"Атака" атакува президента за референдума

Според Сидеров той предлагал начин за купуване на гласове
Обновена: 30 яну 2014 11:53 | 30 яну 2014 11:46,
142
"Атака" атакува президента за референдума
Волен Сидеров. Архив: Булфото

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров остро разкритикува президента Росен Плевнелиев заради решението на държавния глава да задейства процедура по иницииране на референдум за изборното законодателство, който да се проведе заедно с евровота.

Държавният глава мотивира искането си за допитването с необходимостта хората да си върнат вярата в избирателната система и да се спрат изборните машинации.

Още по темата
"Говорите ми за избрания с измама Плевнелиев. Това е човекът, който е избран с най-големите измами през последните десетилетия. Един човек, който е избран с измама, няма морално право да говори за избори“, каза Сидеров.

Лидерът на "Атака“ се спря и на един от въпросите в предложения от Плевнелиев референдум – за електронното гласуване и задължителния вот.

„По отношение на избрания с измама перач на пари електронното гласуване е най-сигурният начин за фалшифициране и купуване на вота. Г-н Плевнелиев в момента предлага един сигурен начин за купуване на гласове“, категоричен бе Сидеров.

За пореден път националистът отправи и лични нападки към президента, като го призова да си свали имунитета, за да може да бъде разследван за "пране на пари, офшорки и други далавери".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А БРЕ... ТОЗИ ****Т НЕ Е ЛИ ОЗЪПТЕН ВЕЧЕ! ИМА ЛИ ПРАВОСЪДИЕ И ЛУДНИЦИ В БЪЛГАРИЯ????
116
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
voelen izberi si niakoe zdravo klon4e i se zalylei, vednyj zavinagi da se otyrvem ot teb , kakto ia karash prodavash cialata strana na turcite
115
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров, теб не са ли те осъдили още? Я марш в дранголника.
114
4
 
7
 
! Отговори
The king преди 10 години
Не ми се иска да го призная, но Сидеров е прав по отношение на електронното гласуване. Сайтовете на не една и две институции бяха сваляни от анонимни и/или други, та едни избори ли няма да хакнат.
113
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този продължава да ни пази от герб наведен пред бея. От сараите са му спуснали опорни точки с поредния транш на кайманите.
112
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Усеща че губи почва под краката си и взе да ***. Марш за куба червен еничарю. Най големия *** в българската политика още от турско.
111
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шшшшът тирско псе. Теб това не те вълнува! Нямаш шанс!
110
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Решението е еднопланът Сидеров по груби изчисления ще направи страната високоразвита за 1,5 до 3 години!------------------ Демек за 800 дни?
109
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен Сидеров рано или късно ще стане премиер, за ужас на цялата българофобска и антибългарска ***.
108
4
 
10
 
! Отговори
Владимир преди 10 години
Чудно ми е ...как така всичките който взеха власта незаконно сега са против референдум! нали сте много силни ве Сидер АГА , нали цялата държава седи зад гърба ви ? Нали всички са зад вас и ви подкрепят национален предателю??! тогава сидер АГА защо се страхувате толкова от този референдум ? Защото ако стане няма да сте в парламента повече *** антинационалистическо! Ти , сТанишев и онзи фалшив турчин местан ли е бустан ли е незнам ама всички сте долни уруди !
107
8
 
12
 
! Отговори
бг преди 10 години
ТИ СЕЛЯНИНО ВЕЧЕ СИ ЗАБРАВЕН И ОТ БОГА .........САМО ЕХОТО ТИ СЕ ЧУВА .........ОТДАВНА ТЕ ЗЛОУПОТРЕБИХА ТАРИКАТИТЕ И ТОВА ЧЕ СЕ ПРОДАДЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ И СЛОЖИ ФЕСА САМО В ДЕЛИОРМАНА МОЖЕ ДА ТЪРСИШ БРАТЯТА СИ........
106
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гебераст в униформа не е полицай, а едно политизирано ***, което трябва да бъде изгонено от МВР, съгласно ако не греша чл. 172 от ЗМВР. Фейса му е показателен! Някой ще каже, че това е лично, в извънработно време.Да, но защо го изтри тогава след като се зашумя по въпроса? Като видя Волен, остави ли си пристрастията в къщи? Защо не отдава чест на депутат и не го защитава от хулите на случайни хулигани, а заедно с тях се опитва да го малтретира!!!?
105
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЛюбомирАбе ти *** ли си или просто си на работа в партията,ако е второто няма смисъл да спорим,ако е първото вземи мерки да не станеш като лидера ти...Направо ме е срам от такива като тебе....
104
15
 
7
 
! Отговори
Любомир преди 10 години
Това, че е набил полицай не го прави по-малко политик! Петър Стоянов наби на 3 пъти журналисти пред камерите!!!!! НИКОГА НЕ СЪМ ВИДЯЛ СТАТИЯ СРЕЩУ НЕГО... Луд ама е единствения който дава предложения в парламента който са в полза на Българския народ(бедния народ). Както казвам по-долу ще гласувам за него, понеже мисля,че трябва да е в парламента НЕ ДА УПРАВЛЯВА, но е страхотна опозиция когато поиска.
103
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Болен кво реве? Нали и той искаше задължително гласуване... Но вярно, че той е шизифреник.
102
14
 
10
 
! Отговори
sider преди 10 години
Росен бе избран по престъпен начин, сега ГЕРБ вият на умряло само и само да не се приеме новият изборен кодекс, ***! Голям страх ги тресе, защото знаят, че без машинациите си са кръгла нула и ще изгубят разгромно всякакви избори!
101
8
 
14
 
! Отговори
ViturStSt преди 10 години
Волене какво ще го правиш без харизания *** вот
100
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
като стана дума за задължително гласуване и им опря до ***
99
12
 
3
 
! Отговори
Любомир преди 10 години
До ИКТакива като теб трябва да се изгонят от България! С погрешна преценка на всичко гледал 2 пъти новините, прочел 3 пъти първите страници на вестник Стандарт и си мисли, че знае и познава всичко и всички е да ама не е точно така драги ми смехурко. Мога да ти кажа, че Сидеров е с едни от най-интересните предложения в парламента другите просто взимат заплати и си гледат бизнеса.. Може да е луд, може да е всякакъв, но ще гласувам за него тези избори защото знам че има такива като теб!
98
9
 
2
 
! Отговори
Един от вас преди 10 години
До Анонимен с 1071. Направете сметка колко души работят в чужбина. Какви пари трябва да платят те, за да се върнат за гласуването? И кой ще им пази работните места? Сега ще кажете - нали ще се гласува електронно. Е, добре, но:2. Електронното гласуване е = фалшифициране на изборните резултати. Хората банки обират и сметки източват чрез компютъра, та едни избори ли?! Зависи от това кой за какво ще им плати. А от онези, които работят в чужбина колцина могат да използват компютър?