Голямата опасност - в БСП да останат само доволните

Георги Кадиев коментира "размразяването" на АБВ
Обновена: 19 яну 2014 15:46 | 19 яну 2014 15:45,
44
Голямата опасност - в БСП да останат само доволните
георги Кадиев. Снимка: архив Булфото

Най-голямата опасност за БСП е в нея да останат само доволните. Това обясни депутатът от БС Георги Кадиев, който е известен като вечната опозиция в левицата.

Още по темата

„Ако има някаква опасност за БСП, в момента тя не е да се разцепи Първановисти и Станишевисти. Опасността е да се разцепи на доволни и недоволни, и недоволните да си тръгнат. И тогава тя да стане партия от доволните. Това е истинската опасност. Това означава смъртта на БСП”, заяви Кадиев пред Нова телевизия. Той направи този коментар по повод „размразяването” на проекта на президента в периода 2002-2012 Георги Първанов АБВ. Тази седмица той официално обяви, че движението му ще се яви с отделна листа на евроизборите.

По негови думи всяка една партия и държава, дори компания, се движи от недоволните, защото те искат и се стремят към промяна.

„Недоволните имат сили да си тръгнат, но аз ги призовавам да не го правят. Точно в този момент БСП има нужда от недоволните повече отколкото доволните”, заяви Кадиев.

По негови думи не може да напуснеш една партия, когато си се скарал с някого. Георги Кадиев коментира и възродилата се идея за АБВ. „Не знам какво се случва в главата на Първанов, нито защо сега реши да го направи. Според мен нервите му са стигнали до краен предел. Преценил е, че не може да постигне нещо повече вътре в БСП. В БСП има много недоволни, това е ясно”, добави той.

Кадиев прогнозира, че в партия БСП ще настъпи промяна, когато всички започнат да работят за това във вътрешнополитически план. Той беше категоричен, че левицата не е лидерска партия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 20А дано, само да побързат, че ми писна да ги гледам.
31
1
 
1
 
! Отговори
Шишо преди 10 години
Каква е тая фамилия КАДИЕВ.
30
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Измислени битки.Там всички са доволни. Тройната коалиция дава на всички, които са поискали. Нали не им пипат личните "спестявания". Те са неприкосновени, докато властта е у "правилните хора". Това корупция, това манипулации, това пенсии, това безработица...всичко е добре, щом не се бърка в банковите им сметки. Законите за тях не важат. Не се и чуват какви глупости говорят. Наглост без граници. И за всичко Борисов им е виновен.:)Много къс преход, бе.:)Не. Не е смешно.
29
5
 
4
 
! Отговори
ИВАН преди 10 години
МЕЧТАТА НА БОГАТАШИТЕ Е ДА СЕ ЗАТРИЕ Б С П И ТАЗИ МЕЧТА Е НА 123 ГОДИНИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е БЕДЕН , И ТАКЪВ НАРОД НЕ ОБИЧА ПАРТИИ С ДЕСНА ИДЕОЛОГИЯ .. НАВРЕМЕТО ИМАШЕ ПЕГИЛЕТКИ НА РАЗВИТИЕТО , СЕГА ИМА ЧЕТЕРИЛЕТИЕ НА ДЕСНИ ПАРТИИ. ТАКИВА КОМЕНТАРИ НЕ ДОПУЩАТ ДО ИНТЕРНЕТПРОСТТРАНСТВОТО ЗАЩОТО ДОБРЕ СЕ ЖИВЕЕ НА НАРОДНИЯ ГРЪБ
28
0
 
7
 
! Отговори
Петъо преди 10 години
Може ли някой да ми каже има ли разлика между Другар и Митра?
27
1
 
18
 
! Отговори
алеф бет гимель преди 10 години
Всякак са готови да се нарекат ***, само и само да ги оставим да паразитират на наш гръб. От всички нас зависи дали ще възприемем поредната им мутация!..
26
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП е феноменална партия! Винаги,когато България е в криза (предизвикана от управлението им),тя се занимава с вътрешните си проблеми,а те нямат край.Не е ли по-добре да се разпаднат и да забрави за тях?
25
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ETO VIJTE VSI4KI NAGLI KOMUNISTI , - ANGLIA,GERMANIA,FRANCIA,ITALIA,ISPANIA,SWECIA ,DANIA,HOLANDIA,BELGIA, PORTUGALIA,SHVEICARIA,AVSTRIA, I MNOGO DRUGI , TAM E NIAMALO KOMUNISTI NA VLAST I VIJTE KAK SA TEZI DYRJAVI,IDETE I SE RAZHODETE, DAJE I V DYRJAVI V KOITO KOMUNIZMA IZ4EZNA PREDI 20 GODINI SA MNOGO DOBRE POLOSHA I CHEHIA, A V BULGARIA KOMUNISTI NA VLAST , ZA TOVA SHTE SME NAI BEDNITE I NAI IZ4EZVASHTITE
24
12
 
6
 
! Отговори
m.markov преди 10 години
Радвам се че и БСП има хора,мислещи не облъчени от смешника
23
1
 
29
 
! Отговори
робърт лъдлъм преди 10 години
кои са доволни??? ОЛИГАРСИТЕ и високоплатените нагаждачи обикновенни хора няма доволни!
22
0
 
34
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
До Анонимен 12За тях Партията винаги е била по-важна от народа и държавата, но под Партията разбирайте предимно нейния ръководен състав и Великите Учители от Русия, а не редовите членове !
21
3
 
38
 
! Отговори
мафията преди 10 години
Мръсни и продажни "бивши" комунисти-мафиоти!ОСТАВКА НА МАФИОТСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО!СЪД И ЗАТВОР!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!А М И Н !
20
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тоя е от много наядените , затова е толкова спокоен , при едно извънредно положение си хваща хеликоптера и си отива в Швейцария
19
1
 
17
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
В БСП ще останат само хора заблудени или без съвест, за разлика от ДпС, където дори и заблудените вече са на изчезване !
18
4
 
29
 
! Отговори
До Кадиев преди 10 години
Я кажи брат ми , жена ти като прави по милион на месец от търговия с ток(търговия с български души) ,какво ги правите парите?
17
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко жалко, че малко хора ще разберат какво казва и ще поискат същото за партиите, които подкрепят! Истинската демокрация не е диктатурата на силния, така както се получава в повечето партии, тогава как те имат очите, да говорят че са демократични. БСП може да е всякаква, но винаги е имало вътрешни борби, които са били за нейно добро, защото в спора се ражда истината!
16
13
 
5
 
! Отговори
Ванов преди 10 години
До АнонименКак да не става, като е станало. Властта в кой е.След 4 год от вас няма да остане нищо. Ще се разпаднете и отидете на бунището. Халал да е гробари Боко тиквата.Скоро ще го потърси Цацаров. След като оправи ЦВЪЦКО, иде ред на СИКА-джията наркотрафикант и мафиот Боко Тиквата.ВСИЧКО ВЪРВИ ПО РЕДА СИ И ПО ПЛАНА .
15
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В България много години имаше статукво в разпределението на бизнеса.Чакам с интерес да се хванат за гушките другарите и да почнат да се гърмят по кръстовищата.
14
2
 
21
 
! Отговори
123 преди 10 години
Кадиев, знаеш ли, че жена ти е по-нагла и от теб!
13
22
 
7
 
! Отговори
РЕНЕГАТ преди 10 години
Този гол *** е скритата лимонка на МУТРАТА и ГОЦЕ в БСП. На него е отредена ролята да поиска оставката на СТАНИШЕВ.Затова толкова го обичат от продажните телевизии.