Реформаторският блок с позиция: ГЕРБ не е част от нас

Управлението се страхува от потенциала ни, смятат демократите
Обновена: 20 яну 2014 14:19 | 20 яну 2014 12:40, Красимир Ангелов
146
Реформаторският блок с позиция: ГЕРБ не е част от нас
Снимка: БТА, архив

"Категорично заявяваме, че ГЕРБ не е част от Реформаторския блок, коалиционни преговори с тях не водим и няма да водим”, се чете в позиция на реформаторите по повод коментари в последните дни, че двете партии са близо до съюз.

В изявлението се посочва, че Реформаторският блок “е общност на демократи и реформатори като съюз на граждани, организации и пет партии, които винаги са се борели срещу олигархията и завладяването на България от мафията”.

Още по темата

Не отговаря на истината информацията, че той обединява и други политически формации, посочиха реформаторите.

Според тях слуховете за съюз с ГЕРБ е атака, която идва чрез "един политически клонинг като овцата Доли, създаден за мръсни поръчки".

"През годините е обслужвал и Първанов, и Борисов, и Яне Янев. Днес продължава да го прави, с пари с неясен произход, които публиката свързва с ДПС и Пеевски. Преди само две години, той противопоставяше града на селото, днес прави обратното... Това надали е политическа шизофрения, просто инструкциите са сменени”, смятат от Реформаторския блок.

Оттам са категорични, че днешното управление се страхува от потенциала на демократите.

"Страхуват се, защото виждат нещо ново и различно - съюз на граждани и политици. Страхуват се от енергията и потенциала ни да променим живота на обикновените българи за добро”, се чете още в позицията на Реформаторския блок.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
36
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
87 Бае , казвам го с добри чувства , който иска може да се запознае с предисторията на затварянето на блоковете има прдостатъчна информация дори и в нета , прекалено мнофго се спекулира с тази история с енергетиката а истината е че тъй като там са съсредоточени много капитали , най-големите в страната и в по-голямата си част е държавна то и корупцията там е най-голяма . За Козлодуй ако ще и бурмичка да е ще е на двойна цена, дори да не трябва
85
4
 
34
 
! Отговори
Бивш седесар преди 10 години
Късно е. Няма да гласувам за вас. *** на мутри няма да подкрепям.
84
2
 
36
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
Tука видях една интересна "деменция" при дежурните плювалници - едни и същи хора - хем плюят КунеПръмова за затварянето на 1-4ти блок, хем се кефят на ***-Боко че е прецакал Белене...
83
1
 
34
 
! Отговори
DPS преди 10 години
Nie komandvame parada a komunistite i yurush sa nashte paterici
82
4
 
31
 
! Отговори
Бежанец преди 10 години
Какъв съюз на граждани с политици?То Сергей върна Държавата на гражданите.Вече политиците са СЛУГИ на гражданите,на съюзници(съдружници или ортаци).Това послание навярно е адресирано до електората на БСП,ДПС или Атака.Но да знаеш-той е много твърд,НЕМАШ шанс.За другите трябва да се постараете повечко.
81
0
 
34
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
90 А за кого кажи , за да те пдкрепя , щом Реформаторите не стават кажи кои стават , давай
80
0
 
35
 
! Отговори
ф преди 10 години
Радан ще ви оправи, опорни точици неориентирани!
79
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Напомням на късопаметните герберони , че Тиквун е станал член на БКП на 18 год. и 2 дни /защото под 18 не дават/ и още не се е деполитизирал , и е последният слуга на Тато!За членството на Роско ,Куневица , Цвъкича , Цецка и т.н. активисти на ГЕРБ , майката-партия още е БКП!Какви реформатори , какви 5 лв.? Тези *** нямат очи , а който гласува за тях няма глава...***!
78
4
 
33
 
! Отговори
д преди 10 години
Защо левите и десни комунисти толкова много реват срещу РБ? Защото ги е страх. Радан не е сърдитият Костов и показва отлични лидерски качества!
77
4
 
38
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
До optimistИмаше ГЕРБ 1000000 заблудени избиратели. Балонът се спука. ДС мафията трепери и пусна Гоце да се коалира с ББ за да запази поне малко от баницата. Видов ден дойде. Това са последните месеци на мафията. Ако отново узурпира властта в България ще останат само пенсионери и ***. Е, и малко милиционери и чугунени глави.Реформаторският Блок е единствената дясна алтернатива, както единствената лява е Движение 21.
76
0
 
35
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До Одисей 1 Основните доводи за затварянето на 1-4ти блок бяха освен малкия остатъчен ресурс и много пари необходими за привеждането им до стандартите за безопасност на МААЕ (А не на ЕС - на практика и без да сме в ЕС - пак трябва или модернизация или затваряне) и строителството на Белене - беше преценено че е по добре да се налеят пари и да се довърши Белене, вместо да се модернизират блокове 1-4 в Козлодуй, предвид отново мощностите и остатъчния ресурс...
75
8
 
33
 
! Отговори
Варненецъ преди 10 години
Какви реформи смятат да правят господата Касим Дал и Корман Исмаилов ( също част от РФ) ? Нека не забравяме, че при посещението си Ердоган се срещна именно с тях... В този смисъл, РФ ли е петата колона на Турция в България ? Исканията за спиране на проекта "Южен поток", не обслужват ли ИЗКЛЮЧИТЕЛНО турските интереси, като елиминират мащабен газов проект, заобикалящ Турция ?
74
0
 
36
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До Одисей 1 Тя не е затворила нищо... нито ЕС е виновен за затварянето на 1-4ти блок. всичките блокове от 1ви до 4ти бяха затворени меджу 4 и 6 години преди планираното им затваряне защото беше преценено че предвид остатъчия им ресурс и малката мощност е не рентабилно да се реконструират така че да отговарят на съвременните изисквания за безопасност. За 1 и 2 договора беше подписан от Никита Шервашидзе, а 3ти и 4ти бяха догворени да се затворят от Надка, а Кунева договаряше компенсациите
73
1
 
32
 
! Отговори
оДИСЕЙ1 преди 10 години
79 За кои лидери става въпрос дай имена , аз прекрасно знам кои са били агенти и МНОГО ДОБРЕ ЗНАМ ЧЕ В МОМЕНТА И ОТ МНОГО ВРЕМЕ НЯМА .
72
2
 
34
 
! Отговори
маги преди 10 години
Гнус ме е даже да чета статии за тази гадна партия Гроб !!!
71
2
 
36
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Интересно всички скачат срещу Кнева за блоковете ,а никой не от тези тук *** с опрните точки не казва , кога стана това кой беше на влст . А бе вие как си я представяте тази работа , че тя сама на своя глава затваря блоковете , че го прави през главата СИМЕОН , на СТАНИШЕВ , НА ДОГАН , аре бе .
70
1
 
37
 
! Отговори
До Одисей 1 преди 10 години
Лидерите на СДС бяха все агенти от Държавна сигурност и всичко беше един цирк с това СДС! Жалко, че и аз им повярвах, но така беше тогава, всички бяхме излъгани, но сега след 25 г. да поддържаш новите циркаджии на бившите агенти като Костов и др, това вече не е заблуда, а мирише на пари! Колко ти плаща Костов или Пърдан Кънев, за да ги хвалиш толкова бе Одисейчо мамин?!
69
4
 
42
 
! Отговори
optimist преди 10 години
По-скоро РБ не е част от ГЕРБ, а не обратното. Все пак ГЕРБ имат 1 100 000 избирателя, а РБ - 100 000.
68
7
 
34
 
! Отговори
cherven преди 10 години
Вас никой не ви брои за живи, герберите и те са пред разпад. И да се обединявате, и да не се обединявата, все тая. Нямате никакви шансове!
67
0
 
34
 
! Отговори
Одисей1 преди 10 години
71 Точно защото не заиграхме с ДПС за това спретанаха отказа от подкрепа когато Ф.Димтров я поска .