"Атака" атакува президента за референдума

Според Сидеров той предлагал начин за купуване на гласове
Обновена: 30 яну 2014 11:53 | 30 яну 2014 11:46,
142
"Атака" атакува президента за референдума
Волен Сидеров. Архив: Булфото

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров остро разкритикува президента Росен Плевнелиев заради решението на държавния глава да задейства процедура по иницииране на референдум за изборното законодателство, който да се проведе заедно с евровота.

Държавният глава мотивира искането си за допитването с необходимостта хората да си върнат вярата в избирателната система и да се спрат изборните машинации.

Още по темата
"Говорите ми за избрания с измама Плевнелиев. Това е човекът, който е избран с най-големите измами през последните десетилетия. Един човек, който е избран с измама, няма морално право да говори за избори“, каза Сидеров.

Лидерът на "Атака“ се спря и на един от въпросите в предложения от Плевнелиев референдум – за електронното гласуване и задължителния вот.

„По отношение на избрания с измама перач на пари електронното гласуване е най-сигурният начин за фалшифициране и купуване на вота. Г-н Плевнелиев в момента предлага един сигурен начин за купуване на гласове“, категоричен бе Сидеров.

За пореден път националистът отправи и лични нападки към президента, като го призова да си свали имунитета, за да може да бъде разследван за "пране на пари, офшорки и други далавери".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
11
 
28
 
! Отговори
sostin преди 10 години
Болене , и ти *** проклета, защо тъй грозно грачиш ???
76
26
 
11
 
! Отговори
Решението е едно преди 10 години
Да дадем на Сидеров пълната власт за да изпращят кокалите на всички ***,измамни и недостойни хора в страната и в политиката!А планът Сидеров по груби изчисления ще направи страната високоразвита за 1,5 до 3 години!Това ще се случи ако достойните и трезвомислещите в обществото са много повече от недостойните и нетрезвомислещите! Съотношението прави решението!А решението определя съдбата на страната!Така че всичко се е на мястото!Народа отново доброволно ще избере съдбата която заслужава!
75
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волене турско мекер ли стана??? че то изборния кодекс на Мая Манолова е изключително в полза на ДПС ....ако си българин и патриот ти трява първи да защитиш готвените промени .....какво искате вие от АТАКА турците да гласуват под строй а българите да ходят за риба май наистина са ти платили ***!
74
13
 
35
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Тази турска *** какво все дава мнение...
73
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПРИ ОТКЛОНЯВАНЕ ОТ КОЕ- НЯМА ПРЕДИЗБОРНА ПРОГРАМА ПРИ МАЖОРИТАНИЯ ВОТ- ГЛАСУВАШ ЗА ЛИЧНСТ, А ТЯ КАКВО ЩЕ НАПРАВИ , СИ Е НЕЙНА РАБОТА. И , ЗАПОМНИ, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПРЕДСТАВЛЯВА НАРОДА, ЗАЩОТО ТАКОВА СЪБИРАТЕЛНО ПОНЯТИЕ НЯМА- ИМА КЛАСИ, СЪСЛОВИЯ И ПРОСЛОЙКИ- НАРОД Е ***, И ВИШИСТА С ТРИ ВИСШЕТА, И КАПИТАЛИСТА С ПЕТ ЗАВОДА- И ЗАТОВА ИМА ЛЕВИ, ДЕСНИ И ЦЕНТРИСКИ ПАРТИИ
72
13
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Турската партия аТАКА и еничара от снимката *** на умряло.
71
10
 
20
 
! Отговори
Атака 2301 14г. преди 10 години
КАКАВА ФИНАНСОВА ПРИЧИНА НАКАРА ВОЛЕН ДА СЕ ОБЪРНЕ 180градуса ЗА ЕДНА СЕДМИЦА
70
5
 
25
 
! Отговори
бат баян преди 10 години
две неща :1. Кото не плаща данаци да не гласува 2. Ценз на избирателите - минимум 8 клас
69
11
 
28
 
! Отговори
Kuncho преди 10 години
Тоя дето плащаше по 50 лева на хора за да им изнася речи лятото, дали вярва че някои човек с нормално психично здраве му обръща внимание:)
68
0
 
12
 
! Отговори
Атака 2301 14г. преди 10 години
Ако сега задължим всички 6 милиона избиратели в България, вашите гласове няма да ви стигнат. Това ви плаши вас", подчерта Шопов. Той обвини партията на Доган, че насила води своите избиратели до урните, което никоя българска или европейска партия не прави. Шопов отново предупреди, че ДПС ще спечели най-големия електорален успех на изборите за евродепутати. "Виждам, че БСП вече ги е срам, дори Мая Манолова - партизанката Мая, не знае за какво се бори вече ", подчерта Шопов. Той допълни, че за НДСВ ще остане само позорът, защото те няма да вземат и един мандат. "Ние се обръщаме към тях да бъдат
67
1
 
9
 
! Отговори
Атака 23.01.14г преди 10 години
АТАКА: Доган се страхува от задължително гласуванеДПС с страхува, че ако се гласува задължително на изборите за евродепутати, партията на Доган няма да събере достатъчно гласове за свои представители в Европарламента, заяви от парламентарната трибуна зам.-председателят на ПГ АТАКА Павел Шопов.Преди скандала около текста за "отседналост", бе отхвърлено предложението на БНС за въвеждане на задължително гласуване на евровота. "След президентските избори Ахмед Доган каза, че са гласували 500 000 ваши избиратели. Ако сега задължим всички 6 милиона избиратели в България, вашите гласове няма да
66
6
 
5
 
! Отговори
:) преди 10 години
До ТОДОР ХРИСТОВХахаха. Типичен атакист - ***, пише с капслок и то в рими. Уау! :D
65
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На следващите избори трябва да има море от гласове за АТАКА, убедителна победа на националистите, минимум 121 народни представители, премиерски пост за г-н Сидеров, Магдалена Ташева вицепремиер и пълно изпълнение на "Планът Сидеров". Ако това не се случи, Родината ни ще затъва все повече и повече във колониалното блато, а педерастките шествия по улиците на страната ни ще бъдат ежедневие. Глас за АТАКА е глас за България!
64
1
 
6
 
! Отговори
:) преди 10 години
До АнонименПоне 70% ще са против? Ти по вратите на хората ли *** да събираш мнения? Ползи от ЕС много, но друг папка сладко големите хапки. Ако се отстранят глистите ще е съвсем друго.
63
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МОЕТО НЕСЪГЛАСИЕ Е ПРЯКО СВЪРЗАНО С ТОВА, ЧЕ НЕ МОЖЕ ХОРА, КОИТО ОТДАВНА СА КАЗАЛИ - МАЙНАТА ТИ НА БЪЛГАРИЯ И СА ХВАНАЛИ ПЪТЯ В ЧУЖБИНА, ДА РЕШАВАТ НА ПАРЛАМЕНТАРНИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ- ТЕ НЕ ЗНАЯТ ИСТИНСКАТА СИТУАЦИЯ ТУК, А СИ ПРАВЯТ ИЗВОДИ САМО ТО МЕДИИТЕ. ЗА ДА ИМАШ ПРАВО НА ГЛАС, ТРЯБВА ДА СИ ЖИВЯЛ ПОНЕ ПОСЛЕДНИТЕ 8 МЕСЕЦА ПРЕДИ ВОТА В БЪЛГАРИЯ.
62
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе защо не предложат да се проведе референдум за членството на България в ЕС, да видите тогава какво ще стане. Поне 70 % ще са против. За гласуването може, а за членството не може, що така бе Боковци, Плевнелиевци и Маи Маноловки?
61
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕ ТЕ ЗНАМ КОЛКО СИ ОСТЪР, НО МИСЪЛТА ТИ Е НЕЯСНА И, СЪОТВЕТНО- НЕ МОЖЕ ДА МЕ ВПЕЧАТЛИ. НЯКАКВА ОТГОВОРНОСТ ТИ СЕ ВЪРТИ В ГЛАВАТА, АМА КАК СЕ УПРАЖНЯВА - НИЩО НЕ КАЗВАШ- МАЖОРИТАРНИЯ ДЕПУТАТ НА ПРАКТИКА Е БЕЗОТГОВОРЕН, ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕ ПРЕД КОГО НОСИ ОТГОВОРНОСТ И ЧИИ ИДЕИ ЗАЩИТАВА.
60
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя като го видя,и все ми идва да хвана бухалката и да млатя да млатя докато разбия всичко,егати и противното мазно с-во,а бе направо побеснял фикус...
59
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И КАК ПЛЕВНЯТА ГАРАНТИРА, ЧЕ ЕЛЕКТРОННОТО ГЛАСУВАНЕ Е ТАЙНО, КАТО СНОУДЪН ОБЯСНИ НА ЦЯЛ СВЯТ ЗА КАКВО СЛЕДЕНЕ СТАВА ДУМА? И КАКВО РЕШАВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ- ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА ПРОДАВАЩИТЕ ГЛАСОВЕТЕ СИ- НИЩО ДРУГО. ТОГАВА СИ СТАВА ОТКРОВЕНА СЕРГИЯ. АКО ИМА НЕЩО, КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ В ИЗБОРНИЯ ЗАКОН, ТОВА Е СРОКЪТ ЗА УСЕДНАЛОСТ- НЕ МОЖЕ ЛЕЛЯ МИ, КОЯТО 1989 ГОДИНА Е ОТИШЛА В КАНАДА И НЕ ЗНАЕ ВЕЧЕ БЪЛГАРСКИ, ДА ГЛАСУВА И ДА МИ РЕШАВА СЪДБАТА.КОЙТО НЕ Е ЖИВЯЛ ПОВЕЧЕ ОТ 6 МЕСЕЦА ВБГ- БЕЗ ГЛА
58
1
 
17
 
! Отговори
:) преди 10 години
Нямаш основно образование - нямаш право на вот. Простите да гонят овцете по поляните и да не определят бъдещето на другите.