Реформаторският блок с позиция: ГЕРБ не е част от нас

Управлението се страхува от потенциала ни, смятат демократите
Обновена: 20 яну 2014 14:19 | 20 яну 2014 12:40, Красимир Ангелов
146
Реформаторският блок с позиция: ГЕРБ не е част от нас
Снимка: БТА, архив

"Категорично заявяваме, че ГЕРБ не е част от Реформаторския блок, коалиционни преговори с тях не водим и няма да водим”, се чете в позиция на реформаторите по повод коментари в последните дни, че двете партии са близо до съюз.

В изявлението се посочва, че Реформаторският блок “е общност на демократи и реформатори като съюз на граждани, организации и пет партии, които винаги са се борели срещу олигархията и завладяването на България от мафията”.

Още по темата

Не отговаря на истината информацията, че той обединява и други политически формации, посочиха реформаторите.

Според тях слуховете за съюз с ГЕРБ е атака, която идва чрез "един политически клонинг като овцата Доли, създаден за мръсни поръчки".

"През годините е обслужвал и Първанов, и Борисов, и Яне Янев. Днес продължава да го прави, с пари с неясен произход, които публиката свързва с ДПС и Пеевски. Преди само две години, той противопоставяше града на селото, днес прави обратното... Това надали е политическа шизофрения, просто инструкциите са сменени”, смятат от Реформаторския блок.

Оттам са категорични, че днешното управление се страхува от потенциала на демократите.

"Страхуват се, защото виждат нещо ново и различно - съюз на граждани и политици. Страхуват се от енергията и потенциала ни да променим живота на обикновените българи за добро”, се чете още в позицията на Реформаторския блок.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
38
 
! Отговори
Винету преди 10 години
Тези кабинетни политици нямат никаква представа какви са настроенията сред хората и затова след избори ще си стоят по кабинетите.
45
5
 
32
 
! Отговори
Одисей1 преди 10 години
44 кои са провалените бе *** , благодарение на правителството на ОДС имаш 10 години непрекъснат растеж от 1998 до 2008
44
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Одисей какво се ражда бе? Пръмова, Костов, Нейнски, кой? Раждате се тези дето раздадохте България за жълти стотинки. Само реститутките и привазиралите ще ви подкрепят. Никакво бъдеще за реформаторите няма! Максимум 1-2 евродепутати и втория е под съмнение. След това ще ревете за герб но късно е либе за китка.
43
2
 
33
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Коя друга партия ви предлага РЕАЛЕН изход от кризата , не измислени фантасмагории , не искахте ли Нова конституция още през февруари , но за да се случи трябва определени неща преди това да се случат , коя партия до сега ви е ОБЕЩАВАЛА ОГРАНИЧЕН МАНДАТ В РАМКИТЕ НА 18 МЕСЕЦА , аре бе как са ви опорните точки , там пише ли нещо насреща.
42
0
 
38
 
! Отговори
Народен преди 10 години
На пишман - реформаторите ще им видим съвсем скоро голите зад....ци. С празните си брътвежи и кухи идеи, надали ще се намерят достатъчно заблудени души, които да гласуват за бившите провалили се министри и депутати, жадни отново за власт и алчни за пари. Всички те са за бунището на историята!
41
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХАХАХАХАХААААА....ЗАД ГРЪБЧЕТАТА НА ТЕЗИ РИФОРМАТОРЧЕТА СЕ ПОКАЗВА МУЦУНАТА НА КОСТОВ--КОГО ЛЪЖЕТЕ БЕ ПЪНОВЕ!!!!!
40
5
 
37
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Да обобщим:- т. нар. "Реформатори" - *** на ***- АБВ- уж отлюспени, но реално комунягата винаги си остава ***- Бюрлеков, платен дудук на депераса Шопарски- и прочее и прочее нароени псевдо демократични партийки, които искат да разбият всичко в дясно.А там си е само една партия, която ПАК ше шибка комуно- турците- ГЕРБ!Колото и да не сами проятни това са фактите. Пред всякакви други псевдоалтернативи, само те имат потенциала да изритат крадливите антибългари от властта!!!
39
2
 
38
 
! Отговори
лъжци долни! преди 10 години
Тия отпадъци са изтривалки на Кунева и Касим Дал - те затвориха реакторите на АЕЦ Козлодуй, и са слуги на ислямиста Ердоган, който иска да пороби България. Всичките тия "реформатори" са се овъргаляли във властта много години, преяли са с власт, и са изхвърлени от хората. Нищо ново не могат да покажат, освен огромните си кражби и разрухата, до която доведоха България.
38
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега следва Гибонската афера на демократмаймуните: Маймунски номера и лъжи пред избирателите.
37
2
 
33
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
37 и коя е истината и какво предлагаш насреща , ар кабжи си защо винаги мъчлите когато ви попитам какво предлагате , давах хайсде . нали те са лошите кои са ти добрите
36
4
 
33
 
! Отговори
Одисей1 преди 10 години
35 кой те излъга бе мозък , кога примерно СДС или ДСБ са играли заедно с ДПС или с БСП пази боже , кво ти разбира чутурата че се опитваш и да пишеш.
35
0
 
36
 
! Отговори
Одисей2 преди 10 години
33, хахахахахахахахахахахахаххахахахахахаТи на фактите и на истината помия ли казваш? Стяга ви чепикът, защото хората не са глупави и вече не можете да ги излъжете с някакви лъже"реформаторски" бандити, окрали и унищожили България.
34
6
 
32
 
! Отговори
Одисей1 преди 10 години
Другари треска ви тресе че се създава нещо истинско , грамотно и печелившо . Голям вой надавате
33
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е затова ме кефят герб не се заиграват с никои. Реформаторите са били са и ще бъдат патерицата на бсп като дпс и атака. Три патерици никой не иска и за това еничарите от атака стават патерица на дпс. Реформаторите не осъзнаха че само герб можеше да им даде някакво начало. Явно за тях ще пише след изборите умряха преди да се родят.
32
0
 
39
 
! Отговори
вашта леля преди 10 години
Значи ще правят коалиция с турците, мафията, ДС и ЦК на БКП!
31
3
 
35
 
! Отговори
Одисей1 преди 10 години
31 хахахахаахахахаххахахахахаххахаххаххахахахаахххахаахНяма статия за РБ в която този да не пйства тази помия , явно запазена файл , част от списък с опрни точки които са му подадени и на мм не мърда от тях .
30
0
 
40
 
! Отговори
плевенчанин преди 10 години
Зеленогорски, защо за 12 години като кмет напълно разсипа и унищожи прекрасния ни град Плевен? Защо обикаляше света десетки пъти на гърба на данъкоплатците с цял антураж от своите приближени? Защо си толкова нагъл и безочлив? Ти без власт не можеш да живееш и да дишаш, защото нищо не си работил и не можеш с честен труд да си изкарваш прехраната? Защо предаде най-подло партията си СДС и избирателите? Защо постоянно прелиташ от партия в партия?
29
1
 
40
 
! Отговори
Вен преди 10 години
Кунева-Пръмова затвори работещи реактори на АЕЦ Козлодуй, като министър и еврокомисар в две от най-вредните правителства цели 8 години беше във властта на БСП,ДПС и НДСВ заедно с Доган, Борисов, Пеевски, Станишев, и предаваше националните интереси. Тя продаде ЕРП-тата на чужди монополи и е виновна за високата цена на тока. Замесена в Габонската афера. Досега е предала всички, с които е била.За власт и за пари тя и ортаците й и с дявола ще се съюзят.
28
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Реформаторите се срамуват от ГЕРБ. О, неразумнийй деформиран уроде, поради что се срамиш от планираната коалиция с ГЕРБ ?
27
0
 
38
 
! Отговори
НИС на СДС преди 10 години
СДС припомня думите на подалия оставка Мартин Димитров, който заяви по повод напускането на хора от ДСБ и приставането им на Кунева: "Всички политици от десницата, които отиват при Кунева, са кебапчийски котараци!""Какъв е Найден Зеленогорски, г-н Димитров?", питат сега сините. А какъв е Мартин Димитров, също пристанал на Кунева?