"Атака" атакува президента за референдума

Според Сидеров той предлагал начин за купуване на гласове
Обновена: 30 яну 2014 11:53 | 30 яну 2014 11:46,
142
"Атака" атакува президента за референдума
Волен Сидеров. Архив: Булфото

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров остро разкритикува президента Росен Плевнелиев заради решението на държавния глава да задейства процедура по иницииране на референдум за изборното законодателство, който да се проведе заедно с евровота.

Държавният глава мотивира искането си за допитването с необходимостта хората да си върнат вярата в избирателната система и да се спрат изборните машинации.

Още по темата
"Говорите ми за избрания с измама Плевнелиев. Това е човекът, който е избран с най-големите измами през последните десетилетия. Един човек, който е избран с измама, няма морално право да говори за избори“, каза Сидеров.

Лидерът на "Атака“ се спря и на един от въпросите в предложения от Плевнелиев референдум – за електронното гласуване и задължителния вот.

„По отношение на избрания с измама перач на пари електронното гласуване е най-сигурният начин за фалшифициране и купуване на вота. Г-н Плевнелиев в момента предлага един сигурен начин за купуване на гласове“, категоричен бе Сидеров.

За пореден път националистът отправи и лични нападки към президента, като го призова да си свали имунитета, за да може да бъде разследван за "пране на пари, офшорки и други далавери".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
3
 
! Отговори
до 111 преди 10 години
% на такива бюлетини ще е много по-малък в сравнение с % на изобщо неотишлите да гласуват. Когато не гласуваш, не гласуваш, но отидеш ли да гласуваш- има по-голяма вероятност да пуснеш действ. бюлетина.
96
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мръснa москвичскa сгaн е aтaкa, шпион, до aгентa! И трите въпросa нa Плевнелиес сa изключително aдеквaтни, зaдължителното глaдувaне ще нaпрaви невъзможен купения " вот".
95
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен ви разсипаВолен ви разпиляВолен на вотадвоен ви го отпра
94
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 108 Задължителното гласуване значи да отидеш до урната, но няма как да те задължат да пуснеш попълнена (действителна) бюлетина...
93
7
 
12
 
! Отговори
справедливост преди 10 години
За Болния- СТО ТОЯГИ НА ГОЛО И НА ПУБЛИЧНО МЯСТО? Тоягите да са неокастрени?
92
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Депутатите прекратиха за 10 минути заседанието си, тъй като се оказа, че служители на Центъра за градска мобилност са сложили скоби на част от автомобилите, паркирани до Народното събрание.Почивката поиска Борислав Гуцанов от левицата, който съобщи на народните представители за случая, защото сред "закопчаните" със скоби автомобили има и коли на народни представители.Местата за паркиране около Народното събрание попадат в т.нар. синя зона, но от началото на протестите през лятото досега районът около парламента е отцепен със заграждения и ленти и има специален режим на достъп.В "Ту
91
1
 
10
 
! Отговори
до 102 преди 10 години
Дано си прав, но с изборния кодекс на манолова пак ще влезе- просто ще си купи *** гласове, както направи на предишните избори. Затова скачат срещу задължителното гласуване- няма да могат да купуват гласове и са аут
90
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Задължителното гласуване ще пребори и етническия, и купения,и корпоративния вот. Естествено, партиите в НС не искат задължително гласуване, защото се обезсмисля купуването на гласове тогава. Има страни в ЕС, в които гласуването е задължително, така че не виждам кое му е недемократичното. Относно електронното гласуване, така ще се даде възможност на интелигентните българи в чужбина да гласуват и така се спре практиката неграмотните изселници с фереджета и *** в Турция да управляват страната.
89
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
napravete podspiska za izgonvane na bolen siderov ot parlamneta,sigoren sym 4e vseki shte e za tova
88
1
 
9
 
! Отговори
Дон Кольо преди 10 години
Волене, не скачай на президента, така само правиш ГЕРБ по-популярни. Искам да попиташ депутатите, какво правят Щерьо Щерев, Петър Ангелов и Георги Горанов в НС, при положение, че сумарно в районите, от които са избрани, ДПС има по-малко от четири хиляди гласа. Не е редно в трите МИР-а в София, ДПС да има по-малко от 4 хиляди гласа, а да има трима депутати. Предложенията на президента ще ограничат влиянието на ДПС.
87
6
 
15
 
! Отговори
ИК преди 10 години
Няма такава държава да се говори така за президент.Тоя луд прекрачи всички граници.Да се изгони не само от парламента ,но и от България.Той е позор за българите.
86
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
veshe mislia, 4e nai zabludenia bulgarin mu stana iasno , 4e bolen siderov e edno s dps, koito oshte si misli obratnoto zna4i neznam kakyv 4ovek prosto neponosimi glupav triabva da e da viarva na tozi predatel i prodajnik
85
3
 
5
 
! Отговори
бивш атакист преди 10 години
последни напъни на ибрика,но каузата е изгубена за него и *** му.скоро само ще си мечтае за пленарна зала.така става с политическите *** винаги.канала ги засмуква.
84
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И като подаде оставка Орешарски, кой ще назначи служебно правителство.Същия, който назначи миналогодишното и то едни избори не проведе като хората.Сътвори тази история да се напечатат незаконно няколкостотин хиляди бюлетини, с което помрачи светлата победа на Герб. Да не ни занимава с изборния кодекс, а да иска референдум за пускане спрените реактори на АЕЦ.
83
5
 
18
 
! Отговори
Петьо-Евреи преди 10 години
Продажник извни се бе!!
82
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕОРГИ, БЪЛГАРИТЕ СА В БЪЛГАРИЯ И НА ИЗБОРИ СЕ РЕШАВА ТЯХНАТА СЪДБА, А НЕ НА ТЕЗИ В АВСТРАЛИЯ И ЮЖНА АФРИКА- ГАЛЕВИНЕ И ТАКИ НЯМАТ НУЖДА ОТ ТОЗИ ВОТ
81
29
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Определено на следващите избори ще подкрепя АТАКА, Волен Сидеров се доказа като истински държавник и единственият национално-отговорен български политик.
80
13
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***..то на ДСП, се пяняви. *** на Доганя, долен ибрик.
79
12
 
23
 
! Отговори
Процедурно Питане преди 10 години
Тоз екземпляр на снимката защо не е при Петното?
78
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Glasgorreindjars !!Nali go obichahte i go blagotvorqhte Volen ?? Are i vie ste edni dvulichnici ! AtakapobedaAtakapobedaAtakapobeda !!!