ако не са десни мерки, не знам какво е.
130
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТИКВАТА / ББ / ЩЕ РЪКОВОДИ АТАКАТА НА ПАРЛАМЕНТА /15,01,2014 / ЩАБА /Н-К ЩАБ ЩЕ БЪДЕ МАЛКАТА ТИКВА ЦВЦВ/ ЩЕ БЪДЕ ДИСЛУЦИРАН ПОД ОПАШКАТА НА КОНЯ
129
3
 
9
 
! Отговори
бг преди 10 години
Проблема е в липсата на млади българи,които емигрират!Всички партии убиват собственият си народ подменяйки го с *** и това се случва с мълчаливото съгласие на всички!!!
128
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БОЙКО,ВОЛЕН,СТАНИШЕВ И МЕСТАН СА ХЕЙТЪРИТЕ НА ПАРЛАМЕНТА
127
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до партомафиятаПишеш добре, но заради урочасания аватар те прескачам, сложи нещо друго!(
126
8
 
3
 
! Отговори
контра преди 10 години
Мили ми Спиро, с много неща не съм съгласен. Най-напред лява или дясна политика се определя от системата за преразпределение. Левите практики разпределят продукта по-социално, но десните стимулират икономиката. За да се разпредели нещо, то първо следва да се произведе. Так, че в момента има преливане на леви и десни практики. Определяща е идеологията понеже тя е стратегията, а практиките са тактиката. А Боко е *** и не е десен, а просто ***.
125
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Проблемът ни е липсата на лява партия, убеден е БорисовКак ще липсва лява партия?Та вие всичките сте комунисти!Все бивши партийни членове на БКП...Невероятно!