Сидеров пак се ядоса: Плевнелиев мъти водата

Националистът е "за" референдумите, но против лицемерието
Обновена: 4 фев 2014 14:25 | 4 фев 2014 14:24,
286
Сидеров пак се ядоса: Плевнелиев мъти водата
Волен Сидеров. Снимка: архив БТА

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров остро разкритикува президента Росен Плевнелиев преди днешното заседание на КСНС и отново го посъветва да си свали имунитета.

Този път повод за критиките на националиста стана предложението на Плевнелиев за референдум за изборното законодателство заедно с евровота. Сидеров обясни, че партията му принципно подкрепя референдумите, но нарече действието на държавния глава конюнктурно и политическа игра.

Референдумите са много хубаво нещо и ние сме за допитване до народа по важни въпроси, заяви Сидеров, преди да влезе на заседанието. Той обаче поиска да знае защо Плевнелиев не е инициирал нито едно допитване по време на управлението на ГЕРБ.

Не направиха нито един референдум, дори се противопоставиха на референдума за „Белене” с всички сили, каза националистът. Той отново припомни, че в неговата управленска програма - „Планът Сидеров“, са предвидени промени в Закона за референдумите, които да улеснят провеждането им.

Не съм против да се реализират референдуми. Аз съм против лицемерието. Плевнелиев имаше прекрасната властова възможност да направи референдум като част от правителството. Сега смятам, че това решение е конюнктурно, политическа игра с цел да привлича внимание и да размътва водата, каза той.

По негови думи действията на президента не са искрени. Той се възмути, че българите не са били попитани за членството в НАТО, в ЕС и за Лисабонския договор.

Допитването до народа е много хубаво нещо, ако се прави, както трябва, по въпроси, които засягат наистина интереса на гражданите и с променен Закон за референдумите, обясни Сидеров.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
5
 
6
 
! Отговори
глас от народа преди 10 години
Допитването до народа е много хубаво нещо, ако се прави, както трябва . . . . . . . . Другарю Сидеров това от опорните точки ли го взехте?
174
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди да плюете,вземете и прочетете "Планът Сидеров" ограмотете се малко.Защо никой,освен АТАКА не предложи пълно спиране на партийните субсидии? Фекалометите една песен си знаят само...и да спорят кой е по-голям продажник Тиквата или СърГей...
173
8
 
10
 
! Отговори
АБВ преди 10 години
Колкото и да не ми харесва Волен ,тука е прав защо нямаше референдум за или против членството на България в ЕС .Аз лично ако имам тази възможност бих гласувал против .
172
8
 
8
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Ако не инициирате скандал с мащабите на Тракия, като през 2006, когато АТАКА беше втора политическа сила, юдо-зионистки мишлета, АТАКА ще ви удари много тежко на изборите, така че действайте.Само не-комунисти могат да ликвидират комуноидите от ГЕРБ и БСП и след като АТАКА свали двойното гражданство Анадолците отиват в канала!Съжалявам скъпи, дебели, мутроидни, богати, бездарни, изрусени, невежи и необразовани, първосигнални и тривиялни *** без достойнства и самочувствие,а само пачки фостите
171
7
 
13
 
! Отговори
НС преди 10 години
До АнонименНе сравнявай това *** с Левски ,по скоро прилича на поп Кръстьо
170
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волене *** купиха ли те фесовете? Яд ме е на Валери Симеонов че те допусна навремето до СКАТ да водиш предаване не знаехa ли че си предател и лъжец!
169
6
 
7
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
До ДО 20Ако това да изгнониш олигарсите от монополите, които по закон трябва да са държавни е прегръдка с олигархията, май теб *** не те е прегръщала много като малък.Ти си заблудения, че гласуваш за ши*аните комунисти от ГЕРБ и БСП...
168
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен говореше против ДПС, а сега управлява заедно с тях. Какво стана с неговият план, който се продаде? За всеки случай в него не пишеше каквато и да е подкрепа за ДПС. Нещо повече-обещаваше се 1000 лв. минимална заплата и 500 лв. минимална пенсия-сега веднага+национализация на златните мини, ЕРП-тата, както и спиране на новините на турски по БНТ. Очевидно парите са всичко за Сидеров, и той като Пламен от Биг Брадър ще се продаде за 5 бона, за да остане в къщата, макар да се пише за свещеник.
167
9
 
10
 
! Отговори
ДО 204 преди 10 години
До АнонименСАМО,ЧЕ ВОЛЕН СЕ ПРЕГЪРНА С ОЛИГАРСИТЕ И НЕ ЗНАМ КАК ЩЕ СТАНЕ МАЙ МНОГО СИ МУ ПОВЯРВАЛ,АМА ВИЖ ИМА ЛИ СМИСЪЛ,ЩОТО МАЙ ПРЕЦАКА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ И ВИ ЗАБЛУДИ КАТО СЕ ИЗКАРА НАЦИОНАЛИСТ
166
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волене ти ще си пиротехника, който ще пусне фоервките на справедливостта, като навреш всички предатели надълбоко в занданите по страната!!!!Ти си шофера на валяка, а политическите медузи ще са горещия асвалт!Възмездие за деспотите, милост никаква!!!Национално обединение в името на България, лустрация на всички лъжи, манипулации и гнусни внушения!Защото ЛОГИКАТА ИСТИНАТА ДОБРУВАНЕТО те са неизменни, те винаги тържествуват!България много високо и мощно над всичко, ясно ли ви е, алчни хиени!?
165
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До tt2Долен лъжец е твоя идол СидерАга ...Такива са всички лицемери ,които "обещават" неща ,които никога няма да изпълнят ,защото знаят,че ще бъдат изхвърлени на *** на историята...
164
8
 
7
 
! Отговори
БГ преди 10 години
До ПростосмъртенКАК НЕ РАЗБИРАШ? МИ НЕ ВИЖДАШ ЛИ,НЕ ЧУВАШ ЛИ? КАКВО ДЕМОНСТРИРА ВОЛЕН И КАКВО ВЪРШИ,ЧЕ ДА МУ СЕ ВЯРВА! КАКВОТО И ДА КАЗВА НЯКАК НЕ ВЪРВИ ЩОТО ДЕЛА И ДУМИ ТРЯБВА ДА ИМАТ ПОКРИТИЕ
163
3
 
3
 
! Отговори
до 193 преди 10 години
До Анонимен ТОВА СИГУРНО Е НЯКАКЪВ МАЙТАП НАЛИ? ИМАМ ПРЕДВИД КОМЕНТАРЪТ ТИ НЕ МОЖЕ ДА Е ИСТИНА,ЗАЩОТО НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ ЗАБЛУДАТА НА НЯКОЙ! КЪВ ВОЛЕН БЕ ТА ТОЙ ОСВЕН СОБСТВЕНИЯ СИ ИНТЕРЕС И ДЖОБ,СКАНДАЛИ,ПРОВОКАЦИИ И АГРЕСИЯ КАКВО ДРУГО Е ПОКАЗАЛ? ПИСНА МИ ВОЛЕН ДА СЕ ИЗКАЗВА И ДА ДАВА ОЦЕНКИ ЗА МОРАЛ,СЛЕД КАТО ТОЙ ПОКАЗА ЛИПСА НА ТАКЪВ,А И НЕ Е ЛИ ЛИЦЕМЕРНО ОХОЛА КОЙТО ПОКАЗВА ПРЕД ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ?НЯКОЙ МАЙ НЕ ИСКАТ ДА МИСЛЯТ
162
2
 
7
 
! Отговори
Бай Шиле преди 10 години
Днес е трагичен ден за мен.Една овца от моето стадо толкова много се дразни да слуша Волен че днес като му чу гласът по тв-то и сама се заколи.
161
4
 
5
 
! Отговори
tt2 преди 10 години
197Да ти вдигне как - кой е министър председателя - Волен ли?
160
3
 
7
 
! Отговори
tt2 преди 10 години
защо няма референдум дали да сме част от ес или да напуснем? Защо няма референдум дали да се продава българска земя на чужденци? Защо не се проведе референдум дали да се добива шистов газ като се трови водата, въздуха и земята?
159
9
 
6
 
! Отговори
Въпрос преди 10 години
Някой познавали по-лицемерно същество от Волен?Само вдига аларма,вместо да вдигне на заплатите с 1000лв както обеща!
158
11
 
8
 
! Отговори
Скърбящ за БГ преди 10 години
Конформисти такива, оставете Сидеров на мира ! Рая с рая !
157
9
 
7
 
! Отговори
pur6ing преди 10 години
Волене, погледни Господ и замълчи! Няма как д-р Менгеле да стане министър на здравеопазването на Изрел! Ти предаде България на украинци, евреи, турци и кобурги! ... А имаше реалната възможност да си 1! Е, ипързаляхате, приеми кофчега и замълчи!!! Ако ти е останало и Капка достойнство!
156
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Голям Българин!Волен е съвременият ЛЕВСКИ и един ден ликът му ще краси българските училища!