Сидеров да не сваля имунитета си, зове Ташева

Подписката за референдум на "Атака" вървяла добре
14 яну 2014 17:29,
107
Сидеров да не сваля имунитета си, зове Ташева
Магдалена Ташева. Снимка: Булфото

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров не бива сам да сваля имунитета си, категоричен беше депутатът от националистите Магдалена Ташева.

По думите й според "Атака" главният прокурор Сотир Цацаров е бил подведен от лъжесвидетел и заради това тезата на обвинителя е слаба.

Още по темата
Както Dnes.bg вече писа, Цацаров поиска имунитета на Сидеров заради скандал във Варна. Той първо се скара с френски дипломат, а по-късно се скара с полицай и по показания на свидетели го ударил.

Председателят на НС Михаил Миков даде на Сидеров 14 дни да реши дали да се откаже от имунитета си, а ако това не се случи – пленарна зала ще реши дали да му го свали.

Основният приоритет на "Атака" в новата парламентарна сесия остава удължаване на мораториума върху придобиването на българска обработваема земя от чужденци с шест години до 1 януари 2020 г., каза още Ташева, цитирана от БТА.

Мораториумът за продажба земя на чужденци мина през Народното събрание, но по-късно беше даден на КС от народни представители от БСП и ДПС. Националистите пък стартираха подписка за свикване на референдум. По думите й подписката върви много успешно, въпреки че срещу нея има злостна кампания.

Смятаме, че българският народ трябва да се произнесе по един закон, който е фатален за териториалната цялост и националната идентичност на българите, заяви Ташева. "Атака" ще продължи да работи за въвеждане на задължително гласуване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
20
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия пичове от Атака взеха много ме кефят ,че им бръкнаха отзад с боксова ръкавица на останалите крадци и продажници от бсп,герб,дпс и гей дружинката от дсб на *** Костов ,тази година на 11 март навършвам 18 год.и ще имам право да гласувам за първи път и на тия избори за евро парламента ще гласувам с кеф за Атака
39
1
 
24
 
! Отговори
pentito преди 10 години
dokoga 6te lajat i 6te prikrivat tozi psihi4eski nestabilen gospodin ?!?!?!?ne e redno podobni subekti da imat vlast v tazi darjava prosto ne e redno
38
6
 
29
 
! Отговори
m.markov преди 10 години
Сидерастчо,не си давай имунитета,ще ни лишиш от хубавото шоу.Така ще видим кой колко струва в парламента.Бойко ви смаза,първанката им го турна на бсп,въобще кеф.
37
8
 
22
 
! Отговори
Мизерници преди 10 години
Забележи колко глупави са подръжниците на атака, всеки къде ги плюе му се плащат! Изглежда сам те имат собствено мислене, което чудно защо не могът да изразят, а само софлират болния си вожд..
36
19
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Атака- Победа ! Над юдо-масонските ционистки *** ,Патриоти от Атака ,дръжте се обикновените трудови хора от цяла България са с вас ,България не е жълтите павета на които се търкалят пияните и надрусани *** ***..Поздрави от възрожденски Калофер за единствените достойни депутати в българският парламент-депутатите на Атака
35
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спрели са що са разбрали че с *** не се спори. Все пак са французи интелигентни хора , не като от атака
34
1
 
19
 
! Отговори
Пурко преди 10 години
Аз по нарко-комуни не ходя че да се засичам с тебе и такива като тебе:))
33
8
 
21
 
! Отговори
елементарни тивенца преди 10 години
Вижте, бивши ГЕРПерасти има бол, въпросът е да се обясни на останала част от електората на Тиквата, че са просто заблудени:1.Те казват, искаме избори. - добре де нали миналия месец имаше!2.Нееее, рхрмрм, искаме си нови избори, заради подвеждането с Костинброд! - да, беше много мизерен ход на вашата мутра!!3.Нееее, трябва да си кръгъл *** за да не видиш, че е постановка! - Така, ли? Това означава, че вие наричате всички, които са си променили вота в последния момент ***,ваши бивши гласове
32
3
 
27
 
! Отговори
Пурко преди 10 години
Борят се бе как да не се борят!?!?! Ама кой ще ни изложи повече пред света и кой ще похарчи повече по некой остров.. Те това сте атака - зашаматенци до един!
31
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Golqma agitaciq ot strana na Ataka , 5 % ama pre kriv makaron !
30
2
 
21
 
! Отговори
Пурко преди 10 години
Ахаха *** е родила безомзъчен толуп дето нема нищо в главата, ела в реалноста на заобикалящата те мизерия и стига си витал в облаците и мечтите.
29
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спокойно патриоти АБВ вдигна рейтинга на АТАКА с 5 % за 24 часа!! Жив и здрав да си Гоце!!
28
5
 
22
 
! Отговори
Пурко преди 10 години
Ахаха толкова ограничени хора каквито сте в атака няма да намериш другъде, измислени анимационни герой живееще във техен собствен свят. Толкова си глупав че ми е смешно да ти пиша..
27
3
 
25
 
! Отговори
emil55505 преди 10 години
До СпонгиПишеш глупости. Точно по тоя въпрос съм говорил с активист на ДПС от чисто турско село.НЕГРАМОТНОСТ Спонги, неграмотност. Това е причината. Но изборите през 2005-та листата на ДПС беше до тая на АТАКА. Казали на бабетата в шалвари как да разберат бюлетината - четвърта от ляво на дясно. Но то проста работа ли е да броиш до четири?:-)През 2009-та с конци с определена дължина. До където стигне, тая бюлетина. Но да вземе някакъв зевзек да размени купчетата с бюлетини на АТАКА и ДПС.
26
9
 
23
 
! Отговори
Пурко преди 10 години
Аз съм страхлив ГЕЙберастки плъх и на мен ми плащат да плюя по АТАКА а не да се срещам реално с Атакисти разбрахте ли мер гладни кучета
25
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров се продаде на ДПС и БСП и това е достатъчно за да го презирам...Дали е удрял или не полицай няма никакво значение-примерите за неадекватното му поведение са толкова много,че който и да вземеш от тях е достатъчен за да му поискат имунитета и да го осъдят ефективно...
24
5
 
36
 
! Отговори
Bad Company преди 10 години
Eeeeeeх, "сънародници"! Кавичките не са грешка. Вие не сте народ! Истината ли??? Вие сте неква тълпа от хора обитаващи неква територия. Страхливи роби! *** ви, подиграват се с вас, ограбват ви, унищожават децата ви........а ви е си траете, мишки с мишки! "Средностатистически българин"??? "Индивид, пиещ ракия докато полицията бие децата му и псува яко........след ....третата." "Българите ще изчезнат?" ДА! И правилно! Стархливци! Шайка червени, оядени, тлътсти и мазни комунисти.
23
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Kato Vidqh po novinite mladite nacionalisti ot partiq Ataka shtq dase povarna , s izvinenie dragi forumci ! İ si kazah ,tova lie novoto badeshte na Balgariq , mladeji prodavashti se za nqkolko srebarnika na Beliq izkufql vojd !!! İzvinete za latinicata...
22
25
 
28
 
! Отговори
Йозеф Гьобелс преди 10 години
Осъзнайте се! Сидеров през всичките тия години се опитва да ви накара да имате някаква национална идентичност, а вие го плюете! Неговата партия е единствената партия в Парламента, която не е управлявала досега, а вие вместо да плюете по ГЕРБ, СДС, БСП, ДПС и всякакви други абревиатури, плюете по АТАКА! Защото сте ЗОМ-БИ-ТА!
21
25
 
28
 
! Отговори
Йозеф Гьобелс преди 10 години
До Анонимен 26ЗОМБИ, Волен Сидеров е единственият български политик, който казва истината на еверйските *** в очите! Със сигурност си един от онези дрогирани, пияни, платени ***, наричащи се "протестиращи", или поне ги подкрепяш, но ако беше истински бългаин, щеше да знаеш, че това, което АТАКА казва, е абсолютна истина! Вярно е, че малко си противоречат с действията, особено след като осигуриха кворума, но самият факт, че сега е по-добре от времето на ГЕРБ, ме кара да вярвам на АТАКА!