Алгафари: АБВ няма идеология

Заслужавам Златния скункс, осъди влизането си в движението той
17 фев 2014 19:36, Петя Славова
57
Алгафари: АБВ няма идеология
Снимка: Булфото

Човек напуска нещо, в което е влязъл, а АБВ няма членска маса. Така Нидал Алгафари коментира пред bTV излизането си от движението на Георги Първанов.

Той си припомни, че когато е защитил АБВ е било, за да изрази подкрепата си към Ивайло Калфин. Но това, което е видял е една единствена кауза – Георги Първанов. „Там дискусии не съществуват”, категорично обясни Нидал - Помислих, че има някаква стратегия, но до този етап не я разбрах”.

Той обясни, че още не е говорил с Калфин по повод оттеглянето си, но е провел два разговора с Георги Първанов, като единият от тях е бил по телефона. Другият бил кратък:„Стягай се, ще работим заедно”, обяснил му президентът. Румен Петков също виждал като голяма грешка напускането на Алгафари от АБВ. 

Движението имаше много голям шанс за нещо голямо, обясни още гостът в студиото на „Лице в лице”. Според него, обаче проблемът е идвал от това, че разговорите все са се връщали към темата Сергей Станишев и Моника, която по думите му го е и направила толкова влиятелна фигура. „Тя е човек, който закрепи Станишев на този пост.”, обясни той.

Алгафари каза също, че АБВ няма идеология, а залага на познати имена, които в движение да я създават. Друга обсъждана тема от движението е била АЕЦ „Белене”, но според него само с това няма как да се получи. Той съжали, че АБВ наистина е можел да докара гласове на ПЕС. Идеята на движението е било да привлече колебаещите се, а не да взима от твърдия електорат на БСП.

„Направо си заслужавам Златния скункс.”, осъди поведението си Алгафари и допълни, че не се извинява на БСП, а първо на себе си за това, което е сътворил.

Той заяви също, че ГЕРБ имат повече шанс на евроизборите, тъй като е винаги така с опозицията заради грешките на управляващите. Според него БСП и ДПС играят много тънка политическа игра като говорят за етническата карта. Алгафари е убеден, че ходът с агитацията на майчинския език е пиар ход.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега съм категоричен, че Сергей Станишев е изключително вреден за България и трябва да напусне час по- скоро властта! Заедно с любимото си ДПС!
29
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А ти какво имаш? Нима нещата, които говореше бяха празни приказки. Само себе си ли чуваше или разговаряше с някого. Не може така изведнъж всичко да се разпада. В предишните ти появи звучеше много ясно и констатациите ти бяха верни. Какво така изведнъж стана, че смени линията.
28
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Антисоросоид го е казал простичко.Арабинът е мечтал за пост и парици,пък сега нямало идеология.*** при *** там се събират всички *** от всички партии и сдружения.
27
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интереса клати феса,няма келепир и густа майна.
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бая кинти са му дали или обещания да вземем 100000 имигранта. Ако е избрал обещанията се е претаковал яко, това ние хората на тази държава няма да го допуснем!!! Казвам го на тези дето стоят зад тази платена атака срещу Гоце, а именно на Моника и СерГей- но пасаран!
25
2
 
4
 
! Отговори
Мъро-арматуриста преди 10 години
Агент Гоце как да няма идеология-"изграждане на свето комунистическо общество"... Сергей и той ли няма идеология?-След "Излъскване имиджа на БГ" и лапна чрез жена си 1-2 милиона,заменките с братси и компания ? Не е ли идеология национализация и колективизация на частната собственост,след което приватизация и икономиката в ръцете на бандата на БКП-БСП? Алгафари,Алгафари...уж си политолог а нищо не каза...
24
2
 
8
 
! Отговори
ЗА ИДЕОЛОГИИТЕ... преди 10 години
...И ФИЛОСОФИЯТА НА КОМУНИСТА ---ЧЕТЕТЕ РОМАНИТЕ НА ИГОР БУНИЧ--"ЗЛАТОТО НА ПАРТИЯТА!ТАМ Е КАЗАНО:"КОМУНИЗМА --ТОВА Е ФИЛОСОФИЯТА НА ЗАВИСТТА И ЗЛОБАТА ОТ ПРИМИТИВНИЯ МОЗЪК НА ПОСРЕДСТВЕНАТА ЛИЧНОСТ"ТОЧНО НАЛИ??!!!
23
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От 1878 до 1944 национален идеал От 1944 до 1989 интернационален идеал и светло комунистическо бъдеще Идеологиите бяха до преврата от 1989 След 1989 има пладнешки грабеж на населението Идеала е златния телец за върхушката за народа тръстика ако не иска да духа супата
22
2
 
11
 
! Отговори
ДЕНДИ-ПЕНДИ преди 10 години
извини се бе , извини се !!!
21
1
 
20
 
! Отговори
Антисоросоид преди 10 години
Явно е разбрал, че няма келепир от АБВ, и е дал заден.
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От ***, какво може да се очаква./не съм от БСП или АБВ/
19
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Алгафари: АБВ няма идеология"Ама и този добре си заработва парите!:) Очевидно е на хонорар от няколко места. Арабин ( евреин) и идеология?!:) Стига бе, майтапчия такъв, вас само кинтите ви интересуват!
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
има нещо друго, не е това причината. нещо, което премълчава.
17
1
 
15
 
! Отговори
АААААА преди 10 години
НЯМА КИНТИ АААА...СЕГА Е ВРЕМЕ ДА РАЗБЕРЕШ КАКВО Е..
16
3
 
3
 
! Отговори
Магив преди 10 години
АБВ и Първанов това си е пълен тъшак.
15
2
 
7
 
! Отговори
или преди 10 години
Добре, вече разбрахме, може да спрете да пълните новините с г-н Алгафари. Колко пък да е важен той и неговите решения?!
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега вече я разбрах играта Плащаш си добре ето ти една идеология!
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така и не разбрах оная снимка дето се целуваха истина ли беше
12
3
 
7
 
! Отговори
въйййй преди 10 години
Aбе то ,че Гоце не стaвa,aмa кaк дa.вярвaш.нa сириец-aрaбин? То им е в кръвтa. Дa не би БиСиеПе-то дa имaт идеология. Aко е онaя стaрaтa...плюя нa тях. Или Aл...просто искa дa зобa от идеологиятa???
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До boyko_stoewi kakvo she pravish v gorata MA mome