Не ме възприемайте като бъдещ евродепутат, отсече Станишев

Местните лидери на БСП се обявили срещу АБВ
19 яну 2014 18:00,
177
Не ме възприемайте като бъдещ евродепутат, отсече Станишев
Сергей Станишев. Снимка: БТА

Не ме възприемайте като бъдещ евродепутат, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев. Той добави, че може да бъде еврокомисар и без тези избори. В последните дни се появих слухове, че Стаишев ще оглави листата на левицата за евровота през май и ще стане еврокомисар след това. Лидерът на БСП каза още, че няма намерение да бяга след изборите и да предава партията в този момент.

Активът на БСП от цялата страна се събра на национално съвещание в Пловдив. Лидерите на БСП по места се обявиха категорично срещу проекта АБВ, обясни Станишев.

Още по темата

След срещата стана ясно, че до няколко дни ще бъде взето окончателно решение за това какви действия ще бъдат предприети срещу Георги Първанов и Ивайло Калфин заради намеренията им да участват на евроизборите с алтернативна лява листа.

„Разочарован съм от решението на Ивайло Калфин, защото то е груба политическа грешка и е неясно мотивирано”, заяви пред журналисти Сергей Станишев.

Според него проектът АБВ ще обслужва единствено интересите на ГЕРБ и ще подкопава основите на правителството.
На националното съвещание не са били поканени лидерите на структурите в Монтана, Плевен и Добрич – Емил Константинов, Румен Петков и Владимир Калчев, които са обявили, че ще работят за проекта АБВ.

„Твърде лицемерно и нахално е да се правиш на репресиран, при положение, че играеш за другия отбор”, заяви председателят на парламента Михаил Миков.

В БСП са категорични, че няма разцепление в партията. Някои от членовете са дали и колоритно определение на проекта АБВ.

„Кръстоската между гръцки кон с балканско магаре ражда троянско муле”, преразказа фразата са духовити социалисти Сергей Станишев.

Станишев даде и оценка на сегашния кабинет, като обясни, че министрите не се делят на партийни квоти.
„Участвайки на срещи с депутати и министри наблюдавам, че се формира един реален оркестър с един диригент – Пламен Орешарски.”, каза още Станишев.

Той заяви, че БСП ще се бори да бъде първа политическа сила на евроизборите. Срещу тези, които работят срещу БСП ще се прилагат пакет от мерки.

„Няма да ги мажем с катран и да ги валяме в пера”, категоричен е парламентарният шеф Михаил Миков.
До няколко дни ще стане ясно дали Георги Първанов и Ивайло Калфин са нарушили устава на партията и какви ще бъдат последствията за тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
как искате да се промени България като 2.5 милиона пенсионери ще си гласуват за БСП, даже сатаната да им е шефелектората на ДПС си е същия, каквото и да правятнационал-хулиганите за Атакабез коалиция ляво-дясно няма как да имаме стабилно управлениегерманците няколко пъти го правят вече
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ние те възприемаме като бъдещ пандизчия и булката на затвора
35
1
 
4
 
! Отговори
**A** преди 10 години
Споко аз те възприемам като бъдещ затворник...
34
4
 
6
 
! Отговори
mav преди 10 години
Колкото по надменни простотии ръсят, толкова по зле ще им се отрази "махмурлука" и отрезвяването.Повечето в БСП са също против трзи простотии които вършат, против правителството , против задулисието на което всички сме свидетели.Да, ако бяхме '80 г , никой гък нямаше да каже.. но вече дори пенсионерите не са овце, за каквито надменно ги смятат и стани шеф, и цялото БСП ръководство.В случая и Гоце и Калфин са прави.Който не го осъзнава, прави компромис със съвестта си.
33
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вижте ги на тази снимка - мазни, самодоволни, нагли мерзавци. Колко много неща личат по лицето.
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
много показателна снимка
31
4
 
12
 
! Отговори
Ани преди 10 години
Основната задача на СерГей СтаниШеф е да нанесе максимална вреда на България и Българския народ. Трябва да се преразгледа Българското му гражданство. Трябва да бъде ришен от възможността да петни името на България пред международната обществиност.
30
1
 
13
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
ВЪН ЗАВИНАГИ , СТАНИШЕВ И ХИЕНИТЕ ОКОЛО ТЕБ....
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
О! не възприемаме те като най-голямата опасност за БЪлгария.Възприемаме те като маниак,готов на всичко за да остане във властта.А ако случайно станеш евродепутат,всички българи ще се срамуват от избора си,а европейската комисия ще се разпадне.
28
0
 
7
 
! Отговори
qur4u преди 10 години
Счетоводител на свинеферма..........мултимилионер........Ххахахахах! И Рокфелер би му завидял!
27
0
 
11
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН 100% преди 10 години
До АнонименПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ НА БСП , ДОГАН , ПАЛАЧИНКАТА И АТАКА ДА БЪДАТ ИЗОЛИРАНИ...САМО ЦАПАТ НЕТА..
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бъдещ затворник?
25
1
 
15
 
! Отговори
надзирател преди 10 години
Тия двамата на фотото къде са скрили раираните си костюми!? Под кой камък? И в коя посока тичат?
24
2
 
21
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН 100% преди 10 години
БСП при Станишев е партия без човешки образ...СТАНИШЕВ , КУТЕВ , МАЯ , НАЙДЕНОВ , МИКОВ , МЕРДЖАНОВ , КОРУМБАШЕВ---те са озверели за власт , готови да срутят държавата...ПО ДУМИТЕ НА ТЕДИ МОСКОВ---И ЛИЦАТА ИМ ОТВРАЩАВАТ....А ДУМИТЕ ИМ---100% ЛЪЖИ----ВОНЕЕ КРАЙ ТЯХ НА ***.....
23
1
 
15
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
идеално ! барабар с *** и тоя експорт за ЕС !
22
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
време беше някой да закрие и БСП , след като вече закрихме СДС
21
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За разлика от масовият българин, на тези двамката им е много весело... Що ли не съм изненадан...? Червените бабички също са доволни, а България... загива...
20
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Господ да накаже политиците-крадци в България!
19
0
 
12
 
! Отговори
se преди 10 години
Младо момче но е болничко.Жалко за тяхните.А и лекарят Гергов е също за психото.Ех защо не намерихме за тези 24 години един здрав психически политик.Всички са болни от алчност и са лъжливи овчарчета като започнеш от първите след 89 та та до днес!Но най голям лъжец беше Царя и Ванката след тях са ББ ,СС, и естествено АД.А и да не забравяме ЖВ,ФД,ПМ,и ССоф,и онзи дето ни подканваше да не купуваме!А около тази група се нареждат и президентите на нова България!А бе всички са психо!
18
0
 
21
 
! Отговори
2014 преди 10 години
паразитната организация БСП е в дълбока ,но закономерна морална ,нравствена и политическа криза. Дори самите членове го усещат, но са много объркани.