Кадиев усеща: БСП ще е за сваляне имунитета на Сидеров

Чуди се защо левицата не е излязла с позиция по скандала
Обновена: 15 яну 2014 12:38 | 15 яну 2014 12:31,
16
Кадиев усеща: БСП ще е за сваляне имунитета на Сидеров
Георги Кадиев. Снимка: Булфото

Депутатът от БСП Георги Кадиев обяви, че ще гласува "за" сваляне имунитета на лидера на "Атака" Волен Сидеров и смята, че парламентарната група на Коалиция за България също ще подкрепи това решение.

"Категорично гласувам "за" сваляне на имунитета. Според мен и Коалиция за България ще гласува "за" сваляне имунитета на Волен Сидеров, ако се стигне дотам", застрахова се той.

Още по темата
Депутатът припомни, че по правилник Сидеров има 14 дни да вземе сам решение да се откаже от депутатската си защита.

"Ние през тези две седмици не можем да гласуваме. След това отиваме на дебат и усещанията, които имам, са, че ще гласуваме "за". Това е правилното. Всеки трябва да си доказва вината и правотата си в съда", каза Кадиев.

Известен като вечната опозиция на "Позитано" 20, Кадиев беше категоричен, че левицата е трябвало да заеме официална позиция по казуса.

"Особено след като излезе искането на главния прокурор и то е достъпно", допълни той.

Депутатът беше категоричен, че не може де си обясни мълчанието по скандалната тема в червените среди.

"Политиката не търпи вакуум. Когато ти не правиш изявление, го прави някой друг – в случая АБВ. Защо трябваше да го правят те, а не ние?", попита той. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кадийка, аре марш у абв-то! И да вземеш Р.Овч и Масларска със себе си!
15
1
 
1
 
! Отговори
мъдрец преди 10 години
Другари от ГЕРП, БСП и ДПС,обединявайте се, снушете сили, воля и енергия срещу вечния враг на нашата идея - Сидеров !!!Ние държим здраво в ръцете си цялата държавна структура, всички инструмени за влияни и апарати за въздействие служат на нас, вечните господари на Българските гои!Само този последен откат да падне и цялото богатство на България ще бъде наше, ние така ще заблудим обществеността, че та отново да повярват, че ние сме опозиция, като всъщност се движим напред към високия Цион !!
14
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
стига сте ни занимавали с Волен ами предложете как да оправим държавата
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кадиев е едно най-противните лица в БСП, откъдето трябваше да бъде изгонен като куче. Известни са игрите в енергетиката, а се прави на голям борец за правдини. ***.
12
4
 
1
 
! Отговори
Стюардеса с пистолет преди 10 години
Кадиев Кадиев, политиката не е за теб, намери си друго занимание!
11
2
 
3
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Кадиефф,Кадиефф,на кутрето на Сидеров не можеш да се...закачиш.Какво става с едноличната фирма на жена ти за продажба на...ток.Как я...внедри да стане...посредник между НЕК и консуматорите.На килограм ли го...мери тока,или на..метър.Ти си от нарочените...капиталисти,правещи се на ощипани,разпродаващи на едро народните...блага;аман от такива...защитници на народа.
10
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига с тоя Сидеров ,нищо не е доказано ,няма решение на съда, дори свидетелите са се отказали от показания.Така че след като се произнесе съдът тогава ще говорим!
9
11
 
3
 
! Отговори
St. John Red преди 10 години
Кадиев, каква позиция бре комсомолецо?! Нали има проверка на прокуратурата и се работи по случая. Позиция по пасквилите на Бойковата и на телевизия босфора ли трябва да се изрази? Да ти помогна: изброените медии обслужват едни хора, които нямат нищо общо с българския национален интерес. И ти ли си от тази пасмина Кадиев? А за изцепките на Волен позицията може да е само една, но първо трябва да се докаже, какво се е случило. Останалото е активно мероприятие.
8
4
 
7
 
! Отговори
бай иван преди 10 години
Кадиев усеща - сърби го лявото мадо. Значи ще гласуват за. Ако е дясното - не.
7
1
 
25
 
! Отговори
qwer преди 10 години
Наглоста на БСП/ДПС, лъжите, демагогията им няма как да се прекратят без война, няма изход българският народ, теглото му ще продължи до моментът на този последен и справедлив изход. Вижда се,че с мирни протести не става, гьонсураците се окопали във власта и не им пука за народа отвън, засега сме последни в Европа, предстои ни да станем последни в света ако не бъдат изтрити тия болшевики веднъж завинаги от България. Народе осъзнай се и да ги почваме. Сега зная че ще ме изтрият пък тези ***
6
0
 
19
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
До пена/3Те мислеха, че ще могат да контролират ситуацията. Една мома и тя така мислела, докато й събували гащите !
5
19
 
12
 
! Отговори
До Кадиев преди 10 години
Кадиев, ако бях на шефовете на БСП досега щях да те изритам със сто километра в час. Просто ме е гнус от тоя предател, в листата на БСП е а пък плюй против тях и се вижда, че обслужва интереси на Герб.И Кадиев, точно ти не ми говори за морал дето жена ти взима по един милион на месец от търговия с електроенергия ,и имаше наглостта да го потвърди в "лице в лице" ,че няма нищо нередно и жена му много работила за тези пари!***! За стената сте!
4
2
 
23
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Обличат по един костюм, слагат вратовръзка, заучават няколко фрази .........и вече са готови политици, способни да управляват държавата и народа !
3
3
 
23
 
! Отговори
пена преди 10 години
*** те не знаеха ли, че Болен ще им се качи на главата...
2
6
 
18
 
! Отговори
МАЯ ..Я.Я преди 10 години
АБВ прави изявлението за Сидеров , защото там са МЪЖЕТЕ НА БСП !!! А тези зад Станишев са........ оси ,пчели , стършели и подобни бръмчащи твари , които Първанов с мухоубиицата ............шат,...........пат и в килера на историята ! Първанов все пак е историк и ПОЛИТИК !!!
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защото са п*тки!