Сидеров да не сваля имунитета си, зове Ташева

Подписката за референдум на "Атака" вървяла добре
14 яну 2014 17:29,
107
Сидеров да не сваля имунитета си, зове Ташева
Магдалена Ташева. Снимка: Булфото

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров не бива сам да сваля имунитета си, категоричен беше депутатът от националистите Магдалена Ташева.

По думите й според "Атака" главният прокурор Сотир Цацаров е бил подведен от лъжесвидетел и заради това тезата на обвинителя е слаба.

Още по темата
Както Dnes.bg вече писа, Цацаров поиска имунитета на Сидеров заради скандал във Варна. Той първо се скара с френски дипломат, а по-късно се скара с полицай и по показания на свидетели го ударил.

Председателят на НС Михаил Миков даде на Сидеров 14 дни да реши дали да се откаже от имунитета си, а ако това не се случи – пленарна зала ще реши дали да му го свали.

Основният приоритет на "Атака" в новата парламентарна сесия остава удължаване на мораториума върху придобиването на българска обработваема земя от чужденци с шест години до 1 януари 2020 г., каза още Ташева, цитирана от БТА.

Мораториумът за продажба земя на чужденци мина през Народното събрание, но по-късно беше даден на КС от народни представители от БСП и ДПС. Националистите пък стартираха подписка за свикване на референдум. По думите й подписката върви много успешно, въпреки че срещу нея има злостна кампания.

Смятаме, че българският народ трябва да се произнесе по един закон, който е фатален за териториалната цялост и националната идентичност на българите, заяви Ташева. "Атака" ще продължи да работи за въвеждане на задължително гласуване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
11
 
31
 
! Отговори
GEro преди 10 години
До Анонимен 21Казвате, че батака сама, със собствени сили е влязла в парламента? А, тогава как да разбираме документите, които ясно показваха, че ДПС финансира батака? Или това не се брои?
19
9
 
41
 
! Отговори
GEro преди 10 години
То на всички ни стана ясно, че белокосият ръстов националист е невинен. Французойката го е нападнала с боздуган и самурайски меч, сипеща обиди към клетата Майка България, която този със златният пръст брани от лошите турци! Да, той и полицаят се е бил сам - няма проблеми и лоши хора, всичките от ГЕРБ(самолета е бил пълен с тях, защото са отивали на събрание във Варна) са го накиснали нашият хрисим "патриот".Той и прокурора така си е мислел, но случайно е изгледал и малко записи! ЖАЛКИ СТЕ!СМЕХ!
18
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На *** пишещ и величаещ атака и нейния лидер -абе заблуден .....Сидеров и такива като тая изкуфяла баба на снимката на която и се привиждаха бежанци канибали -точно на такива като теб разчитат -на хора с нисък интелект ,образование и възпитание !дори електората на Евророма е по интелигентен от този на атака ! Кажи му -атакист и няма нужда от повече обиди а и за жалост Сидерастията се оказа заразно заболяване та в страната има сума ти простаци с мания за величие!!!
17
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-лошото е, че има все още 1,5%-2%, които вярват и са манипулирани от тези хора... и като си купят още гласове отново влизат в парламента с 4,5%-5%.
16
43
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Силни са нашите врагове, но АТАКА не желае мир с тях. АТАКА не се извинява, не се оправдава и не се обяснява. Както досега, вече 9 години, АТАКА продължава борбата за независима, суверенна и просперираща България!
15
10
 
46
 
! Отговори
az- преди 10 години
Всъщност за какъв имунитет говорим? Имунитетът на депутатите е функционален. В случая няма никаква връзка между изпълнение на функциите на депутат и обикновен комплексар - хулиган. Сидерът трябва да бъде съден за едро хулиганство и след като е дупетат трябва да получи максимално наказание, защото примера, който дава е с много по-високо ниво на обществена опасност от извършване на същото деяние от друг човек.
14
31
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Единствената партия, създадена от българи за българи, успя сама, със свои сили, да влезе в 3 поредни парламента и да отстои каузата си, оставяйки далеч зад себе си щедро финансираните десни продукти на политическото инженерство. Заради това вече 3 мандата АТАКА е мишена на оклеветяващи кампании, политически репресии и шантаж.
13
7
 
33
 
! Отговори
_anonimen_ преди 10 години
""Сидеров да не сваля имунитета си, зове Ташева"".............................................................................ооо ... другарко Тaшева, .... :)
12
22
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В навечерието на изборите за Европейски парламент, както винаги преди избори, срещу партия АТАКА се вихри мощна очерняща кампания. Това е така, защото АТАКА е единствената политическа формация в последните 25 години, създадена отдолу нагоре, т.е. по волята на българския народ. Всички останали партии са проекти, при това външни.
11
12
 
37
 
! Отговори
Мюмюн преди 10 години
Алооо А ТАКААААА.... Искам по 2 лв. и ще пиша ххвалебствени коментарии за АТАКА и ще слагам минуси на всички които са против АТАКА
10
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Яяяяя,всички,които се кланят на бялата Златка да изброят 2 неща,които е направил, поне за избирателите си...
9
12
 
52
 
! Отговори
АЛАХ преди 10 години
ЕДИН Е МЕСТАНОВСКИ И СИДЕРОВСКИ Е НЕГОВИЯТ ПРОРОКДПС И АТАКА = ПОБЕДАААА
8
11
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До До ИСТИНАТАИ това ли ви е гордостта???Какво стана с минималната заплата от 1000лв,а с пенсиите???М?Те затова го позлатиха ***,ама за народа какво направи,за народааааа!
7
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Урунгел до урунгел в тая партия.Как няма един нормално изглеждащ.Всичките са с шизофренни наклонности.И толкова жертвоготовни,в огъня влизат за вожда си.Добре си ги гледка ми се струва.
6
15
 
44
 
! Отговори
Мезета,мезета преди 10 години
Прасета на мазетеа.Атакистите вият като коледни прасета.
5
7
 
33
 
! Отговори
4321 преди 10 години
Коя година се е уволнил Волен Сидеров? Някой да го е чувал да крещи "уволнение" ?
4
13
 
40
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Голям страх в редиците на Юруш и особено на доброволния *** гьотферен сидер ага. продаде ни на хидроинженера, дойде време да си окати, ибриците от БСп и ДПС си намериха патерици от ГЕРБ и сидер ага стана излишен. Прекалено е луд!каквото човек сам си направи... Да вярно е, че за 6-те месеца крепене на власт на правителството на ДПС изкара пари ;-))Ибрици от БСП и особено Юруш, НИКОГА ПРЕДИ ТОВА НС ДПС не е имала толкова много власт в облатните управи и в комисиите на НС!
3
6
 
52
 
! Отговори
www преди 10 години
НЕ МУ СВАЛЯЙТЕ ИМУНИТЕТА ЗАСАДЕТЕ ГО В САКСИЯ...
2
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази и тя е тотално изпушила.Липсват карти от тестето.
1
12
 
45
 
! Отговори
Вирусолог преди 10 години
Да не сваля имунитета.Ще хване турски венерически болести