Не ме възприемайте като бъдещ евродепутат, отсече Станишев

Местните лидери на БСП се обявили срещу АБВ
19 яну 2014 18:00,
177
Не ме възприемайте като бъдещ евродепутат, отсече Станишев
Сергей Станишев. Снимка: БТА

Не ме възприемайте като бъдещ евродепутат, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев. Той добави, че може да бъде еврокомисар и без тези избори. В последните дни се появих слухове, че Стаишев ще оглави листата на левицата за евровота през май и ще стане еврокомисар след това. Лидерът на БСП каза още, че няма намерение да бяга след изборите и да предава партията в този момент.

Активът на БСП от цялата страна се събра на национално съвещание в Пловдив. Лидерите на БСП по места се обявиха категорично срещу проекта АБВ, обясни Станишев.

Още по темата

След срещата стана ясно, че до няколко дни ще бъде взето окончателно решение за това какви действия ще бъдат предприети срещу Георги Първанов и Ивайло Калфин заради намеренията им да участват на евроизборите с алтернативна лява листа.

„Разочарован съм от решението на Ивайло Калфин, защото то е груба политическа грешка и е неясно мотивирано”, заяви пред журналисти Сергей Станишев.

Според него проектът АБВ ще обслужва единствено интересите на ГЕРБ и ще подкопава основите на правителството.
На националното съвещание не са били поканени лидерите на структурите в Монтана, Плевен и Добрич – Емил Константинов, Румен Петков и Владимир Калчев, които са обявили, че ще работят за проекта АБВ.

„Твърде лицемерно и нахално е да се правиш на репресиран, при положение, че играеш за другия отбор”, заяви председателят на парламента Михаил Миков.

В БСП са категорични, че няма разцепление в партията. Някои от членовете са дали и колоритно определение на проекта АБВ.

„Кръстоската между гръцки кон с балканско магаре ражда троянско муле”, преразказа фразата са духовити социалисти Сергей Станишев.

Станишев даде и оценка на сегашния кабинет, като обясни, че министрите не се делят на партийни квоти.
„Участвайки на срещи с депутати и министри наблюдавам, че се формира един реален оркестър с един диригент – Пламен Орешарски.”, каза още Станишев.

Той заяви, че БСП ще се бори да бъде първа политическа сила на евроизборите. Срещу тези, които работят срещу БСП ще се прилагат пакет от мерки.

„Няма да ги мажем с катран и да ги валяме в пера”, категоричен е парламентарният шеф Михаил Миков.
До няколко дни ще стане ясно дали Георги Първанов и Ивайло Калфин са нарушили устава на партията и какви ще бъдат последствията за тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ama nie ne te I vazpriemame kato evrodeputat!!!!! Iziskvat se mnogo kachestva za takav post....
116
0
 
0
 
! Отговори
stanick преди 10 години
Две прасета се събрали(за снимката)
115
0
 
0
 
! Отговори
станишев преди 10 години
еврогей-еврей съм аз
114
0
 
3
 
! Отговори
rainbou1 преди 10 години
На Хамстера всички му разбраха играта - надява се след евроизборите да си намери някакво местенце Брюксел барабар с мадам Моника, и да се разкара от българската действителност.Затова и на изборите не пое политическата отговорност да стане премиер.Само дето сега АБВ му объркват играта и затова е толкова нервен.
113
0
 
7
 
! Отговори
1234 преди 10 години
Сергейчо обеща: земята ще преобърна , за да спечеля...аме неееее не съм се вкопчил във власта..никак даже :) Станишкоооо, Станишко! Голям си *** и ***!
112
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ZZARSTVO Balgaria i TARNOVSKATA Konstituzzia.......
111
1
 
11
 
! Отговори
Парт член преди 10 години
Ама там е работата,че ние не те възприемаме като никакъв,а ти продължаваш да се натискаш за някакъв?! Ха,осъзнай се класово и като един политически неудачник се отдалечи от българска та политическа сцена - аман от твоите нахалство,арогантност,лъжи и стъкмистики!ОСТАВКА! Разрушаваш партията ни!Направи ни за смях не само у нас,а и в чужбина! ОСТАВКА! Не си способен да се справиш с един родоотстъпик като Сидер-оглу! За какво си ни?! Къде е това светло бъдеще?!Няма да те запомним с хубаво!ОСТАВКА!
110
0
 
10
 
! Отговори
Да, за дзругаде си ! преди 10 години
Ти си бъдещ затворник, свинчо!Пък може там и да ти хареса, зер друго си е мъжката компания без жени!
109
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тихо, комунист
108
0
 
12
 
! Отговори
Вива Сорос преди 10 години
Това с коня и магарето е толко *** виц, че само потвърждава мнението ми за Мухин като за един недоразвит инфантил. Горката Моника, от дядка я назначиха да обслужва момченце. От бара на трикракото столче пред огнището.
107
0
 
9
 
! Отговори
567 преди 10 години
На кой, от тия двамата , викаха "свинаря" ?
106
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Толкова недостойни,жалки и евтини политици едва ли има другаде по света.Ние сме 7 млн човека ,колкото един голям град,а имаме 240 депутата и 100 партии жадни за власт.Трябва на всички политици да се закачат табелки с текст:Аз съм БГ политик за продан за всички,които ме пожелаха.
105
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Значи Станишев много си противоречи: нали до вчера БСП беше столетница, с традиции, а ГЕРБ нова партия, негодна, спрямо неговите твърдения? Сега, след като едни от старите муцуни се противопоставиха на разрухата, която Станишев им налага в БСПто, той с лека ръка казва че те са заедно с ГЕРБ? Е това вече изби рибата. Наистина Станишев е един психопат, който не се слуша какво говори. Един хубав бой от 100 тояги на голо добре ще му дойде, психопат с психопат.
104
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ге тая партия в религия се напъват да я превърнат, та да си лапкат поне още две хиляди години. просто и ясно е, че т.нар. бсп е отдавна на изкуствено дишане. източените зилиони не откупуват от оня свят. сори. на всичко земно са му осигурени сикс фиит ъндър. станишко нека си го играе богче. живият живот има усмирителни ризници за всички ръстове и размери.
103
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да си ходи при Путин тоя Станишев, откъдето и произлиза, стига е мъчил България. Гражданството може да му бъде отнето! Един чужденец разказва играта на България!
102
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 135Тези тандеми са по-добри от триото Станишев - Доган (сега Местан) - Сидеров.
101
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АБВ срещу БСП вече спечели Пернишка, Плевенска, Хасковска, Кърджалйска, Разградска, Шуменска и Търговищка и Силистренска област. Честните ляво-ориентирани българи да побързат, щото хубавите места в АБВ ще свършат бързо. Не мислете за АБВ, като червеното ДСБ. Тандемът Първанов-Калфин е аналогичен на тандема Борисов-Цветанов - АБВ е партия с бъдеще.
100
1
 
21
 
! Отговори
Пъзел преди 10 години
Съсел, къде са 250 000 работни места дето обеща на бедните хорица, бе *** проста?!?!?Евродепутет ще ставаш, евро пу*тка си ти бе , лъжец!
99
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Психопат и лъжец!
98
1
 
20
 
! Отговори
pur6ing преди 10 години
Хамстер, те за човек те нямат, ти за евродепутат се натискаш!!!